КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 52 168
  • 1 190
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Бориса наистина много преиграва на моменти.Само се перчи.
Установих,че в този сезон не симпатизирам особено на никого.

# 196
Дано довечера да има нещо по-свежо, направо на въже ни държат нас фиенуете.

Oх чак сега разбрах, че това значи запис за темата, викам си тия хора искат запис от предаването.  Joy

Да не си разпращал записи на епизодите на ЛС? Joy

# 197

Вижте Иван как гледа. hahaha

# 198
Може ли да добавите Ивайла в анкетата  Wink

# 199
  • in Wonderland
Може ли да добавите Ивайла в анкетата  Wink

Брей , как съм я изтървала , баш най- голямата къртичка  Joy Joy Joy Joy

# 200
  • София
Малко спамче за следобедно настроение.
Като го прочетох и се сетих за наш Емчо  Laughing

Скрит текст:
Конкурс по псуване - целта е кой ще изкара най-дълго без прекъсване.
Излиза ядосан американски рапър и започва: "MADAFUCKIN'BITCHESSHITPOLICECOCKSUCKINGSONOFAFUCKS...." и така около двайсет минути, след което се изчерпал.
Публиката избухва в овации.
Следва млад и надъхан сърбин: "JEBEMVIPICHKUMATERNUIMURTV ASESTRAULADNODUPEVIJEBEMPEDERIJEBENI..."...и така около половин час, след което издъхнал.
Публиката потресена избухва в още по-силни аплодисменти.
Идва ред на български джентълмен от Северозапада. Докато се качва на подиума, се спъва в един кабел и пада. Ставайки изригва в справедлив гняв: "ДАМУЕБАПУТКАТАМАЙНАНАТОЯКАБЕЛ ДАМУЕБАИНАТОЯДЕТОГОЕТУРНАЛТУКАИНЕГОВАТАМАМАДАЕБА ИНАБАБАМУДАГОТУРАПОВСИЧКИДУПКИ ИДАВИЕБАИСЦЕНАТАИКОНКУРС ДАВИЕБАШЕСЕИЗПОТРЕПАТУКАДАВИЕБАМАЙКАТА..." и така около един час...
Публиката и журито дремали оцъклени без да реагират, очевидно потресени от суровия талант.
Джентълменът видимо успокоен се приближил до микрофона и свенливо предложил: "Ми я да почвам освен, а ?"

# 201
Да не си разпращал записи на епизодите на ЛС? Joy

Малко оставаше, ама нали не съм натрапник.  Rolling Eyes Добре че разбрах в крайна сметка.  Mr. Green

dat ass  hahaha Laughing Joy

# 202
И на мен ми е жал за Емо К...
Бориса хубава,ама да не си отваря устата...
Саното ме кефи най-много...

# 203
и с една такава физиономия, като на изоставено коте

Употребено и използвано.  smile3518
Да не би да успях да те разчувствам  Mr. Green

Само да спомена, че днес ще е от 21:15 и обещава да бъде интересно -
Женски дуели и мъжки приказки за секс в Базата

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 17:03 от Мама Жаба

# 204
Пък тоя Борислав е като развалена латерна като заговори и особено като се обяснява на някой. Рядко неприятен тип е. Бориса защо говори така провлачено-незнам, предполагам и тече бавно мисълта! Grinning Харесвам Виктория-вярно,че влезе със скандал, но пък много добре се представя в мисиите и не преиграва. Георги също ми е много неприятен-прилича на някаква мишка, дето като нещо го ядоса скача на бой, много ми е прост, даже повече от Каменов.

# 205
Едно късно записче   bouquet

Бориса е от тези момичета с високо самочувствие, която е свикнала мъжете да й целуват краката.
И фактът, че на Борислав вече не му дреме за нея я убива. Според мен тя изобщо няма нищо към него, иска само да събуди неговия интерес, щото видиш ли тя е Афродита и не може мъж да не я харесва. Затова се прави на интересна и му скача на врата. Иска й се ама той много добре знае това и затова се смее Wink 

# 206
  • София
Въведох в анкетата своя глас -Георги Simple Smile
Няма да е той де,Евгени ще да е.От вчера ми се стовари една мисъл,че е Бориса и не мога да я разкарам направо.
Добре,че са извадили Емко от изолаторчето,че да я хване тази Къртица.Другите са заети с какво ли не,само той души и мисли по темата. Simple Smile

# 207
  • Варна
Dee_Dee   bouquet за анкетката. Гласувах за моята си К-Русев  Twisted Evil
ронката , съгласна съм с теб Wink

ПС: и нещичко специално за my friend bggirl22, която обича палачинки  smile3534
http://karticata2.tv7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D0%9D%D0%B0-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE-%D0%BE%D1%82-%D0%91%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%9A%D0%AA%D0%A0%D0%A2%D0%98%D0%A6%D0%90%D0%A2%D0%90-%D0%BD%D0%B0-8-%D0%B0%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BB_l.384_i.10122559.html#.U0VajPnV-oo[/video]

(най-добър изглед на палачинките след 36тата минутка, на фона на култово нагъване на промишлени количества спагети от Каменов  hahaha и Сано, който също е в голяма борба със спагетите Mr. Green )

# 208
Да не би да успях да те разчувствам  Mr. Green

Не е трудно, виждаш.  Mr. Green

Само да спомена, че днес ще е от 21:15

Тъпи мачуееее!  Laughing

# 209
  • sofia
3драсти, банда!
Киряков, на който залагах, се оказа невинен...
Мисля, да заложа на най-логичния избор и да не се измъчвам повече. Русев е къртицата!

Общи условия

Активация на акаунт