Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо mini_moni е родила сега? Как се случи или беше Божията воля?
Колко комплекта чаршафи и какво спално бельо за количка са необходими?
Как в момента се набавя кръв и има ли нужда от кръводарители?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо mini_moni е родила сега? Как се случи или беше Божията воля?
-
Колко комплекта чаршафи и какво спално бельо за количка са необходими?
-
Как в момента се набавя кръв и има ли нужда от кръводарители?
-
Как протече раждането на mini_moni?
-
Какво представлява неонаталогията в Селена?
Вече съм абсолютно сигурна че ще е най - голямата бандитка от цялата група
аз вече май спирам с покупките на дрехи че станаха бая и различни размери и родата и приятели като наподарят и познайте
ама мерак ми беше знаете. Купих и термос от Mothercare също и на Avent термометъра за стая и вода, който е като цвете 

Жената доста се притесни, но не искаше и мен да притеснява, само ми каза че резултатите ми са междинни, т.е. под 6 били отрицателни, от 6 до 8 междинни, а от 8 нагоре положителни...а моите са 6,8....Каза че трябва пак да повторим изследванията, като добавим още едно изследване към тях...Предупреди ме само че токсоплазмозата е много опасна за бременни жени и по-точно за бебо....Четох в нета за токсоплазмозата и направо ми се изправиха косите....От вчера не мога да се успокоя, снощи цяла нощ не съм спала...
Все се надявам, че не навсякъде е така, де, но няма гаранции и ми е по-спокойно като не посещавам такива места. А имам и позната с алергия към котки, която се разболя от токсоплазмоза без да е доближавала котка през живота си. Така че наистина не бива човек да бърза с изводите, че може само от котка да се зарази. Реално опасностите са си около нас, просто са скрити и когато човек не е достатъчно информиран, вярва на какво ли не и се поражда паника...