Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо mini_moni е родила сега? Как се случи или беше Божията воля?
Колко комплекта чаршафи и какво спално бельо за количка са необходими?
Как в момента се набавя кръв и има ли нужда от кръводарители?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо mini_moni е родила сега? Как се случи или беше Божията воля?
-
Колко комплекта чаршафи и какво спално бельо за количка са необходими?
-
Как в момента се набавя кръв и има ли нужда от кръводарители?
-
Как протече раждането на mini_moni?
-
Какво представлява неонаталогията в Селена?

Като забременях първия път ми се появи ужасно много целулит, ама многоооо, на дупето, краката, ръцете, а бе ужас. Обаче, след като родих някакси от самосебеси изчезна. До преди да забременя сега вече си бях по същия начин както преди - аз винаги съм си имала тук-там целулит и си станах пак така. Сега с тази бременност отново виждам, че имам фрапиращо много, но не се плаша - надявам се пак да си изчезне. Така че, мили, недейте да се тормозите, може да се махне и при вас
ще си го купя това списание. А иначе точно на такава лекция мислех да отида в клиниката, в която се следя, само че там се заплаща по 20 лв за посещение на училището за бременни.

В Пакостника има намаление 10 % на всичко от Бертони. Ето какво накупих аз:
от втората поръчка, която ми беше от бебеландия. Всичко се върза към 320 лева. Козметика ще взимам на Uriage -лосион за тяло, гел за къпане,крем против подсичане и слънцезащитен лосион.