Пазаруване от Aliexpress.com 25

• 44 863
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, харесах за сина това
http://www.aliexpress.com/item/high-quality-Summer-slim-men-s-cl … y/1555046832.html

Не мога да се ориентирам кой размер да взема. Талията му е 86 см, ханша е 98
Писах на тъпия китаец, той ми отговори да гледам таблицата. Ама по тази таблица не влизаме в никой размер, което ми е странно. Спред вас XL ili XXL ?

# 121
Аз съм насадила моите семена от роза от преди един месец, но още не са поникнали.

# 122
# 123
  • Italia
Здравейте,

Имам нужда от малко помощ.
Поръчах си телефон от алиекспрес, всичко беше наред до преди 10ина дни. По трекинг код колета ми отиде в Черна Гора и последно даже е доставен на адрес.
Писах вчера на търговеца, че съм притеснен от тази информация и след около час той ми отговори следното:
--------------------------
Hi friend,we are sorry to tell you that your parcel maybe lost on the way,do you have paypal account?we can refund you soon.
waiting for your reply.
best regards
Та въпросите ми са:

Дали да ползвам процедурата на алиекспрес за "разваляне" на поръчка и да чакам парите си от тях? И горе долу - как за колко време става това?

Или да му дам Пейпал? Като досега само съм пазарувал през пейпал и два пъти са ми възстановявали пари, но по плащания през пейпал, т.е. не са ми искали нищо. Нали само имейла на който ми е регистриран пейпал-а трябва да дам сега, и има ли други подробности някакви?

Благодаря предварително за отзивчивостта.

Ами можеш да си дадеш paypal мейла и да изчакаш да ти преведе парите. Чак след това потвърждаваш, че си получил стоката. Ако не ги преведе - пускаш диспут. Внимавай със сроковете, защото ако времето за доставка изтече и ти не си пуснал диспут, али няма да ти върнат парите

# 124
  • Казанлък
Здравейте,

Поръчах си телефон от алиекспрес, всичко беше наред до преди 10ина дни. По трекинг код колета ми отиде в Черна Гора и последно даже е доставен на адрес.
Писах вчера на търговеца, че съм притеснен от тази информация и след около час той ми отговори следното:
Hi friend,we are sorry to tell you that your parcel maybe lost on the way,do you have paypal account?we can refund you soon.
waiting for your reply.
best regards
Та въпросите ми са:

Дали да ползвам процедурата на алиекспрес за "разваляне" на поръчка и да чакам парите си от тях? И горе долу - как за колко време става това?

Или да му дам Пейпал? Като досега само съм пазарувал през пейпал и два пъти са ми възстановявали пари, но по плащания през пейпал, т.е. не са ми искали нищо. Нали само имейла на който ми е регистриран пейпал-а трябва да дам сега, и има ли други подробности някакви?

Никакъв Пейпал!!!

Веднага отваряй диспут със съответната точка (мисля,че е нещо,като грешен адрес). Най-вероятно ти е дал чужд номер и нищо ни ти е пратил. Дай да го видим този продавач.

Само Алито ще ти върне парите. По тракинга се вижда,че пратката е в друга държава дори. Така че ще си върнеш парите. Не му вярвай. В Пейпал винаги може да отмени транзакцията и ще останеш с нищо.

# 125
  • Пловдив
Момичета какво означава това:
02.04.2014 13:52, БЪЛГАРИЯ, Пловдив, неуспешен опит за доставка т. (INB) Неуспешен опит за доставка
     02.04.2014 07:59, БЪЛГАРИЯ, ПЛОВДИВ, Пратката е в добро състояние
     02.04.2014 07:57, БЪЛГАРИЯ, Пловдив, получаваш при доставка офис (INB) Получаване на Вх.пратка в станцията на Доставка
     02.04.2014 01:14, БЪЛГАРИЯ, ПЛОВДИВ, Пратката е получена
     01.04.2014 17:50, БЪЛГАРИЯ, СОФИЯ LC / AO, Insert позиция във вътрешното чанта Влагане на пратка във вътрешен чувал
     01.04.2014 11:53, БЪЛГАРИЯ, СОФИЯ LC / AO, получаваш в офиса на валути (INB) Получаване на Вх.пратка в Межд.разменна станция

Проверявам с трак номера и нямаше нищо в бг пощи за проследяване. Това е първата ми поръчка  ooooh!
Трябва да отида до пощата ли да проверя?

# 126
  • на морето
Получих си форумната чанта. Още един + и от мен за нея. Искаше ми се да е една идея по-голяма,но аз си знаех.Поръчката ми  беше от 9.03.
http://www.aliexpress.com/snapshot/6035639319.html

Та сега да ви питатам виждали ли сте в сайта от тези изкуствени или по-точно сухи цветя,които се слагат в големи вази. И по-точно не са цветя ами разни пръчици, навити като спирали ,с топченца по тях и др. Ама как го обясних само ooooh!
Дано сте ме разбрали Hug

# 127
  • Казанлък
mimata14

Пратката ти е в пощата от 2 април. Какво чакаш та не отиваш там?  newsm78

# 128
доди чудесна е чаната ,искам и аз,но май вече не е налична  Tired

# 129
Здравейте,

waiting for your reply.
best regards
Та въпросите ми са:

Никакъв Пейпал!!!

Веднага отваряй диспут със съответната точка (мисля,че е нещо,като грешен адрес). Най-вероятно ти е дал чужд номер и нищо ни ти е пратил. Дай да го видим този продавач.

Само Алито ще ти върне парите. По тракинга се вижда,че пратката е в друга държава дори. Така че ще си върнеш парите. Не му вярвай. В Пейпал винаги може да отмени транзакцията и ще останеш с нищо.

Търговеца е този http://www.aliexpress.com/store/store-introduction/100099.html
Мога да добавя и че след плащането изчаках 9 май бяха дни (в допустимия срок) за да изпрати телефона - нямал наличност - приех го нормално.

Отварям диспут след малко с причина - грешен адрес/недоставена стока.
Мисля да приложа и трекинг номера, и неговото предложение за Пейпал.

(да отбележа все пак, че имам други покупки от али и са били без проблеми)

# 130
  • софия

Та сега да ви питатам виждали ли сте в сайта от тези изкуствени или по-точно сухи цветя,които се слагат в големи вази. И по-точно не са цветя ами разни пръчици, навити като спирали ,с топченца по тях и др. Ама как го обясних само ooooh!
Дано сте ме разбрали Hug

виж тук http://www.aliexpress.com/premium/category/100002993.html?d=n&am … 93&isViewCP=y
отстрани в менюто може да селектираш по видове

# 131
  • на морето

Дано сте ме разбрали Hug

виж тук http://www.aliexpress.com/premium/category/100002993.html?d=n&am … 93&isViewCP=y
отстрани в менюто може да селектираш по видове

Благодаря-ще ги разгледам ,но дали ще дойдат в приличен вид? Hug
ani-ali-чантата е налична и пак е на хубава цена. Ето:
http://www.aliexpress.com/item/Promotion-Special-Offer-Geniune-L … ee/897400222.html
Но имам спомен ,че е дна мацка от форума я поръча същия ден, от същия продавач и все още не я е шипнал. Дано се включи ,за да не те подведа Peace

# 132
Получих това сако в бяло http://www.aliexpress.com/snapshot/6049727419.html
Пристигна супер бързо, поръчах го на 26.03, на 08.04 беше тук. Честно казано, почти няма нищо общо със снимката, не ми харесва. Материята е ужасен изкуственяк, ръкавите са къси /аз съм 170см/, самото сако е късичко, не както изглежда, но това не е такъв проблем. Още като видях пакета такъв малък и лекичък.... Thinking беше ми ясно че няма как вътре да има нормално сако. Сега е много измачкано, ще видя като го изгладя дали ще става за носене, но общо взето изглежда евтино! ooooh! Мисля, че още някой го беше поръчал или се чудеше дали да поръчва!

# 133
  • Казанлък

Търговеца е този http://www.aliexpress.com/store/store-introduction/100099.html
Мога да добавя и че след плащането изчаках 9 май бяха дни (в допустимия срок) за да изпрати телефона - нямал наличност - приех го нормално.

Отварям диспут след малко с причина - грешен адрес/недоставена стока.
Мисля да приложа и трекинг номера, и неговото предложение за Пейпал.

(да отбележа все пак, че имам други покупки от али и са били без проблеми)

Хм, търговеца е добър. Мисля,че съм поръчвала оттам преди време. Може би е станало някакво объркване. Но това не е твоята грешка. Върни си парите чрез Алито. Ако случайно получиш телефона,ще му пишеш и ще можеш да платиш отново.

Чакам да ми шипнат тази чанта. http://www.aliexpress.com/snapshot/6046834155.html
Срокът беше 30 дена,но след плащането стана 45  #Cussing out

# 134
Здравейте, имам нужда от малко помощ.
На 01.04 си поръчах бански от този потребител- http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-New-fashion-lady-wo … t/1139155425.html
Имам тракинг номер, но все още нищо не ми излиза на него.
Когато му писах да го попитам ми отговори това
Hello,

Sorry for the delay.

Something was wrong with the local post last week ,All the orders were moved to another post .
and cause there are a lot of backlog.meanwhile It is our holiday for three days .

Anyway, I will be sure you get the item,
Please rest assured, we will be responsible for any problem.

Any question pls let me know ,thank you .

Have a nice day .
Sincerely Vivian
Та въпроса ми е това нормално ли е или ме лъже, че е изпратена поръчката?

Общи условия

Активация на акаунт