КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 52 305
  • 1 190
  •   1
Отговори
# 825
  • in Wonderland
Хайде да пусна една бърза анкета кой ще номинират участниците довечера , въпреки ,че май до сега ние никога не сме на едно мнение - нито с тях , нито със зрителите ( може би , само в началото , когато беше ясно ,че ще номинират Кети, след това май не сме познавали  newsm78 ) .

# 826
Според мен Ивайла или Бо. Колкото и да не ми се иска ще са те. Ако групата номинира пак Русев, те наистина ще направят фаталната грешка.
Мисля, че Гери ще си ходи, на мен ми е безразлична. Стига Сано, Евгени, Русев и Бо да са в играта. Другите не ме интересуват, освен Костя, разбира се. Много ме кефи този мъж, играе най-хитро от всички. Може той да е Къртичока. След Жоро, него подозирам Laughing Laughing

# 827
  • София
Иля, според мен всичко зависи от решението на Русев и лагера му за нарочен от тях Wink Ако се насочат към Боби не мисля че Каменов и Косъмчето биха ги подкрепили Wink В този случай биха имали 4 сигурни гласа с/у него - Русев, Бориса, Ивайла и Жоро (за Евгени все още се надявам да прояви мъжество и да не се поддава на женски манипулации, а да си удържи на "мъжката" дума и да номинира по спортни причини  Thinking).

Евгени няма да има никакъв проблем да забие отново копие на Боби, той след страхотното му представяне в предишната мисия не се замисли, а сега ли.  Crossing Arms
При него се видя, че всичко е на думи, уж не е към никакъв лагер, уж ще гласува срещу слабите играчи, а си е избрал страна още от самото начало.
Искам да видя моята К. Евгени на тест.

Последна редакция: сб, 12 апр 2014, 15:12 от Иля

# 828
Трябва някой довечера много, да се издъни на игрите, че да бъде "жертвеното агне". Въпреки това си мисля, че ще номинират пак Русев, без да помислят за Гери. Другия вариант е Боби.

Вече се сприятелиха играчите и за това ще им е трудно, да се номинират един друг. Ще бъде интересен епизод.

# 829
Здравейте отново,

реших да се включа отново с разсъждения (аналитичният ум на девата в мен отново ме зове  Grinning )

Относно номинациите довечера според мен са от изключително значение няколко фактора:

1. Битката довечера - най-слабо представилите се участници (в зависимост от играта им досега също) биха били в опасност от номинации от страна най-вече може би на Сано (например, ако Георги, Емил Каменов и Емил Русев са тримата зле представили се довечера, бих предположила, че Сано би номинирал Емил Каменов, защото като цяло досега не е показал кой знае какво в мисиите, въпреки нуждата му от мисии като тази с дърветата).

2. Зависи и от мотивацията на Гери (дали изобщо й се играе или се е отказала като Индира и Христина) и кого самата тя ще номинира. Надявам се да остави всякакви анализи в битките и да не гледа кой се представя най- зле, а при право на избор, както при Киряков, да избере този участник, който й се струва по-неподготвен (като Каменов например).

3. На трето, но не и по важност място, слагам манипулациите с видеа, думи и насочващи въпроси от страна на продукцията.

От лична гледна точка за мен Гергана трябва да остане в предаването, защото се представя твърде добре. Групата, а и сметката на групата биха загубили от нейното отсъствие. Не ми е фаворит за спечелване на наградата, но тя определено би спомогнала тази награда да се увеличи.

Между другото има доста конспирации във Фейсбук, че вотът на зрителите е нагласен. Лично аз не вярвам в това. Просто ми се струва, че твърда малка част от публиката гласува.

Иначе вие как сте в този прекрасен следобед? Party

# 830
До вчера си мислех, че къртицата е Евгени, но след последния жокер почвам да мисля, че е Сано. За Евгени нито жокерите важат, поне аз не го свързвам с тях, нито в мисиите ми се набива на очи. Но като ви чета и се сетих за някои обяснения на жокерите, а и последният, все повече се свързват със Сано. Някой беше казал преди време, че перуката може да се разглежда като коса - косъм или Косъма. Беше споменато, че телевизорът е същият от предаването, на което Сано беше водещ. Сега АBBA. Прочетено на български е Ава, дъщеря му, а също така е дума, която се чете и обратно по същият начин. Онова изречение, което прочетено обратно значеше същото, вътре го свързват с близнаци- все едно виждаш един и същи човек. Аз обаче си мисля, че може да значи, че е едно и също като с първи сезон- отново актьор, отново от Под прикритие. Всъщност всеки, който го заподозре се отказва точно с този аргумент- няма да се повтаря същото. Списанието може да се отнася за повече хора, по-скоро, че къртицата е известен, някой от списанията. Забелязах, че след последната му театрална нравоучителна реч той спря да обсъжда "сериалите", може да му е казано, че лекциите му по морал не се приемат добре от публиката. А и Русев беше казал, че като разберат кой е ще са много учудени, те сега почти не го споменават като вариант. В първи сезон Любо беше казал, че е някой, който хората вътре много харесват и дори да искат, ще им е неудобно да го номинират, сега това важи и за Сано. Русев спомена Киряков и Георги, но не и Сано- може да е, защото ако играе с него, зрителите може да номинират Сашо, а Емил като е постоянно номиниран, ще се изправи срещу него. Относно мисиите не мисля, че ги проваля, другите се справят сами. Както каза Костя- накрая ще излезе, че е Сашо, ще се поклони и ще каже, че е било роля и другите ще му ръкопляскат.

# 831
Последният жокер отново свързвам с моя заподозрян за къртица-Ивайла Бакалова.

Ивайла е родена през 1981г.Това е и годината,в която АББА издват последния си студиен албум.
Свързвам жокерът и с друго нещо.Може да ми се смеете,но предвид нелепото обяснение на жокерите в първия сезон на Къртицата,може и да има подобно обяснение за този.
Албумът,който им бяха оставили като жокер е http://en.wikipedia.org/wiki/Greatest_Hits_(ABBA_album)
Този албум има две версии на обложката си,като оригиналната шведска версия  е направена от художникът Ханс Арнолд. - http://en.wikipedia.org/wiki/Hans_Arnold
Този художник също така е създал и корицата на книгата на Астрид Линдгрен http://www.amazon.com/Most-Beloved-Sister-Astrid-Lindgren/dp/9129655021 , в която се разказва за момиченце,което има въображаем приятел.
Този приятел е нейна сестра близначка.
Обясних го откачено,но дано сте ме разбралии.  Peace

Последна редакция: сб, 12 апр 2014, 17:57 от My All

# 832
  • Варна
balgara, много интересна логика  Peace Бих могла да добавя още 1 довод към нея, Косъмчето номинира Русев за втори път (според мен с абсолютно право), но в контекста на твоето мнение замисълът му може да е с оглед на факта, че Русев го е усетил и така да иска да го отстрани от играта  Twisted Evil
Аз въпреки всичко не вярвам да е той, а и на миналия вот ако беше К, щеше да има огромен интерес да го бодне на Боби, за да лиши групата от най-добрия й играч и по този начин лесничко да се трупат парички в сметката на К, без да е необходим особен саботаж  Money
+ още нещо до скоро Косъмчето казваше, че още му е рано да подозира кой е К и го забождаше пред Кети, Вики и т.н., но от известно време спря да го казва и го боцва на Русев Wink Според мен го е усетил и е справедлив и го номинира по тази причина  Peace

ПС: Иля, elegance88 +1  Peace

Диди   bouquet  за анкетката, въведох си един пожелателен вот (с оглед на идейките на любимеца ми  Mr. Green) - Ивайла   Rolling Eyes Twisted Evil

Последна редакция: сб, 12 апр 2014, 15:29 от little_beauty

# 833
И аз напоследък подозирам Сано.Ще ми е интересно да видя на тест Костя,защото си мисля,че ще играе със Сано.Той го подозира отдавна,още когато Сано казал,че къртицата има еди си колко събрани пари,а ВИЕ(групата) имате .... .  Wink

# 834
За да има значение битката довечера за разпределението на копията, трябва да се случи нещо уникално, което да провокира силна импулсивна реакция. Вече сме в такава фаза на играта, че тактически се отстраняват играчи, които не са от лагера на номиниращия. Накрая има 6 финалиста, единия лагер ще отстрани другия. Вече Гери е ясна, че ще ходи на тест, ако имат малко акъл в главата, лагера на Русев ще номинират Боби, Вики или Марина. Най-добре за тях Боби.

Копия за Борку: Русев, Ивайла, Жоро, Бориса, Евгени, Каменов плюс бонус от Костя, Сано евентуално.

# 835
Според мен ще сбъркат, ако номинират Боби. Той е един от най-силните играчи, който ще ги спасява в игрите и ако имат малко акъл не трябва да му забиват копия, поне на тоя етап.

# 836
Интересно ми е какво ще стане тази вечер. Толкова са се омешали лагерите, че нямам представа кой ще бъде номиниран от групата.  Laughing Смятам, че този път няма да номинират Русев. Няма и за какво. Ако се яви на тест пак ще остане.  Peace
Надявам се да номинират Марина. Много ми е неприятна.  Sick
Иска ми се Гери да остане. Момичето не е лошо, справя се в игрите. Изкараха я, че е направила кой знае какво. Нормално е.. затворени от дълго време, пиха доста, Георги в никакъв случай не е грозен.. прииска й се нещо на момичето.  Mr. Green Глупаво беше зрителите да я номинират за това.

# 837
  • Варна
Последният жокер отново свързвам с моя заподозрян за къртица-Ивайла Бакалова.
Ивайла е родена през 1981г.Това е и годината,в която АББА издват последния си студиен албум.
Свързвам жокерът и с друго нещо.Може да ми се смеете,но предвид нелепото обяснение на жокерите в първия сезон на Къртицата,може и да има подобно обяснение за този.
Албумът,който има бяха оставили като жокер е http://en.wikipedia.org/wiki/Greatest_Hits_(ABBA_album)
Този албум има две версии на обложката си,като оригиналната шведска верися  е направена от художникът Ханс Арнолд. - http://en.wikipedia.org/wiki/Hans_Arnold
Този художник също така е създал и корицата на книгата на Астрид Линдгрен http://www.amazon.com/Most-Beloved-Sister-Astrid-Lindgren/dp/9129655021 , в която се разказва за момиченце,което има въображаем приятел.Този приятел е нейна сестра близначка.
Обясних го откачено,но дано сте ме разбралии.  Peace

My All, въобще не е откачено, много е задълбочено дори Peace Адмирации за детективската ти логика  bouquet  (много ме радват такива интересни тълкувания Hug )
Но Н. Николов е много повърхностен smile3555 и едва ли е вложил толкова усилия в плочата Wink

ПС: monii, дано и те го осъзнават  Peace

# 838
little_beauty да не го подценяваме толкова Н.Николов   bouquet
Онзи жокер с Държавен вестник от първия сезон,направо ме разби тогава с обяснението му  Shocked

# 839
  • out of space
Искам Гери и Марина на тест. Съответно Гери да остане. Още мисля, че тя е Къртицата, но за сметка на това ми е адски симпатична.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт