Дормикинд мнение

• 1 464
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, мами! Синът ми е на 10 месеца и всяка нощ се буди през час, а отдавна сме спрели нощното хранене.Много е неспокоен, върти се и мърмори, докато не го взема, полюлея и след час пак така. Сънят е мираж и за мен, и за него. Пробвах разни чайчета, но изобщо отказва да ги пие. Искам да попитам  някоя от вас е давала ли е Дормикинд и има ли ефект. Може да споделите мнение и за някое друго хомеопатично средство.

# 1
  • Варна
И моето дете беше така, и все още се буди постоянно.. Давала съм много пъти Дормикинд, но ефекта е нулев... Дори давах продължително време, защото уж при хомеопатичните не се появява веднага ефекта, но не, нищо не стана  Crossing Arms Дано при вас да помогне!

# 2
Давала съм и не забелязах ефект. Моето дете започна да спи непробудно по цяла нощ чак към третия си рожден ден.

Да не му никне зъбче?!

# 3
И когато никне зъбче, и когато не никне, пак не спи...Всички ми повтарят, че е от зъбите, но вече не вярвам.

# 4
И аз не забелязах ефект от Дормикинд и престанах да давам след около месец употреба.Синът ми започна да спи по цяла вечер на около 2 годинки..до тогава беше кошмар,мислих,че никога няма да свърши това,будеше се по над 10 пъти понякога за вечер.
Успех и търпение пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт