След "Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол, нови проекти и "Мерха

• 55 858
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
# 76
# 77
Ех, че хубави снимки си сложила Ели Hug, с голямо удоволствие ги изгледах! Peace

А Ибрахимчо нереде?  Joy Joy Joy

# 78
Какъв сняг,  момичета? Аз днес по тениска се разхождах  Rolling Eyes

От поводи изостанах със сериалите  Mr. Green

# 79
Клю   Hugкаква тениска Shocked при този студ.
Днес имах чувството, че е октомври- ноември преди Коледа, а не Великден.

Лиа , ето ти Ибрахим,  Joy Joy Joyцял невредим Фърат
Peace

# 80
# 81
# 82
# 83
# 84
# 85
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Мел Hug  радвам се  ,че вече си у дома  smile3521.Дано лошото е останало зад гърба ти Hug
Лиа Hug Ели Hug чудесни снимки сте ни сложили  smile3521
Лиа ти сега само КПА ли гледаш ,а с  КСШ какво стана ,не ти ли хареса?Отмъщението така и не го почнах ,нещо не ме грабна още в началото не знам защо така  newsm78
Клю Hug,Саше Hug
Сега аз да ви докладвам какво става с нашето момиче Ясемин във ВВ  smile3521.Ролята е коренно различна от тази на Ърмак,във ВВ героинята на Ясемин  се казва Дефне и е любимка на принц Баязид-това е този принц дето ще умре ,а другия Селим един ден ще стане султан  smile3521.Дефне е мила и сладка и е представете си срамежлива-три неща неприсъщи за Ърмак  smile3521.Обаче това е само на пръв поглед защото Дефнето е шпионин на Нурбану султан (тя е любимката на Селим),но въпреки всичко мисля ,че Дафинка харесва наистина  Баязид  smile3521.Ааа и забравих да допълня ,че Нурбану е отвлякла сестричката на Дефне и по този начин я принуждава да и донася какво прави Баязид  smile3521
А някой загледал ли е сериала на Денис Чакър  newsm78.Аз го попрехвърлих и ми се стори интересен  smile3521.Ако не го спрат съседите лятото може да го изгледам  smile3521

# 86
Ели Hug, страхотни снимки си ми подбрала    love001
Клю Hug, по тениска си била, да не си сънувала? Аз бях с ботуши и зимно палто навън и утре ще е лошо, но започва да се затопля....а през нощта беше наистина зимна приказка, огромни бели снежинки, гъсти, седяла съм половин час навън да им се любувам Peace

IyikidogdunToygar Işıklı newsm59

Kara Para Aşk Dizi Muzigi - Düşünmekten Yoruldum

Muzik: Toygar Işıklı

# 87
.......

Лиа ти сега само КПА ли гледаш ,а с  КСШ какво стана ,не ти ли хареса?
СКШ-то не го трая, идва ми в повече, в последната серия имало голяма сеч, с две думи - от мен - червен картон ooooh!
Отмъщението така и не го почнах ,нещо не ме грабна още в началото не знам защо така  newsm78
То щом първи сезон не те е грабнал, дето на мен ми беше много интересен, хич не се и мъчи, трети е кошмарен за сега ooooh!

Изчетох с интерес доклада ти за Ясеминка, въпреки че хал хабер си нямам какви са тези, дето ги изброяваш от Века Joy Joy Joy Но разбирам, че се справя с ролята Peace
А някой загледал ли е сериала на Денис Чакър  newsm78.Аз го попрехвърлих и ми се стори интересен  smile3521.Ако не го спрат съседите лятото може да го изгледам  smile3521 На турски ли ще го гледаш? #Crazy #Crazy

Аз оставам на АКП и ще пробвам някой ден Надежда за обич

# 88

Seaside, Brighton, England

# 89
Ам чи кво ми пречи бе Лиа да го гледам на турски -картинки + развинтено въображение знаеш ли какви чудеса правят  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy.Естествено ако е с превод ще бъде много по добре ,но на мен ми хареса това което видях от първа серия .Ако имам и време и мерак като едното нищо може да го гледам  smile3521
Викаш в КСШ се е пуснало и кръв ли -ееее това още повече ме заинтересува ама за сега само го събирам че времето нещо все не стига   smile3521
А във ВВ Ясето добре го дава за сега-ролята и е малка .но се справя  smile3521
И КПА  си го събирам да го гледам ,а Надеждата за обич направо го изпуснах тия дни .

Общи условия

Активация на акаунт