Електронни четци - XIII

• 59 015
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Чудя се вече за някой четец с по-ниска цена и гледам Pocketbook. Мнения?  Mr. Green Доволни, недоволни? Гледам, че чете повече формати. Май по-малко му държи батерията. Раздвоена съм между този 515 мини и Nook Simple Touch  Sad

# 151
Според мен минито е много малък,по-добре Нук.

# 152
  • Варна
Според мен минито е много малък,по-добре Нук.

много по-добре Нук, но с под(над)светка

# 153
  • Габрово
Моят Киндъл пристигна преди няколко дни (базовия модел, за 50 евро от немския Амазон). Ами... очарована съм!  Grinning Имах някакви резерви, че няма да е съвсем като хартиена книга, но съм бъркала - перфектен е!  bowuu Доста хора преди мен са го казали, но още едно мнение не би било излишно, така че... Ако имате някакви колебания, не се притеснявайте, ще останете доволни.  bowuu

(Не мисля, че откакто съм във форума съм писала толкова положително мнение за нещо.  Laughing)

# 154
missing ,  колко ти излезе доставката до БГ, никога не съм поръчвала от немски амазон и не мога да разбера този език ????

# 155
  • София
Определено четец  Peace
Разликата е все едно да четеш на монитора на компютъра и на обикновенна книга.
Добре де,със свалените четци на таблета ми изглежда доста добре книгата,не блести екрана,ама то и аз не съм чела на четец,та явно не разбирам EmbarassedТрябва ли да е последен модел четеца или може и по-стар Mr. Green
Важното е екрана да е e-ink,моделът е без значение.Разгледай офертите в Продавалник и си избери спрямо цената,която те устройва.
Да не остана по- назад и аз,сутринта първа в Технополис  hahaha JoyЕ това взех- http://readerbg.com/pocketbook_basic_touch_624,взех го заради многото формати,хареса ми четеца.Цената не ме бърка кой знае колко,техника винаги взимам най-ново и хубава марка.А пък и нали  е за детето Laughing.Киндъл ,последен модел си донесе от Щатите свекърва ми,ама още не съм и го разгледала,ама като разбрах че трябва да конвертирам и се отказах,взех Покетбук.Две години има гаранция,това също ми е важно.Метнах едни десетина книжки и го връчвам на детето  Mr. GreenЩе ви тормозя ако имам въпроси.Сутринта бързах и не взех калъф,ама сега пак ще ходя,че май си е задължителен ThinkingСтруват ми се по нежни четците от таблетите,така ли е ?

# 156
  • Габрово
missing ,  колко ти излезе доставката до БГ, никога не съм поръчвала от немски амазон и не мога да разбера този език ????
За съжаление не доставят Киндъли до България.  Confused
Аз го поръчах до адрес на приятелка в Австрия и тя ми го донесе.

# 157
Някой поръчвал ли си е от emag и има ли някакво мнение? Ще бъда благодарна   bouquet
http://www.emag.bg/ebook-chetec-nook-touch-wi-fi-glow-light-5551 … ys-20-22-mai-2014
Не съм ползвала сайта. Във форума има тема за тях и мненията са лоши - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=687700.0

Аз също искам този модел, но смятам да е от Продавалника. Важно ми е да има гаранция.

# 158
  • Варна
Някой поръчвал ли си е от emag и има ли някакво мнение? Ще бъда благодарна   bouquet
http://www.emag.bg/ebook-chetec-nook-touch-wi-fi-glow-light-5551 … ys-20-22-mai-2014
Не съм ползвала сайта. Във форума има тема за тях и мненията са лоши - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=687700.0

Аз също искам този модел, но смятам да е от Продавалника. Важно ми е да има гаранция.

няма гаранция от Продавалника, но нямам оплаквания, ако си го пазиш ще го имаш Simple Smile
Помолих момчето  от което го купих да ми го стартира, регистрира и т.н. за да провери дали всичко му е наред - вече половин година работи безотказно

# 159
missing ,  колко ти излезе доставката до БГ, никога не съм поръчвала от немски амазон и не мога да разбера този език ????
За съжаление не доставят Киндъли до България.  Confused
Аз го поръчах до адрес на приятелка в Австрия и тя ми го донесе.
благодаря ти, май и аз така ще направя...все пак е само 100 лв там

# 160
  • Там, където ме обичат
Не съм missing, но мога да споделя.
Доставката до БГ ми излезе 8 лв. /имах поръчан Киндъл, калъф и един аксесоар/, та не мога да преценя дали пакета е бил до 500 гр. или до 1 кг. Доставката до офис на Спиди беше 3 лв и стотинки.
Общо 11 лв. и някакви стотинки.
Като време 2 седмици.  Peace

# 161
Не съм missing, но мога да споделя.
Доставката до БГ ми излезе 8 лв. /имах поръчан Киндъл, калъф и един аксесоар/, та не мога да преценя дали пакета е бил до 500 гр. или до 1 кг. Доставката до офис на Спиди беше 3 лв и стотинки.
Общо 11 лв. и някакви стотинки.
Като време 2 седмици.  Peace
благодаря и на теб, ако имаш възможност може да ми драснеш на лични кака става точно със спиди

# 162
  • Там, където ме обичат
Поръчката направих от немския амазон, ползвах превозвач. Избрах Габко. В регистрацията на Габко посочих че искам доставко до офис на Спиди, понеже цената по онова време беше най-добра. Лесно е,ще се справиш.  Peace

# 163
  • София
Имали го този модел в амазона Kindle Paperwhite 2, нещо не мог ада го открия.
Като го пусна в гугъла да го търся излиза само в БГ. страници.
И за какво се използва това 3 G , че гледам с него цената се казчва.

# 164
Не ти трябва 3G на четец, ако ще имаш wifi или пък си качваш книгите от компютъра.

Общи условия

Активация на акаунт