Пазаруване от Aliexpress.com 25

• 44 807
  • 723
  •   1
Отговори
# 315
  • Русе
Добре де, не ми се е случвало да връщам нещо / надявам се и да не ми се случва /, но защо клиента трябва да плаща транспортните разходи до Китай при условие, че продавача е изпратил дефектна стока, или е пуснал заблуждаващи снимки и е дал некоректно описание?! Аз смятам, че това трябва да си е разход за тяхна сметка, той е мошеника в случая и трябва да си понесе последствията, защо ние да се товарим, хем разочарование от стоката, хем разходи!

Аз защо имам спомен, че продавача поемаше разхода по връщането на стоката  newsm78 Такова ми се мерна пред очите докато се ровех в сайта...

# 316
  • Варна
sunny6913, е тук ме застреля  Wink Все си мислех, че с моята не става ... Преди 2-3 години като сменяха пластиката от банката ми казаха, че не може да се пазарува с нея и аз не съм и пробвала ... През седмицата аще отида до най-близкия клон и ще питам пак.
A, ти ако мислиш, че всички в банката знаят... много се лъжеш. Аз преди време отивам да питам защо след като съм плащала няколко пъти, на следващия път има отказ - служителката ми вика: "не знам, аз не съм пазарувала онлайн". Като че ли ме интересува какво прави в личния си живот. Както и да е - в повечето случаи и повечето Виза и Маестро дебитни стават  за пазаруване онлайн, както стават и за плащане по магазините. Сметката не е необходимо да е в евро или др. валута (казвам, защото тези дни позната ми сподели, че плащала друг да пазарува, защото нямала валутна сметка!!!! ). Аз лично за чуждите сайтове ползвам виртуална Виза на ДСК, а не тази карта, в която постъпва заплатата ми.

# 317
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Сега погледнах на пластиката ... Не пише нито Виза, нито Маестро, а пише: "Валидна само в България" ... Май найстина не става да се пазарува с нея ...

# 318
Здравейте, имам няколко въпроса които ме затрудняват.
Понеже съм непълнолетен и ще поръчвам с на бащата картата се чудя когато пристигнат в пощата(до колкото разбрах там пристигат) дали аз ще мога да ги взема нещата?
Също така искам да попитам дали мога да си управлявам парите които са ми в картата онлайн?

Хубава вечер Simple Smile

# 319
  • Варна
Сега погледнах на пластиката ... Не пише нито Виза, нито Маестро, а пише: "Валидна само в България" ... Май найстина не става да се пазарува с нея ...
В такъв случай питай в банката дали може към същата сметка да ти издадат ВИЗА и колко ще струва, има ли такса итн. В двете банки, в които аз имам сметка (ДСК и Алианц) картите са безплатни, няма доп. такса  и ме убеждават и аз се съгласявам и за Виза и за Маестро (пак казвам към една и съща сметка)

# 320
Понеже съм непълнолетен и ще поръчвам с на бащата картата се чудя когато пристигнат в пощата(до колкото разбрах там пристигат) дали аз ще мога да ги взема нещата?
Също така искам да попитам дали мога да си управлявам парите които са ми в картата онлайн?

в пощата ще ти искат лична карта

# 321
Едва ли, пратката ти я дават в пощата срещу лична карта  Peace Не знам като попълни баща ти отзад в известието, че те упълномощава да я вземеш дали ще направят проблем, че си непълнолетен  Peace

# 322
  • Русе

Не е задължително да пристигнат в пощата. Като си дадеш своя адрес идват директно в дома ти, едва когато никой не отвори отиват в пощенския клон. Мъжът ми,например, чакаше една част от Китай, която дойде когато той не си беше вкъщи. Аз срещу подпис му я взех, без да са ми искали лична карта.

# 323
Благодаря ви за бързите отговори, добре да предположим, че няма да съм вкъщи и ще отиде в пощата
дали ще мога да ги взема с на баща ми картата, понеже един познат ми каза, че така може?
Моля да ме извините за глупавите въпроси, но за пръв път поръчвам от чужбина.

# 324
  • Русе
Благодаря ви за бързите отговори, добре да предположим, че няма да съм вкъщи и ще отиде в пощата
дали ще мога да ги взема с на баща ми картата, понеже един познат ми каза, че така може?
Моля да ме извините за глупавите въпроси, но за пръв път поръчвам от чужбина.

Той като ти е казал, че става, пробвал ли го е? Ако да-значи наистина става, ама си носи и своята карта, за да удостовериш, че си му син.
Колкото до въпроса ти за управлението на парите по картата онлайн-трябва да имаш електронно банкиране. Но то се активира след подаване на заявление в банката.  Peace

# 325
Благодаря ви много за отговорите, златнички сте Simple Smile)

# 326
ако регистрацията е на твое име,платиш с картата на баща ти,пратката ще е на твое име и ще можеш ти сама да си я вземеш.аз като нямам пари в моята карта плащам с на мъжът ми картата и си идва на мое име.не смятам,че ще има проблем.евентуално може да ти направят проблем ако е  на негово име пратката,а ти си непълнолетна за да вземаш на друг  нещата (малко тъпо звучи,но не знам как да ти го обясня точно Sad ) и да на мен ми искат лична карта,но по скоро не да видят на колко съм години,а да сравнят имената.поне според мен е така де Simple Smile

# 327
Картите на Общинска банка не стават за плащане в чужди сайтове!

# 328

Не е задължително да пристигнат в пощата. Като си дадеш своя адрес идват директно в дома ти, едва когато никой не отвори отиват в пощенския клон. Мъжът ми,например, чакаше една част от Китай, която дойде когато той не си беше вкъщи. Аз срещу подпис му я взех, без да са ми искали лична карта.

Това за кой град става въпрос?  Rolling Eyes Пазарувам онлайн от чужбина от отдавна, досега никога, ама никога не са ми идвали пратките вкъщи, въпреки, че навсякъде съм дала адреса по местоживеене.
Винаги с известие съм ги взимала от пощата... дори и малките пратки под формата на писмо /скоро ми бяха писали в известието, че имам "писмо", то се оказа кейс за телефон в пощенски плик  Laughing /

# 329
  • Русе

Това за кой град става въпрос?  Rolling Eyes Пазарувам онлайн от чужбина от отдавна, досега никога, ама никога не са ми идвали пратките вкъщи, въпреки, че навсякъде съм дала адреса по местоживеене.
Винаги с известие съм ги взимала от пощата... дори и малките пратки под формата на писмо /скоро ми бяха писали в известието, че имам "писмо", то се оказа кейс за телефон в пощенски плик  Laughing /

Русе. Но да подчертая, че въпросната част бе поръчана от Ибей, а не от Али. Не знам има ли някаква връзка всъщност.

Общи условия

Активация на акаунт