София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово

• 112 595
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Скрит текст:
П.П. Сега се опитах да добавя ясла към профила в сайта за кандидатсване и се оказа, че от 12 възможности, само в 55 има групи за набор 2015, просто чудесно...
Поне в една от яслите има група Simple Smile Когато трябваше синът ми да кандидатства за детска градина, нито едно от близките три ОДЗ-та нямаше група за прием за неговия набор. Crazy
Местата още не са обявени. Ще ги обявят на 11.01.
[/quote]

Благодаря за информацията

# 631
  • София
В района на Бъкстон- откъде може да се вземе храна за вкъщи? Освен Кауфланд и О!Шипка?

Преди по Стефан Тошев не минаваше ли 32, изобщо какви маршрутки вървят в момента? Днес разбрах, че трамвай 19 е закрит Sad

# 632
  • Sofia
Днес разбрах, че трамвай 19 е закрит Sad
преди 20год.го махнаха Wink

# 633
  • София

Трамвай 19 е закрит от 2-3-4 години,не помня точно кога.Преди това маршрутът му се припокриваше с този на номер 11.

# 634
  • София
В района на Бъкстон- откъде може да се вземе храна за вкъщи? Освен Кауфланд и О!Шипка?

Преди по Стефан Тошев не минаваше ли 32, изобщо какви маршрутки вървят в момента? Днес разбрах, че трамвай 19 е закрит Sad

За мен най-вкусна е топлата витрина на фантастико,имат много хубави неща и съм взимала,когато нямам време да готвя.

# 635
  • София-Младост

За мен най-вкусна е топлата витрина на фантастико,имат много хубави неща и съм взимала,когато нямам време да готвя.
Преди НГ с едно пилешко и овчарска салата такъв стомашен дискомфорт си причиних... Sick
Има едно заведение "Мамбо", но е чак на ул. Нишава и ул. Лерин...много е вкусно всичко.

# 636
  • София

Преди НГ с едно пилешко и овчарска салата такъв стомашен дискомфорт си причиних... Sick
Има едно заведение "Мамбо", но е чак на ул. Нишава и ул. Лерин...много е вкусно всичко.

Едва ли е от фантастико,точно тогава масово вилнееше чревният вирус,възрастните го караха често просто със стомашен дискомфорт без повръщане и диария,аз самата бях така един ден,а бях яла само домашна храна.

Не че ги рекламирам,просто когато и да съм взела храна от там е вкусна и проблеми не е имало,а и свършва много бързо и е топла и не е престояла никога.

# 637
  • София-Младост
hetera
Аз също съм взимала нееднократно от ФФ за вечеря...не от този обект, а в Младост.
За първи път пилешкото отвътре беше сурово, а салатата беше сякаш от вчера или по онзи ден. И двете почти неизядени заминаха в кошчето.
Такава диария ми докара за отрицателно време, че едва успях да отида от болки до аптеката да си взема нещо да е пресече. Иначе си представях как ще нощувам в офиса  Crazy
Нека не става полемика, просто споделих Simple Smile

# 638

До фантастико на бул. Бъкстон има китайски ресторант, а срещу него има магазинче за пържена/печена риба.
Вкъщи като нямаме готвена храна, най-обичаме да поръчваме пица от Доминус (Борово).

# 639
Здравейте, може би сте писали, но не съм от вашият квартал , затова ще попитам.
Някой поръчвал ли е детска торта в сладкарничката на ул. Хубча?
Моля ви за мнения. Търся торта/и за близнаци за края на месеца и съм много объркана от къде да поръчам. Миналата седмица случайно видях тази сладкарничка и ми казаха ,че могат да направят украса каквато си изберем -ама дали ще е добре направена???Самите торти вкусни ли са?

Благодаря ви предварително.

# 640
На ХУбча не съм, но на ул. Пчела 3 съм поръчвала. Хубави са им тортите, но си избери ти пълнежа, да не ти я направят само блат и сметана. Виждала съм там на витрините им доста торти за детски рождени дни и са им хубави и на външен вид.

# 641
Да, точно това ми беше идеята да избегна пълните със сметана торти.
Да знаеш цените на тези на ул. Пчела???/ къде е тя?

# 642
Виж на картата ул.Пчела 3А
Цените са им много добри.
Ето линк.

На украсените торти цени не знам, но на парче торта са евтини. Торта гараш 1,20 лева, бисквитена 1 лева, еклерова 1.20 лева. Вкусни са много. Simple Smile

# 643
  • София

Трамвай 19 е закрит от 2-3-4 години,не помня точно кога.Преди това маршрутът му се припокриваше с този на номер 11.
Joy Айде сега, 2, 20...50г - до миналия месец си вървеше, макар и нарядко, но от доста време не е по оригиналния маршрут през Ц.Гара.

От Овча Купел - Обиколна (Лидл) - или търговския център има ли маршрутка до Ц.Гара и по-бърза ли е от 60?

В Китайския не съм ходил още - как е, нещо много празен ми се струва?
Доминус е идея, да  Peace

Последна редакция: ср, 13 яну 2016, 21:39 от Starrydream

# 644
http://iskamdaqm.bg/casa-pizza

Каза пица не е лоша, в Борово се сещам за Ветрило.

Общи условия

Активация на акаунт