За интересните съвпадения в живота

• 43 308
  • 262
  •   1
Отговори
# 90
На 13 не им върви само на лошите хора
на добрите им е на късмет

# 91
По тази логика съм лош човек  Shocked

# 92
По тази логика съм лош човек  Shocked
нищо не си разбрала  Grinning
на теб ти носи късмет това число

# 93
  • София
Била съм на 4м с опасност за живота и в деня, в който са ме спасили и са казали на майка ми, че ще живея, е починал нейния любим дядо. Тя винаги е казвала, че той е дал живота си, за да живея аз. Когато родих, ни изписаха на рождената дата на въпросния дядо. И до ден днешен, когато дойде тази дата, майка ми винаги отчита това съвпадение.
Сестра ми дълго време се опитваше да забременее и разбра, че е бременна на погребението на вуйчо ми.
Последните 4 цифри от ЕГН-тата на ММ и на баща ми са еднакви.
Някога родата на баща ми и родата на ММ са живели къща до къща (на мястото на сегашни блокове) и съответно адски много са се мразели и постоянно са си правели мръсни номера. С ММ разбирахме това 4 години след като се сгаджосахме, когато баща ми и баба му се срещнаха и се познаха. От тогава животът ни е ад и връзката ни така и не се одобри нито от баща ми, нито от бабата на ММ. Да кажа, че допреди да се разберат нещата, нямахме никакви проблеми.

# 94
  • София
Майка ми, приятелят на сестра ми, братовчед ми и  двама много добри мои приятели са родени на 25.06 в различни години, освен последните двама те са в една година, но не са братя.

На 01.06 са родени трима човека изиграли много голяма роля в моя живот, тримата не се познаваха един друг до преди няколко месеца, но не съм ги запознала аз. Тримата са с еднаква фамилия, която не е често срещана, двама от тях са с еднакво бащино име, двама от тях са с еднакво първо име, на третия името е вариант за другия пол на името на другите двама. И тримата са от Бургас но не са живели там. Тримата имат обща приятелка която аз не познавам.

Познавам само още една Веселина, родени сме на едната дата, в една година, в един град, в една болница в почти един и същ час аз съм в без 10, тя е в и 10, учили сме в едно училище до 12 клас но не сме се познавали, запознахме се в университета, сега учим едно и също и сме в една група. С въпросното момиче си харесваме двама братя близнаци.

# 95
Половинката ми е адаш на единия ми дядо, а е роден на датата на другия.

И двете ми най-добри приятелки са родени на една и съща дата с разлика от 1 година.

Това е около мен Simple Smile

# 96
Преди 33 години в Плевен една баба, циганка, в Кайлъка ме спря, за да ми предскаже бъдещето. Каза ми: ти ще се омъжиш млада; мъжът ти ще е с 10 години по-голям от теб - висок, светъл, синеок човек; много умен и много добър, и много щастливо ще живееш с него; ще имате три деца. Омъжих се на 19, мъжът ми е с 9,5 години по-голям от мен, висок е 188 см, със сини очи е, вече е с бяла коса, но беше светло кестеняв и имаме трима сина.

# 97
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Супер интресна тема! Майка ми носи името на котката, която баща ми е имал когато са се зпознали, освен това има същата рожденна дата с любимата баба на баща ми. Двамата по паспорт са с една и съща фамилия преди да се оженят. Винаги съм мислила, че е съдба. Peace

# 98
Най - интересното нещо, за което се сещам. Една нощ, бях още ученичка, мама ни събуди и каза да си пожелаем нещо, защото през тази нощ каквото си пожелаеш ще се сбъдне (нощта беше учудващо светла, това си спомням). Аз много си харесвах едно момче тогава и си пожелах да се оженя за него (ама, че глупост  Mr. Green), назовах името му и зачаках  Laughing. Не само че не стана работата с него, но той тръгна и с моя съученичка.  Joy  Години по - късно станах студентка, запознах се с колега и вече сме семейство (името му е същото, като това, което бях изрекла преди много години в тайнствената нощ.)

# 99
Преди 33 години в Плевен една баба, циганка, в Кайлъка ме спря, за да ми предскаже бъдещето. Каза ми: ти ще се омъжиш млада; мъжът ти ще е с 10 години по-голям от теб - висок, светъл, синеок човек; много умен и много добър, и много щастливо ще живееш с него; ще имате три деца. Омъжих се на 19, мъжът ми е с 9,5 години по-голям от мен, висок е 188 см, със сини очи е, вече е с бяла коса, но беше светло кестеняв и имаме трима сина.

Мен това лято една циганка в Кайлъка ме спря да ми говори, каза ми, че е трябвало да се родя мъж и нося мъжко сърце, и че ще отгледам и изхраня 10 поколения  Laughing

# 100
Като се започна с циганките, има нещо в тях, да му се не види...
Една и мен така се опита да ме спре. След като не исках да слушам,тя тръгна наравно с мен и ми заговори, че ме чака голяма мъка. Това месец преди да почине майка ми.
Вече като ги видя, че искат да ми гледат и бягам от тях със запушени уши.

# 101
Мойта циганка в крайна сметка искаше да й дам левче и да й отстъпя пейката, че да седне.

# 102
А, моята позна. Абсолютно всичко!

# 103
А ние тук си ходихме при баба Ванга и тя беше казала за броя на децата ми и други неща

Зълва ми отива да пита притеснена за мъжа си , който обича повече компаниите , отколкото да си е вкъщи -
" що мари коконо ?" я посреща баба Ванга
" ще се оправи ли мъжа ми " казва тя
" он ке се оправи , ти нема да се оправиш '
 Така и стана

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 23:08 от В.Н.

# 104
Аз имам "интимна" връзка с цифрата 4, имам я през една цифра в егн-то, сборът ми дата+месец+година, също е 4 и при определени обстоятелства все изниква по някоя 4-ка в живота ми.
Но тук прочетох страшно интересни съвпадения, от някои настръхнах направо.

Общи условия

Активация на акаунт