КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 52 203
  • 1 190
  •   1
Отговори
# 75
Това Вики все по-хубаво става. Без грим е много хубава! (за кой ли път го пиша, ще ме вземат за обратна)

Темата плаче за подзаглавие.

Всички обичат Вики и Боби

# 76
Може би Бориса е разочарована, че Боби не тича вече подир нея, а се отказа много лесно. Май затова му е бясна, все пак тя е световна звезда, а той да се откаже толкова лесно да я ухажва  Mr. Green

# 77
  • Варна
 Ocaso, недей така, има си и кроманьонеца фенове, че даже и Русев и той  Mr. Green Mr. Green
Но ако Вики и Боби се заобичат наистина ще е много готино, Бориска и Русев ще получат не сърцебиене и микроинфарт, а истински такъв  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 78
  • IT
Гледайте какво става-Бориса е пич, Каменов не е нАрязан турчин, Русев прекарва време във фън шуй изолатор.

# 79
Аз пък чак сега разбрах коя е съпругата на Сано - Нели, която участва сега в Денсинг старс.

# 80
# 81
  • Варна
Може би Бориса е разочарована, че Боби не тича вече подир нея, а се отказа много лесно. Май затова му е бясна, все пак тя е световна звезда, а той да се откаже толкова лесно да я ухажва  Mr. Green
Според мен още отначало се подразни, че не му беше 1ви избор Wink
А после се подразни още повече, че той е мил към всички и чак взе да го нарича "к..ар"..
Ама Бобсъна и той трябваше още първоначално да осъзнае, че при такава меркантилна женица няма как да се котира и Супермен да е   Mr. Green

# 82
Ocaso, недей така, има си и кроманьонеца фенове, че даже и Русев и той  Mr. Green Mr. Green
Но ако Вики и Боби се заобичат наистина ще е много готино, Бориска и Русев ще получат не сърцебиене и микроинфарт, а истински такъв  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Използвачите.  Laughing

# 83
  • IT
Примерът за жена и за съпруг, не са използвачи те. Sick

# 84
  • Мюнхен
Това Вики все по-хубаво става. Без грим е много хубава! (за кой ли път го пиша, ще ме вземат за обратна)

Темата плаче за подзаглавие.

Всички обичат Вики и Боби

Ееее чак обичат не е точното определение. Вики се оказа готина, а не вярвах, че е такава. Разбира се може и да е игра, но за момента ми харесва. Повечето миски и моделки в такива предавания влизат първият ден с перфектен грим, прическа и тоалет. Като ги дадат на другата сутрин и не можеш да ги познаеш. Тези нашите мадами в Къртицата са все наклепани, а Вики ми харесва само без грим или  с лек грим. При останалите не е така. Бориса също ми харесва без грим. Ама като отвори тази уста и погрознява. Аз също нищо не разбрах от монолога и, освен че се мисли за недостижима и неповторима. А съм сигурна, че Боби ако я беше свалил, щеше да се откаже после от нея. Много бързо си свал маската. Борислав ми харесва като визия и фигура.  newsm43 newsm43 Да се скрия, че сега ще ме почнете.... Не му симпатизирах като човек, ама сега мнението ми е малко по-различно, ще се радвам да е на финала.

# 85
  • София
До сега не видях нищо интересно.

Едно и също дъвчем.  smile3507

Единственото, което ми направи впечатление е казаното от Борислав:
"забих ти копието, защото мислех че си къртицата, не се повлиях от други".
Да,и после добави "А ако аз съм Къртицата?
И ме вкара в размисъл,не помня вече основателната причина,но бях я извадила категорично от кръга заподозрени от мен.

# 86
  • Ямбол
Тази Бориса говори на изключително дразнещ уличен диалект. Ужас.
Има една потребителка, която даже и така пише, но май вече не се навърта наоколо.

За друго не се сещам, освен за кифла.

# 87
  • София
А адаш й дори не слушах какво казваше на Каменов,бях заета да следя колко пъти ще употреби "разбираш ли мъ"Simple Smile

# 88
  • Мюнхен

hahaha hahaha hahaha hahaha Ми тя милата се чувства пренебрегната. Уж най-красивата там, а не е най-търсена. Гери с трима около себе си. Ивайла с един влюбен, Вики с бивш и може би настоящ, а на нея се лепна "пчеличката" и то на втори поглед  hahaha hahaha
А за Вики и Боби така усетих нещата, а не само защото ми се иска да е така.

# 89
Да,и после добави "А ако аз съм Къртицата?

Ще вземе да излезе вярно това, че Бориса иска Борко колкото се може по-близко до нея.  Sunglasses

Фантазиите ни са бедни да си представим, какво ще правят тези, като свърши предаването.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт