сайта Booking.com

• 104 042
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
  • Milano
Благодаря!

Би било чудесно да ми върнат нещо, но не съм имала този късмет. Grinning

Това странични линкове ли са или Букинг ти ги предлага?

# 601
  • София
Благодаря!

Би било чудесно да ми върнат нещо, но не съм имала този късмет. Grinning

Това странични линкове ли са или Букинг ти ги предлага?

regina прочети ТУК да не описвам отново. Ако тези линкове не работят ще видя други на които съм резервирала след това.
Спестих доста пари от този кешбек, наистина много.
Вариантите се измениха, лимита се вдига...

# 602
  • Milano
Благодаря, Блед!
Не съм била сред избраните.

Но neuromancer спомена че е един път на акаунт, а от това което си писала би трябвало да ти се случва често.

# 603
Здравейте,
Ако някой е работил със сайта за резервации на хотели booking.com бих искала да го попитам как работи самата система? Тоест плаща ли се в крайна сметка или чак като пристигнеш на място?  Това не можах да разбера. При резервация пише, че картата не се задължава, (тъй като има опция за безплатно анулиране на резервацията до еди какъв си срок), обаче ти искат номер на кредитна карта?  Питам защото не ми става ясно при посещението ли ще платя или сайта ще ми дръпне парите като дойде време за почивката?? Благодаря ви. Simple Smile
Зависи от политиката на хотела. Щом си с данни от карта, зависи от резервацията и условията. Ако си без право на отказване, то ХОТЕЛА може да си дръпне веднага парите. Също след изтичане на срока за анулация. Може и да се плати на място. Всеки хотел работи различно. Чети какво, при какви условия резервираш хубаво. Също букинг подвежда, че ти пуска всички възможни цени, въпреки зададеното търсене. Премерно търсиш хотел за двама със закуска, излизат ти различни опции с ценИ. За двама със зак., за двама без зак., за един със зак., за един без зак.. Не рядко гостите резервират последното, съответно най-ниската цена и после се чудят, защо има грешка и спорят. Четете много добре какво резервирате. Отделете нужното време за вашата резервация. Букинг не е фейсбук.

# 604
  • София
Благодаря, Блед!

Но neuromancer спомена че е един път на акаунт, а от това което си писала би трябвало да ти се случва често.

Не е нужно да си от избраните...
Ето ти линк:
https://www.booking.com/searchresults.bg.html?aid=339530;label=r … rows=20;offset=40
Избирай и резервирай...Ако не работи линка ще ти дам друг.

За другото се сещай...
neuromancer много добре знае как става многократното резервиране, но казва какви са правилата.

Последна редакция: чт, 31 авг 2017, 21:26 от Bled

# 605
Благодаря, Блед!

Един път на акаунт, но това не значи, че не можеш да се възползваш повече пъти. Още ме е яд, че като пътувахме с тъщата букнах хотелите през моя акаунт, а не направих на тъщата (с refer a friend, разбира се). То друг път нямаше и да го ползвам

# 606
  • Milano
Благодаря за отговорите.

Нищо не излиза, Блед.

Но сега не съм на зор да резервирам.

# 607
  • София
Благодаря за отговорите.

Нищо не излиза, Блед.

Но сега не съм на зор да резервирам.

При мен излизат. Явно проблема е в прехвърлянето тук с новата визия.
В момента има всички варианти, ето:

Местоположенията са произволни. На снимките се виждат и новите лимити.
Когато решиш ще ти ги пратя в поща или друг начин...ако още ги има.
Пробвах сега в мои пощи, излизат перфектно при прехвърлянето.

# 608
  • Пловдив
Веднъж каних човек, който резервира през линка и ползва резервацията. Така и нищо не получих.
По въпроса за апартаментите и ПОС -овете - сега се връщаме от Италия, езерото Гарда. Сумата се дръпна от букинг като ми изтече безплатната анулация (1 месец по -рано) и тези дни би трябвало хоста да си я получи на принципа на airbnb. С пристигането ми дадоха договор, в който е записан този начин на плащане, като получат парите ще имам фактура на мейла. За БГ знам, че няма такава опция, не знам освен в Италия дали съществува.

# 609
Това е сравнително нова опция, гледам, че бързо набира скорост: плащанията на хотела да се оперират от букинг. Записано е в условията и се прави по избор на хотела.
Т.е. ако хотелът пожелае, винаги има тази опция. Предполагам, че и в Бг.

# 610
  • Пловдив
За БГ няма възможност за момента за такъв избор от собственика.

# 611
Ясно, не знаех. Понеже се интересувам само от гледната точка на клиент Simple Smile

# 612
  • София
Момичета, от букинг ме информираха, че предплатения хотел не може да ни приеме.
Предлагат ми друг, който е по-скъп, но аз да направя нова резервация,
да им я препратя и след това те ще ми възстановят разликата.
Кажете ми как да процедирам, моля!

Накратко - получих си парите за втория хотел!
Точно, когато бях на границите на учтивостта си,
след 2 разговора по телефона и след като им предоставих всички възможни доказателства,
и взеха да протакват и да ми искат някакво невъзможно за издаване писмо от банката,
ми благодариха за търпението и ми възстановиха сумата.

При мен е абсолютно същата история . Два месеца минаха и още не са ми върнали парите . След всяко мое обаждане ми приказват врели некипрли : хотелът не е върнал парите , хотелът не отговаря на запитванията им , били ме прехвърлили към колегите си ....След поредното обаждане вчера , ми изпратиха линк , на който да напиша сметката си .

# 613
Това е сравнително нова опция, гледам, че бързо набира скорост: плащанията на хотела да се оперират от букинг. Записано е в условията и се прави по избор на хотела.
Т.е. ако хотелът пожелае, винаги има тази опция. Предполагам, че и в Бг.

бях във варна  миналия месец за две седмици и платих още при пристигането си на рецепцията целият престой ,тоест не на букинг,понеже си тръгнахме по-рано се договорих с хотела да ми върне сумата за дните които не бяхме там,и ми ги преведоха по банкова сметка за около една седмица.
в случая букинг изобщо няма никакво участие независимо че чрез него резервирах,а бг хотел беше много коректен в случая

# 614
  • HH
Предварително се извинявам, ако въпросът е коментиран многократно.

Искам да резервирам две стаи в един и същи хотел, но с различни дати на отпътуване. Това мога ли го направя в една резервация или трябва да направя две различни?

Общи условия

Активация на акаунт