КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 52 049
  • 1 190
  •   1
Отговори
# 420
Аз пък разбрах думите на Емо К. по друг начин.
Просто вече внимава как говори ( иначе според мен смисълът на "другата закваска" беше съвсем различен).  Peace

# 421
А какъв е собственият бизнес на Бориса, не знаех, че и тя е бизнес дама  newsm78
Продава някви китайски боклуци като ги представя за собствена марка и дизайн
За справка:
http://chikozia.com/index.php?route=product/product&path=71_ … amp;product_id=70
http://www.aliexpress.com/item/Free-Ship-Women-Pumps-Red-Bottom- … s/1753029385.html
Че и каква разлика в цените ...  newsm78

Shocked Mr. Green
Много е смешна тази Бориса. Колко злобно и нагло говореше на Марина.  #Cussing out

Относно гласуването, мисля че публиката ще избере Русев, а за играчите се колебая.
Аз лично не бих гласувала за слаб играч (освен ако не е в другата група), ако съм там - в играта, а бих гласувала според групичките. Например, ако съм в 1-та група, да се наговорим, да номинираме един от другата и така наред. Целта щеше, да е да останем повече в играта, а вече публиката ще реши, кой да спечели.

Ивайла е ужасно гадна с тази светла коса.  Sick
Искам тя, да си ходи или Бориса. Аз също не искам Боби, да си ходи, нищо че не го харесвам.

Мен пък ме подразни Викито, как се смееше на Марина.
Милата Марина, явно тежко е изживяла раздялата, а за влюбен и наранен човек, дори смяна на стъкло на колата (за последно) е нещо запомнящо се.

Дразни ме и Жорката, как говореше на Гери. Тя, че се държа като пияна ученичка, това е ясно, но той трябваше, да постъпи по - зряло. Трябваше, да я остави, да си спи, а не да я масажира и да и гледа сеира.

Аз пък не разбирам, защо трябва, да не си казваме мнението обективно, поради това, че всеки от нас си има фаворити. Ясно е, че не е прилично, да говорим вулгарни или обидни думи.
Както всички не харесваме или харесваме някой, то тогава нищо никой не трябва, да казва лошо.

За Лъвовете или хубаво, или нищо!  Peace

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 11:37 от Анонимен

# 422

Емил също много злобен. Не може да прежали Вики и това му личи. Какъв фотошоп, какви 5 лева? Когато ги снимат за списания  ВСИЧКИ минават през такъв, включително и снимките на Бориса и жена му. Обаче нали ние я гледаме Вики на живо и имаме очи. Определено си е хубава и има разкошна фигура. И е ПИЧ!!  Joy Joy Joy А и коментара му за нея и Боби. Забелязал е това, което и аз писах тук. И явно ревнува много.

Много ясно, че Емил все още харесва Виктория. Тяхното е било голяма любов, която не изчезва току така. Просто и е  бесен, че влезе в къртицата и го унизи. Отделно крака му е чупила... не като да няма за какво да я намрази. Хем я мрази хем я обича - некакво такова ми се струва. Всички тия приказки, че била погрозняла, че била дърво в кревата, че не я иска вече са за да се доказва пред жена си (по точно да и замазва очите) жена си и  от страх да не го зареже пак както  разбира се с цел да направи добро впечатление на публиката, че ето, вече е най-примерния съпруг на света. Ама на мен тия номера не ми минават.

# 423
  • София
Аз пък разбрах думите на Емо К. по друг начин.
Просто вече внимава как говори ( иначе според мен смисълът на "другата закваска" беше съвсем различен).  Peace
Ама защо изобщо говори?По-добре да мълчи,отколкото да ръси суперлативи.Личи,че се сдържа и внимава да не я засегне.Както и да е...

Сега изгледах рева на Марина.Ами много беше смешно  Joy Joy Joy.Голяма драма с тая печка,голям рев hahaha!

# 424
В базата няма никой,който се казва Ники,нали?
Защо Ивайла каза,че Ники й бил казал на РД на Костя,че чашата й била много голяма?
Кой е този Ники?Николов ли?

# 425
  • София
Защо Ивайла каза,че Ники й бил казал на РД на Костя,че чашата й била много голяма?

Или Вики  newsm78

# 426
Аз го чух Ники.
Де да знам,после като го качат пак ще го прослушам.

# 427
  • Варна
Skrekkelig, много добър астрологичен анализ, няма как да не се съглася с теб  (макар че пропусна някои от хубавите качества на лъвчетата Mr. Green) bouquet
С една лека подробност асцендентът на Русев е Близнаци (а и ти спомена, че е важен за възприемането от другите)Wink От тази гледна точка Ивайла въпреки, че е Рак съм почти сигурна, че асцендентът й е Скорпион - доста умело манипулира всички участници Wink
Друг пример за това, че асцендентът е много важен: кротката по природа, колебаеща се принципно Везничка, каквато би следвало да е Бориса е точно обратното.
Снощи го доказа за пореден път - подло заговорничи и продължава да напада Марина ужасно злобно Wink

**Sisi**  Hug

ПС: гледам живото включване и много се разсмях с "мома имотна" забележете от "Траката"  Mr. Green Mr. Green (който е от Варна ще ме разбере  Rolling Eyes)

# 428
Сигурно е Ники Николов. Нали е главен редактор и се виждат доста често (особено с Къртицата)

# 429
Сигурно е Ники Николов. Нали е главен редактор и се виждат доста често (особено с Къртицата)
На мен основен заподозрян за Къртичок ми е госпожица Бакалова.
Кой щял да ходи ПАК на зъболекар?Явно честичко му се случва...

# 430

А точно заради тези моментни проблясъци на Емил Каменов,аз си мисля че той е къртицата-сякаш има маска.

Почваш да търсиш под вола теле

Цитат
Обаче мен в този разговор той много ме подразни,говори за Бориса със съвсем друг тон,била от друга закваска и т.н.Взе му страха тя.Страхливец!

Не харесвам Бориса, а с тия заплахи и изобщо с поведението много ми помогна да опозная мъжете в базата.
Емо К. примерно се оказа страхливец, въздух под налягане.
Боби - смел, джентълмен, не поддава на женски манипулации.
Коста - като Боби, но по-умерен

# 431
# 432
Офф дано зрителите да номинират някакви Ивайли, Жоровци, Евгениевци и т.н, а не Русев ... защото тези вътре, ако го боднат на Бобката...става ужасно  newsm45
От друга страна отбора на Боби не трябва да номинират Русев в никакъв случай..
Охх Ocaso, ако си прав и все пак го изгонят, след "Жените говорят" ще го утеша аз накрая с едни палачинки  Mr. Green Mr. Green

На мен ми изглежда съвсем реално да забият копията на Гери, а не на Боби. А съшо така си мисля, че  много зрители са съжалили Емо К. и може да гласуват за Гери. Почти съм сигурна, че тя ще е една от номинираните в събота, само не е ясно от кой  newsm78

# 433
  • София
...
Не харесвам Бориса, а с тия заплахи и изобщо с поведението много ми помогна да опозная мъжете в базата.
Емо К. примерно се оказа страхливец, въздух под налягане.
Боби - смел, джентълмен, не поддава на женски манипулации.
Коста - като Боби, но по-умерен

Джентълмен е последният етикет, който бих лепнала на Борислав.

# 434
Кой щял да ходи ПАК на зъболекар?Явно честичко му се случва...
Костя. Наистина е често. Вече 3-4 пъти в живото чувам като коментира, че отива за зъболекар или тъкмо се връща.

Общи условия

Активация на акаунт