сайта Booking.com

• 104 075
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте! Вчера през телефона правих резервация в сайта, като гост, излезе ми страницата с потвърждение и пин на резервацията, но не получавам мейл с потвърждение. А телефона ми се рестартира сам и се загуби страницата с пина. Според Вас как мога да разбера дали изобщо съм резервирала?
Обади се в хотела. Щом нямаш потвърждение е по-вероятно да нямаш резервация.

# 436
  • София
Само да Ви кажа, писах на сайта и от там веднага ми се обадиха. Имат някакъв проблем с abv пощата ми и ще ми изпратят потвърждението на друг мейл. Като за първо ползване на сайта, за сега съм доволна.

# 437
Знаете ли колко дни се чака за одобрение на отзив? Вече втори ден отзивът ми чака?

# 438
Момичета, от букинг ме информираха, че предплатения хотел не може да ни приеме.
Предлагат ми друг, който е по-скъп, но аз да направя нова резервация,
да им я препратя и след това те ще ми възстановят разликата.
Кажете ми как да процедирам, моля!

# 439
  • София

Аз и в другата тема ти писах тъкмо.  Simple Smile Ако ти харесва хотела, направи резервацията, ще ти поемат разликата.  Peace

# 440
  • Milano
Знаете ли колко дни се чака за одобрение на отзив? Вече втори ден отзивът ми чака?

Вчера следобед писах отзив, сутринта погледнах, че е публикуван, но още нямам уведомителен мейл от Букинг за това - обикновено ти го пращат по-късно отколкото ефективната публикация.

# 441

Вчера следобед писах отзив, сутринта погледнах, че е публикуван, но още нямам уведомителен мейл от Букинг за това - обикновено ти го пращат по-късно отколкото ефективната публикация.

Значи наистина има цензуриране на отзивите. На моя отзив за хотел Мирамар получената оценка беше 4.6
Аз чакам 3 дена и още не е публикуван. Сега гледам публикуван отзив с дата след моя, но с рейтинг 10. Значи това е начина да поддържат нарочно висок рейтинг. Наистина не очаквах такива неща от букинг. Хвалят се, че са безпристрастни, а накрая получаваш българска работа.

# 442

Аз и в другата тема ти писах тъкмо.  Simple Smile Ако ти харесва хотела, направи резервацията, ще ти поемат разликата.  Peace
От букинг да и го предлагат? Нещо гнило има тука.

# 443
  • София

Аз и в другата тема ти писах тъкмо.  Simple Smile Ако ти харесва хотела, направи резервацията, ще ти поемат разликата.  Peace
От букинг да и го предлагат? Нещо гнило има тука.

Ами и на мен ми го предложиха, след като стана ясно, че хотелът, който бяхме резервирали не може да ни приеме. Само че хотелът, който ни предложиха макар и на по-висока цена не отговаряше на основното ни изискване, отказахме резервация там и ни изпратиха 25 евро за компенсация.

# 444
Както и да е, благодаря на отзовалите се. Утре заминаваме за Милано. Старата резервация е отменена, новата съм я направила и е потвърдена. Уговорката с Букинг е, че сумата ще ми бъде възстановена след престоя и след като им представя касова бележка. Ще ви информирам как е протекла процедурата.

# 445
Някой сблъсквал ли се е с подобен казус? Попаднахме на много изгодна оферта и резервирахме. Обаче преди малко се усетихме, че резервацията е направена за единична стая, вместо за двойна. Звъннахме на хотела, но оттам са казали, че резервацията е вързана с Booking  и една нощувка била 100 евро :-/ С направената резервация, за която си мислехме, че е за двама, нощувката се връзваше 60 евро. Тази разлика е много голяма за нас и неоправдано висока. Сега пишем на Букинг, но нямам големи надежди. Най-вероятно ще се наложи да си доплатим и да ни излязат през носа тези нощувки :-/

# 446
  • Варна
Някой сблъсквал ли се е с подобен казус? Попаднахме на много изгодна оферта и резервирахме. Обаче преди малко се усетихме, че резервацията е направена за единична стая, вместо за двойна. Звъннахме на хотела, но оттам са казали, че резервацията е вързана с Booking  и една нощувка била 100 евро :-/ С направената резервация, за която си мислехме, че е за двама, нощувката се връзваше 60 евро. Тази разлика е много голяма за нас и неоправдано висока. Сега пишем на Букинг, но нямам големи надежди. Най-вероятно ще се наложи да си доплатим и да ни излязат през носа тези нощувки :-/
Анулирайте. В случая Букинг няма за какво да ви помага, вие сте недогледали.

# 447
Ако можеше да се анулира, нямаше да пиша в темата. С другото съм съгласна. Утре ще отидем на място до хотела да видим какво ще предложат. За мен вариантите са два: или отсядаме за тази сума двамата, или се анулира. Приятелят ми е на мнение, че вината си е наша и е съгласен за доплащане, но за мен това не е приемливо. Какво ще стане, ако кажа на хотела да считат резервацията за анулирана и че пари в картата няма да бъдат превеждани? Все пак има още една седмица до периода, в който сме запазили.

# 448
  • Варна
Не виждам причина хотела да ви настанява двама при условие , че сте резервирали и плащате за един. Още повече ако стаите, които се предлагат за тази оферта са само за единично настаняване.
Винаги има възможност да се анулира, дори и резервация без право на безплатна анулация. Свържете се с букинг, обяснете им и да пишат на хотела, че ако ви анулират резервацията няма да им искат комисион. В 99% от случаите действа.

# 449
Благодаря за препоръката. Ще видим утре как ще се развият нещата Simple Smile Ще пиша отново.

А всъщност как да формулираме искането, така че да не звучи все едно казване нс Букинг как точно да процедират Grinning

Последна редакция: ср, 12 юли 2017, 22:16 от Мишелин

Общи условия

Активация на акаунт