След "Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол, нови проекти и "Мерха

• 55 868
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Eни Hug, радвам се на ентусиазма ти, аз не мога да гледам нещо, без да го разбирам, най-много някоя сцена, ако съм в час с филма newsm78

Ако си пропуснала серии от "Надежда за обич", има ги тук online:

http://play.novatv.bg/programi/nadezhda-za-obich/378603?autostart=true

Викаш в КСШ се е пуснало и кръв ли? - мнооого кръв Ени Hug, намален е актьорският състав със 75 % Joy Joy Joy Joy Joy, всичко живо под ножа Mr. Green /инфо не е от мен hahaha/

# 91
Йозгю Намал тук нещо ми изглежда странна newsm78

# 92
  • Мюнхен
Здравейте момичета!

В момента ми се е обърнал пак режима. Нощем будна, денем се спи на части. Ужас ужасен. Времето тук е хубаво, няма смяг. Даже чакам събота и неделя, че ще си правим барбекю. Свекъра и свекървата са пак тук и пак не ми остава време. Едвам смогвам с всичките предавания, които съм почнала.

Лиа на мен "Отмъщението" сега в момента ми е много интересен. Надеждата не съм я почвала. Има я и в п2п за сваляне. За века пък хич нямам време, а ми се гледа. "Чучулигата" много ме разочарова и със свито сърце трябва да си продължа Хулиганът и много ме е страх и той да не е станал боза. Последните серии, които гледах бяха много добри.

Ени и аз не мога да гледам без превод, затова и не гледах Мерхамет. А Дениз не бих пропуснала, моля  се да има превод. А КПА трябва да го почна, за да си го обсъждаме заедно.

Мел миличка, радвам се че пак си сред нас. Идват празници и ще си починеш, пък може и някое филмче да изгледаш.

Клю ти оправи ли се? Гледа ли наша Денизка?

На останалите (и т.н.  hahaha hahaha hahaha hahaha) много  Hug Hug Hug Hug

# 93
Днес четвъртък, няма кафе, няма приготовления за боядисване на яйца, няма нищо Heart Eyes...И по-добре, че тези велики ппразници винаги са ми били в повече newsm78 Обмислям даже вариант да купя 10-20 готово боядисани пресни яйца, толкова нямам ентусиазъм..... newsm78 Народът около мен меси козунаци, купува по 3-4 различни бои, по 50-60 яйца за трима души ooooh! ooooh!, това не е моят свят hahaha hahaha hahaha

Сега да сложа следобедното кафенце и да ви пожелая весели Великденски празници! Peace Да се кефите на макс!

Скрит текст:

# 94
Бг-гърл Hug, весело изкарване Peace Кога ще боядисвате яйцата? newsm78
Чакам да дойде  hahaha hahaha hahaha 10 еп. на Отмъщението, та белким нещо потръгне по-добре, но честно казано нямам много надежда, те щом почнаха и с естествената логика да си играят, хептен са нямали какво повече да кажат, яд ме е, но ще дойдат и други сериали...в трети сезон се разминахме с теб по вкус Heart Eyes, много важно newsm78
А дизито с Дениз Чакър аз също бих гледала, но с бг-превод само.
Довечера е първа серия от двусерийния минисериал за Руди Валентино по италианската телевизия, надявам се да е много приятен Peace

# 95
Здравейте, момичета  Hug

Кеде сте цял ден  newsm78   Да ви примамя с това  

Днес е Велики четвъртък - боядисахте ли яйцата  Laughing

Аз ги боядисвам в събота -да са по пресни за Великден  Laughing

Ели  Hug  много хубави снимки на Фарат и Нерин-фотосесия ли са правили...

Лиа  Hug аз до като се натутам, ти ме изпревари, но няма да трия  Joy Joy Joy

# 96
Явно живеем в различни държави  Mr. Green при нас вчера беше 17 градуса, как няма да съм с тениска  Laughing днес е 15  Wink

Бггърл, уж съм добре, уж събота и неделя щях да бъда на работа, вчера милото видя едно малко топченце на коляното  Cry твърдо е, боли като го натисна, не знам какво да правя

Иначе съм в сериален отпуск  Mr. Green  имам доста контролни, първо тях, после дизитата  Mr. Green

# 97
Дани Hug, аз ще боядисвам най-рано в събота, ако до тогава не съм купила готови боядисани Joy Joy Joy Joy
Клю Hug, гледай си кефа, животът не се състои въобще от сериали Joy Joy Joy Joy Ти боядисваш ли яйца или въобще не?  Тия топчици /подутини/ по принцип минават от самосебе си, но някои може да останат трайно, че даже се махат с малка операция newsm78

Firat & Narin~Spanish guitar~

new

# 98
# 99

Лиа  Hug много хубаво любовно клипче си ни сложила! На следващото гледане ще броя

колко са целувките  Joy 

Саше  Hug ти боядисваш ли яйца, при вас кога е Великден  newsm78

# 100
Дани Hug, тази година православният и католическият Великден съвпадат Heart Eyes

# 101
  • Варна
 Hug мерхаметки
Нямам никакво свободно време,минавам само да хвърля едно око в темичката  Simple Smile
Лиа Hug много ме радва,че си харесала Кара парата Peace и аз не издържах на Курт и Шура/между другото Фарах се справя страхотно в тази роля,това момиче има голям талант Peace/,но нищо друго не ми харесва,е този Петро и той си го бива,за разлика от Къванч/да ме простят фенките му,ама е доста зле в тази роля/ EmbarassedНадявах се на добър сценарий,ама йок Mr. Green
Ще се радвам ако и други загледат Кара пара и да си коментираме тук Peace
Скрит текст:
един готин комисарио

Мел,БГ гърл,Ели,Ени,Клю,Дани Hug Hug Hug Hug Hug
Хубави празници ви желая,успех с козунаците и боядисването Peace/Лиа и аз съм абдикирала от тези дейности Embarassed/,ама и си починете добре Hug

# 102

Аниста  Hug аз гледам Каpа паpа още от началото, тя Лиа малко се дъpпаше, но вече и тя май

го хаpеса  Laughing  Не знам дали може да си го коментиpаме тука в подpобности  newsm78  по-

компетентните да кажат ...

# 103
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Лиа Hug,Саше Hug,Клю Hug,Аниста Hug,Дани Hug
Като прочетох коментара на Лиа за КСШ реших да се поразходя по темите и да вида за какво иде реч.Ама верно бая народ е измрял бе-еми нема всичките да ходят в Стамбула града голяма я,тия хора искат да ядат ,да се обличат а пара йок тъй че който не слуша айде еднопосочен билет към другия свят  smile3518
Обаче като чета и в темата на КСШ и при патвтата и малко  ми се убива желанието за гледане.Аз за първи път да харесам Киво па то да се окаже че сериала не се харесва..
КПА си го свалям и по някое време ще му дойде и на него времето .Не бих пропуснала Енгин и Туба -пък и доста добре се справят като гледам откъсчета от сериите  smile3521
Лиа да те питам за Чест и уважение ще почва ли нов сезон скоро  newsm78

# 104
Ени Hug, няма да има скоро Чест и уважение, още имат да снимат Heart Eyes
Най-хубаво си е човек сам
 да си прецени какво му харесва и какво не newsm78 Аз си нямам идоли, любимци и мога да отсвиря всеки един артист във всеки един момент....дори Ибрахимчо hahaha hahaha hahaha
В Дакиките основната двойка така и не можах да я възприема newsm78, затова си мислех, че и Енгин Ак. и Туба няма да си подхождат, е да, ама не, супер си се справят Peace
В СКШ на мен ми харесва играта на Фарах, въпреки че на моменти си мисля, че буквално не знае как да го изиграе, ама то като ти дават налудничави наставления и гений да си, пак ще закъсаш Joy Joy Joy, докато Къванчо е зле с играта newsm78 Пиетро го докарва, но и при този сценарий, дизито е много зле /за мен!/....обаче за всеки влак си има пътници, кой знае коя фенка гледа поредния епизод за пети път Laughing А и турски актьори трудно могат да пресъздадат душевността на руската аристокрация Wink newsm78

Общи условия

Активация на акаунт