След "Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол, нови проекти и "Мерха

• 55 869
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
  • Мюнхен
Здравейте момичета!

Дани тази година празнуваме заедно с Германия. И тук са 4 дена почивка. Мързи ме да пътувам, пък и ще е лудница, иначе щеше да е гот да си дойдем. Нищо лятото.
Лиа аз също писах, че "Отмъщението" вече не е като преди. В момента ми е интересен, само ще ти спомена, че Виктория започва да се доближава до тайните на Емили, което за мен прави сюжета по-различен. Има някои нови нишки, но общо взето объркаха нещата. Всеки вече е имал пръсти в тази работа със самолета. На мен лично сега ми харесва.
Аниста ще ме накарате и аз да започчна Парата и Шурата. Аз харесвам и двамата в мъжките роли от вторият филм, да видим. Поне ще има какво да обсъждаме.
Клю радвам се, че се оправяш. А козунаците добре са се получили (визирам снимката във фейса).
Ени значи и ти не си почнала парата. Ше наваксваме заедно.

Не съм боядисвала яйца и не знам дали ще почвам. Не ми остава време за това. Тук ги има боядисани, взех ако не успея.

П.С. Лиа моля те пиши ми като има превод на Валентино!  Praynig Praynig Hug

# 106
Бг-гърл Hug, веднага щом излезе превод на Валентино ще сигнализирам Stop
Много се надявам и на мен да започне да ми харесва Отмъщението, но за сега ...йок, даже ми се гади от глупавите им врътки Mr. Green Дано пък и на мен ми стане интересно, няма да го зарежа за някакви си 10-15 серии на финала Joy Joy Joy
Любопитно ми е каккво ще кажеш за Курето и Шурето, стискам палци да намериш време, аз приключих с това дизи на 4 еп. и съм до тук!
Но започнах Надежда за обич...тия двамата са големи сладури, за артистични дарби може да се спори Wink, ама пък 45 минути серия, много познати неща, съвременно, но естествено с примеси на отвратителните турски нрави /а и не само турски Mr. Green/ на мъже идиоти, които се чувстват длъжни да коват съдбата на всяко женско същество Joy Joy Joy С две думи...нищо особено, но се гледа приятно,с  добра ритмика на смяна на сцените /демек липсва, поне за сега провлачването Joy Joy Joy/
Тук подгизнахме от дъжд и ще продължава да вали до неделя, завиждам ти, че си решила вече проблема с яйцата Heart Eyes

Днес е Разпети петък

# 107
Хубав ден на всички! Hug

# 108
И един личен подарък за Бг-гърл Hug

Скрит текст:

# 109
  • Мюнхен
Лиа мерси. Най-красивият мъж на Вселената е това  Blush Blush Blush Дано ти хареса "Отмъщението", да не  ни е яд после за хубавият филм. Шури, пари... ще ги видим. А за яйцата, вече веднъж се прецаках да взема пластелин и няма да разказвам какво се случи, а боядисвам ли яйца ще стане мазало. Другата година. А миналата седмица правех супа и оставих бурканчето с вегета до нея. Връщам се в кухнята, бурканчето празно. Опитвам супата и направо ми се дорева. Соленоооооооо, соленоооооо.... А Лео даже ми сочи с пръст и ми показва даже гордо какво е направил...  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Така че яйца се купуват и това е!!!

# 110
Бг-гърл Hug, направо ти влизам в положението ooooh! Joy Joy Joy

А това е Ибрахимчо, и в тъмното ще го позная  hahaha

# 111
И за по-голяма яснота, ето още Ибрахимчо Heart Eyes

# 112
  • Мюнхен
Ама и ти ли не спиш? Аз подремнах вечерта и сега си гледам "Чучулигата", после Къртицата и т.н.

# 113
Добро утро Hug
Толкова е мрачно и сиво, че ми се плаче ooooh!
За първи път не се усещам празнично, за първи път няма да
боядисвам яйца, но поне съм осигурила малко хрупкаво козленце Peace
Изгледах 1 еп. от Шурата и не се разпалих, ще се пробвам и с Тубата, а пък
новия сериал дето Лиа го похвали му изпуснах началото и не знам кога ще наваксам newsm78

# 114
 Hug

Аман от сивота и дъжд.... Wink Да сложа поне едни усмихнати създания Heart Eyes

# 115
# 116

От всички яйца /25 +3/ оцеляха здрави 5 броя Joy Joy Joy Весело посрещане на Великден ви желая!  bouquet

# 117
# 118

Gloucestershire, England

# 119

Ибрахим Челиккол

Общи условия

Активация на акаунт