сайта Booking.com

• 104 037
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Предварително се извинявам, ако въпросът е коментиран многократно.

Искам да резервирам две стаи в един и същи хотел, но с различни дати на отпътуване. Това мога ли го направя в една резервация или трябва да направя две различни?
Две различни.

# 616
Благодаря за отговорите.

Нищо не излиза, Блед.

Но сега не съм на зор да резервирам.

.      Относно кешбека, аз ползвам пести.бг - регистрираш се на сайта и от там влизаш в букинг. Не е кой знае какво-4%, но при по-големи суми се усеща. Ппсле избираш как да изпозваш парите, аз лично до сега съм ги дарявала- избираш си кауза и пращаш линка.Успех!

# 617
  • София
Здравейте, букнала съм хотел с карта, която се наложи да бъде блокирана. Принципно сумата се заплаща на място, но от хотела може да искат да блокират някаква сума. Как трябва да процедирам сега?

# 618
  • Пловдив
Здравейте, букнала съм хотел с карта, която се наложи да бъде блокирана. Принципно сумата се заплаща на място, но от хотела може да искат да блокират някаква сума. Как трябва да процедирам сега?

Като си влезете в резервацията в дясно има опция "Обновете кредитната карта" там може да добавите новите данни.

# 619
  • София

Като си влезете в резервацията в дясно има опция "Обновете кредитната карта" там може да добавите новите данни.

Благодаря.  bouquet

# 620
Здравейте.

Скоро ми предстои пътуване до Лондон и искаме да си запазим стая за няколко нощувки. Обаче при избор на стаите (най-вече в хостели) е посочено че леглата са двуетажни, по няколко в стая.  Ще сме двама, това означава ли, че трябва да букнем едно легло или трябва да са две. Масово е така, показва също, че побира един човек, а реално трябва да са 2.
Ако някой е резервирал така и е запознат, ще съм благодарна за информация Simple Smile да не стане да платим двойно за две легла, а да позлваме едно Simple Smile)

# 621
Здравейте.

Скоро ми предстои пътуване до Лондон и искаме да си запазим стая за няколко нощувки. Обаче при избор на стаите (най-вече в хостели) е посочено че леглата са двуетажни, по няколко в стая.  Ще сме двама, това означава ли, че трябва да букнем едно легло или трябва да са две. Масово е така, показва също, че побира един човек, а реално трябва да са 2.
Ако някой е резервирал така и е запознат, ще съм благодарна за информация Simple Smile да не стане да платим двойно за две легла, а да позлваме едно Simple Smile)
Е хостелите има спални помещения където плащаш на легло. Двама човека=две легла. В някои предлагат и самостоятелни стаи за двама със спалня, но цената понякога е колкото в хотел. Разликата е, че в хостела може да се ползва кухня, пералня, обща баня и стая като всекидневна. В хотелите е със самостоятелна баня.

Аз резервирах през букинг без карта. Излиза ми опция с линк, който ако предоставя на друг, и той резервира през линка, ще ми преведат 15 паунда по карта. Обаче аз като не съм я правила резервацията без регистрация и карта, как ще се случи това?

# 622
Аз резервирах през букинг без карта. Излиза ми опция с линк, който ако предоставя на друг, и той резервира през линка, ще ми преведат 15 паунда по карта. Обаче аз като не съм я правила резервацията без регистрация и карта, как ще се случи това?

Регистрираш си карта в профила. По нея се превеждат разните бонуси, без значение, че резервацията е без карта. Как се прави резервация без регистрация не знам.

# 623
  • край голямата локва

Ако сте двама- резервирате за двама. Дали искате да ползвате само  едното легло си е ваша работа.  Едва ли  някой хотел/хостел ще пусне безплатно втори възрастен щото не искал  легло.  Laughing

В хостела в спалните помещения се резервира легло  , а не стая. По важно е да обърнете внимание   на броя на легла и дали е смесено или е само за мъже/жени. 

Често има и самостоятелни стаи - със съответната цена за стая /за единично, двойно и т. н ползване/. Обикновено и те нямат самостоятелни бани, а ползват общи на етажа. А ако имат естествено са още по- скъпи.

Огледай внимателно всичко което е описано  точно за настаняването което си избрала преди да си дадеш картата!

Лично мнение - ако не сте до 20-25 години , огледайте и по- нискобюджетните хотели.

# 624

Регистрираш си карта в профила. По нея се превеждат разните бонуси, без значение, че резервацията е без карта. Как се прави резервация без регистрация не знам.
Ами търсиш хотел, излиза ти чрез букинг и букваш. После мислех втори път да резервирам с нов профил да си взема бонуса, като така ми излезеше наполовина, но ми засветка лампичка и се обадих в мястото. Трябва да се свържа с букинг вероятно да питам, ако няма бонус не си струва. Имам профил в букинг, но не го ползвах.

# 625
имам линк за 10% отстъпка
и после ще получите 15$  от други които ползва вашият линк

https://www.booking.com/s/34_6/vip0so07

# 626
всички имат Simple Smile

# 627
Здравейте!
Проблемът ми е следния:Резервирах вчера стая и съм объркала датата на пристигане/трябваше един ден по-рано/,а в този хотел е зает.Резервацията е без връщане на сумата.Сега искам да резервирам друг,но как да прицедирам с предния?В картата ми в момента нямам дължимата сума,но чудя като си внеса по сметката пари,за да платя в другия хотел-дали ще ми дръпнат от първия?
Още не съм анулирала,но им писах,за сега няма отговор!
Моля,дайте съвет😢

# 628
Изчакай отговора на хотела - може да намерят стая за един ден по-рано (не всички се обявяват в букинг) и да ти преместят резервацията, а може и да ти позволят да анулираш от добро сърце.

Ако хотелът не може/не иска да съдейства, твое задължение е да отидеш или платиш неустойките, дължими по резервацията. Би могла да отседнеш в друг хотел само за първия ден, а после да се преместиш и да си използваш тази.

# 629
  • София
Здравейте, ако ще правите резервация скоро може да ползвате линка. Ще спечелим  по 15$.

https://www.booking.com/s/yoana861

Общи условия

Активация на акаунт