Електронни четци - XIII

• 58 173
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Аз ще си купя Kindle Paperwhite WiFi 2013. В момента го има дори на промоция за 240 лв.  Peace
Няма ли кой да помолиш да ти го купи от Бг и да ти го изпрати?

Ами има,но не ми се иска да ги занимавам,а и ще трябва да чакам поне 2 седмици докато пристигне до тук..

# 511
Доколкото разбирам, Кобото подържа кирилица на 3 от 7-те си шрифта, малко ми е странно това, защо пък не на всички  Thinking

# 512
Доколкото разбирам, Кобото подържа кирилица на 3 от 7-те си шрифта, малко ми е странно това, защо пък не на всички  Thinking

Идея си нямам,това ще ми е първият четец и все още мн неща не са ми ясни  Embarassed

# 513
И аз изпращам само със Send to kindle.Изобщо не ми се налага да свързвам четеца с компютъра.Много е удобно и бързо.

Момичета, благодаря много на всички bouquet не  се бях сетила. Преди пращах  през Калибре, но сега и това  не се получава.

# 514
гаранцията на КИНДЪЛ зависи ли от това дали е регистриран в АМАЗОН?

# 515
Може да не са кирилизирани.
Стана ми интересно кои шрифтове предлага Кобо?
Моят Киндъл 3 предлага само един шрифт - Caecilia.

# 516
  • Там, където ме обичат
От вас чувам за Send to Kindle.
Това програма ли е?  newsm78

# 517
  • Свищов
Да програма е: http://www.amazon.com/gp/feature.html?docId=1000719931

Много хубава при това!

# 518
  • Там, където ме обичат
Мерси,   bouquet свалих си я.
С кой мейл да се регистрирам, амазонския или киндълския? newsm78

# 519
  • София
Аз ще си купя Kindle Paperwhite WiFi 2013. В момента го има дори на промоция за 240 лв.  Peace

Къде го има на тази цена тук в БГ. ли ?

# 520
Оглеждам се за четец на дъщеря ми ,аз имам нука с подсветката ,ама е малко муден тъча....може би е дискутирано но не ми се ровичка ,та да питам на Kindle Paperwhite светлината може ли напълно да се изключи?Колко му държи батерията?Харесах и 7 инча нука обаче той май повече е таблет пише ,че батерията кара 11часа което не ме устройва.

# 521
  • София
И аз се оглеждам и колкото повече чета толкова повече се обърквам. Сега тук пише, че
Kindle 4 – new е по добър като х-ки от Kindle Paperwhite единсвеният + на втория е ,че има подсветка. Запознатите да кажат вярно ли е написаното.
http://myebook.bg/?tag=kindle-paperwhite

# 522
От подсветка и от тъч не се отказвам,аз чета предимно нощем!Подсветката си е екстра.Няма да обяснявам как съм си светила с фенерче на морето Joy.Сега загледах и Сони Т3 ,има тъч ,обаче май няма подсветка.

# 523
  • ... рееща се.
Аз съм с Kindle 3 (Wi-fi&3G) този с клавиатурата, но се замислям за ъпгрейд. Много съм доволна от четеца, батерията държи подобаващо, екранът възпроизвежда текста идеално, но подсветката в Paperwhite-а много ме изкушава. #Crazy Thinking
Четох, че подсветката има опция да се намали до 0, но дефакто не се изключва напълно. На дневна светлина не се забелязва, но в напълно загасено помещение си личи. Simple Smile

# 524
  • София

Къде го има на тази цена тук в БГ. ли ?

В Емаг го имаше ,но може и да е свършила промоцията.

Общи условия

Активация на акаунт