Електронни четци - XIII

• 58 911
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
След като ми откраднаха Kindle Touch, сега чета и сравнявам всякакви четци, за да си избера някой. Но още не знам дори каква марка да е newsm78

А защо не си купиш същия? Не ти ли харесваше?

# 391
  • au bout du monde
Аз си чакам Kindle Paperwhite . До няколко дни трябва да е при мен smile3508

# 392
Аз си чакам Kindle Paperwhite . До няколко дни трябва да е при мен smile3508

И аз съм се насочила към такъв Киндъл - като дойде, би ли споделила отзиви? И колко излиза с доставката?

# 393
  • au bout du monde
И аз съм се насочила към такъв Киндъл - като дойде, би ли споделила отзиви? И колко излиза с доставката?

От немския амазон го поръчах. Намален е сега http://www.amazon.de/gp/product/B00CTUKFNQ/ref=amb_link_18202728 … mp;pf_rd_i=301128

# 394
Благодаря, Libellule. Аз немски не разбирам и мисля да помоля една приятелка да ми съдейства при поръчката. А за колко време е доставката?

# 395
  • Там, където ме обичат
Здравейте ,сдобих се е електронен четец kindle .Кой език са избера -американски английски или британски и имали голяма разлика?
Не, няма голяма разлика, американският е по-опростен, например
am - harbor, color
brit - harbour, colour
и други малки разлики

# 396
  • au bout du monde
Благодаря, Libellule. Аз немски не разбирам и мисля да помоля една приятелка да ми съдейства при поръчката. А за колко време е доставката?

Зависи, кога има курс към България.  Mr. Green Доставя се чрез посредник Peace

# 397
Май ще е по-добре, значи, да изнамеря някой да ми донесе Simple Smile

# 398
Май ще е по-добре, значи, да изнамеря някой да ми донесе Simple Smile

аз поръчах преди Коледа, и дойде около 7-8 януари с габко, като се има предвид че имаше наистина много неработни дни тогава
виж на сайта им какви планирани курсове имат, но вероятно сега ще е доста по-бързо

# 399
  • au bout du monde
Аз поръчах с укто Peace Доволна съм от тях.

# 400
Благодаря на всички, които се отзоваха. Аз се свързах с приятелка в Германия и за щастие се оказа, че скоро ще си идва. Така че въпросът за мен се реши -вече дори поставих началото на колекция от е-книги Simple Smile

# 401
  • Там, където ме обичат
Благодаря на всички, които се отзоваха. Аз се свързах с приятелка в Германия и за щастие се оказа, че скоро ще си идва. Така че въпросът за мен се реши -вече дори поставих началото на колекция от е-книги Simple Smile
Не разбрах на кой модел се спря?

# 402
  • В полите на Витоша :)
След като ми откраднаха Kindle Touch, сега чета и сравнявам всякакви четци, за да си избера някой. Но още не знам дори каква марка да е newsm78

А защо не си купиш същия? Не ти ли харесваше?

Харесваше ми, но нямаше подсветка, а предимно вечер мога да чета. Много ми е неудобно с лампичките, които се защипват за киндъла.

# 403
Не разбрах на кой модел се спря?

За 109 евро - Пейпъруайт. Приятелката ми вече го поръча на нейния адрес и ще ми го донесе  другата седмица. Като се видим, ще се оправим с парите.

# 404

Общи условия

Активация на акаунт