Електронни четци - XIII

• 58 207
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте,досега четях на таблет,но мисля вече да си взема ел.четец.Какво смятате за Kobo aura,към този съм се орентирала.Предварително се извинявам ако вече е коментиран,но все още не съм изчела цялата тема.

# 496
  • София
Здравейте,досега четях на таблет,но мисля вече да си взема ел.четец.Какво смятате за Kobo aura,към този съм се орентирала.Предварително се извинявам ако вече е коментиран,но все още не съм изчела цялата тема.
Мисля, че много правилно си се ориентирала.  Peace
На мен само един параметър не ми допада от Кобо аура и това е големината на дисплея. Свикнала съм си на 6 инчов, а и съм лоялна към марката Киндъл.  Grinning

# 497
Здравейте,

не знам дали за тук ми е питането,но имам следния проблем с киндъла- откакто си преинсталирах компютъра /поне така си мисля/ компютъра не разпознава четеца... Има ли някой идея какво може да се направи по въпроса? така Киндъла ми става почти неизползваем,понеже няма как да сложа нови книги или поне аз не знам начин... Помагайте,моля:)

# 498
Mondkuss ,това е много гадно.Например аз съм с Нук и лаптопа ми е с гадната Виста-така го купих и пише ,че устройството не е пригодено за работа с тази операционна система.Слава богу домашния настолен комп е с ХР и там го свързвам та си качвам книги.Ама е гадно като ги сваля на единия ги пращам на пощата и от там ги свалям на другия комп да ги прехвърля на нука Joy е това е кеф!!!

# 499
  • Свищов
Здравейте,

не знам дали за тук ми е питането,но имам следния проблем с киндъла- откакто си преинсталирах компютъра /поне така си мисля/ компютъра не разпознава четеца... Има ли някой идея какво може да се направи по въпроса? така Киндъла ми става почти неизползваем,понеже няма как да сложа нови книги или поне аз не знам начин... Помагайте,моля:)

Можеш да пращаш книги на четеца с програмата Send to kindle. Аз само нея ползвам. Дори част от файловете ги трансформира в киндълски формат. За целта е необходимо само да имаш регистрация на устройството и да зададеш в настройките на програмата е-mail-а, с който си го регистрирала.

# 500
И аз никога не съм свързвала Киндъла с компютър, или Send to Kindle, или през Калибре, или директно като мейл на киндъл акаунта  Peace

# 501
И аз изпращам само със Send to kindle.Изобщо не ми се налага да свързвам четеца с компютъра.Много е удобно и бързо.

# 502
Мисля, че много правилно си се ориентирала.  Peace
На мен само един параметър не ми допада от Кобо аура и това е големината на дисплея. Свикнала съм си на 6 инчов, а и съм лоялна към марката Киндъл.  Grinning

tonkabonka много ти благодаря за отговора   bouquet
До колкото видях kobo aura е 6 инча,а kobo aura HD e 6,8.Аз мисля да взема 6 инчовия ( другия ми се вижда скъпичък  Embarassed ).Имам и още един въпрос,предполагам,че чете кирилица нали?

# 503
  • София
alex.viki, аз мислех, че питаш точно за този, който е HD. Но и другият си е хубав.  Peace Мисля, че чете кирилица. Но нека някой по-запознат да каже.
Да се допълня - щом го продават в Бг, няма начин да не чете кирилица.

# 504
alex.viki, аз мислех, че питаш точно за този, който е HD. Но и другият си е хубав.  Peace Мисля, че чете кирилица. Но нека някой по-запознат да каже.

Аз в момента съм в Гърция и ще го купя от тук,та затова питах за кирилицата.Дано някой знае..
Само това чакам да разбера и го поръчвам.

# 505

Аз в момента съм в Гърция и ще го купя от тук,та затова питах за кирилицата.Дано някой знае..
Само това чакам да разбера и го поръчвам.

Няма значение откъде е - моят е от Германия, но си чете без проблем кирилица. Чакай, аз имам Киндъл - не Кобо - сори. Киндълът няма проблем с кирилицата.

# 506
Офф дано някой знае,че тук няма от къде да купя Киндъл и за това се спрях на Кобо..

# 507
Опитвам се да вляза в скрудж да видя кои магазини го предлагат и какво пише, но сайта днес явно има проблем и не мога. Ако успея после ще ги разгледам  Peace

# 508
Опитвам се да вляза в скрудж да видя кои магазини го предлагат и какво пише, но сайта днес явно има проблем и не мога. Ако успея после ще ги разгледам  Peace

Сега влязох там има само един, Kindle Paperwhite WiFi 2013,но ми идва висока цената 155€ Sad

# 509
  • София
Аз ще си купя Kindle Paperwhite WiFi 2013. В момента го има дори на промоция за 240 лв.  Peace
Няма ли кой да помолиш да ти го купи от Бг и да ти го изпрати?

Общи условия

Активация на акаунт