София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово

• 112 642
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Благодаря ви за отговорите! При тази д-р Даниела Иванова как се ходи?
Например малката е сополива и кашля. Първо я водя при ЛЛ и тя решава дали сме за педиатър или направо при д-р Иванова? Сегашната ни е ЛЛ със специалност педиатрия и за това не съм много наясно.

# 526
  • София
За интернет и ТВ ползваме Оптикком, като с интернета не сме имали проблем, но няколко пъти имахме проблеми с качеството на телевизията (реагираха бързо и пращаха екип веднага, говорим за работно време). Избрахме ги, защото имат много канали, лятото бяхме пропуснали да платим, понеже често пътувахме и ни бяха спряли интернета, но телевизията май няма как да я спрат отдалечено, трябва някой да дойде лично, което не се беше случило. Не знам точно в кои райони обслужват обаче, ние сме в Павлово.

# 527
Здравейте мами от квартала!

Надявам се да можете да ми помогнете с информация. Търся школа за някакъв вид бойно изкуство за сина ми - 8 г.  Може ли някой да препоръча нещо подходящо с добър и отговорен треньор. Интересува ме само "нашия" район, защото се придвижваме с градски транспорт. Детето иска джудо - според баща му е малък. Какво друго може да препоръчате? Идеята е да има къде да изразходва енергията натрупана по време на учебния ден и последвалата занималня. Трябва ни активен спорт - два пъти седмично.

Благодаря предварително и успешна седмица!

# 528
  • София
УНГ, бих препоръчала Чапкънов в Пирогов.

Относно бойните спортове - има айкидо в Славия Спортес; карате в 34то (Борово) и 25то (Лагера).

ЛЛ в квартала аз лично не можах да харесам, вкл. и Иванова  Peace

Клиника с ехограф (аз лично посещавам ендокринолог там) - МЦ на ул. Царица Елеонора зад 20та п-ка. В самата 20та поликлиника съм ходила на ехограф на коремни органи.

Дано съм била полезна  Hug

# 529
  • София
На карате съм правила два опита да заведа синчето,но безуспешно,след първата тренировка се отказваше.
Ето тук го водехме: http://complex.kknikon.com/?page_id=89

Иначе наши познати дечица ходят с удоволствие и ентусиазъм,виждала съм като минавам от там и как тренират,доста сериозни са,но дали на детенцето ще му хареса вече не се знае.

# 530
Във 2. СОУ има таекуондо, а в читалището по-нагоре по Суворов има карате, ако не се лъжа  Thinking Дъщерята и мъжа на моя приятелка ходят във второ и им харесва.

# 531
  • София
Здравейте мами от квартала!

Надявам се да можете да ми помогнете с информация. Търся школа за някакъв вид бойно изкуство за сина ми - 8 г.  Може ли някой да препоръча нещо подходящо с добър и отговорен треньор. Интересува ме само "нашия" район, защото се придвижваме с градски транспорт. Детето иска джудо - според баща му е малък. Какво друго може да препоръчате? Идеята е да има къде да изразходва енергията натрупана по време на учебния ден и последвалата занималня. Трябва ни активен спорт - два пъти седмично.

Благодаря предварително и успешна седмица!
С две ръце препоръчвам каратето в Никон (hetera е дала линк). Синът ми и мъжът ми тренират там от година, треньорите са страхотни и се занимават много сериозно с децата.

# 532
Здравейте комшийки, някой има ли опит от Фитнес Флайс в Манастирски ливади в комплекс Никми, може ли да споделите мнение?

# 533
  • София
Здравейте комшийки, някой има ли опит от Фитнес Флайс в Манастирски ливади в комплекс Никми, може ли да споделите мнение?

И на мен ще ми е интересно,каня се да го посетя вече една седмица:)

# 534
Здравейте мами ! Търся си добър козметик . Hug

# 535
Момичета, някой има ли впечатления от "Кокорико" кафе, в Павлово, за празнуване на детски рожден ден? Някой може ли да ми препоръча сладкарница или нещо подобно с детски кът (не ресторант) в кварталите наоколо?   bouquet

# 536
Момичета, някой има ли впечатления от "Кокорико" кафе, в Павлово, за празнуване на детски рожден ден? Някой може ли да ми препоръча сладкарница или нещо подобно с детски кът (не ресторант) в кварталите наоколо?   bouquet

Къде се намира това кафе?
Има едно кафе до 2 СОУ, много често има рождени дни там.

# 537
Намира се на улицата на 2 ОУ, но вече към Околовръстното. Може би говориш за друго кафене?

# 538
  • ту тук, ту там
Нямам отзиви за рождени дни там, но се намира на Суворов до канала, мисля, че на ъгъла с Преки път се пада, малко преди Бъкстон. Не знам дали го обясних достатъчно ясно де. Изглежда много приятно кафе.

# 539
Не, това е точно до училището. Другото не го знам.

Общи условия

Активация на акаунт