След "Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол, нови проекти и "Мерха

• 55 849
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
Добро утрооо Hug
И от мен една красива лятна маса с кафе Hug

# 736
Надеждата да гледам "Само ти" с бг-превод взе да се изпарява Cry, много жалко, че никой не прояви интерес към него Close

# 737
Здрасти Мел Hug, каква красота...да не мръднеш никъде днес Heart Eyes...от едната, та на другата маса Thinking Peace...и Ибрахимчо с мен Heart Eyes

# 738
Виж ...за яхта мога и да се прежаля да се поместя Joy Joy Joy Joy

# 739
Здравейте  Hug Hug Hug
Лиа Hug,Мел Hug чудесно кафе с още по-чудесна гледка сте ни сервирали  smile3521
Лиа не се предавай може някой ден да се намери добра душа и да преведе филма   smile3521

http://youtu.be/mb2T_AS4kY8

# 740
Виж ...за яхта мога и да се прежаля да се поместя Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyОпределено бих си направила труда да се "поместя"на такава яхта и с такава компания  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Лиа ти с тоя Шюкрю сериозно ми обръщаш вниманието към Надежда за Обич  smile3521

# 741
Ени Hug, клипчето от Вог на Ибрахим Челиккол го знам наизуст Joy Joy Joy Мисля, че не са подбрали правилната среда за него...той сред купища от книги hahaha hahaha hahaha, нещо не ми се вързва със същността му Heart Eyes

А "Надежда за обич" я има във в-бокс, на мен ми е много приятно да го гледам, но само ако си с нагласата да се забавляваш и да релаксираш, иначе не очаквай нищо Heart Eyes Има там един селски тарикат, бащата на Умут, е тоя образ ми е любим с врътките си...мързелив до мозъка на костите си, все той прав, а другите криви, но как ги извърта нещата....голямо шоу hahaha

# 742
Ени Hug, нали разбра, че в Надежда за обич има още един симпатяга, но той е спорен...всички го харесват повече от този с яхтата, аз наопаки Joy Joy Joy Joy,  дори считам, че е голямо дърво в сериала Wink /Бг-гърл Hug и Клю Hug да ме прощават Joy Joy Joy/

Ей го на и Берк /с потника Simple Smile/:

# 743
И още една снимка от Надежда за обич  Joy Joy Joy Joy Joy /ще речеш, че е много страшно положението, въпреки, че ревността може и наистина да е страшна Wink/...за сравнение и  избор Laughing

Скрит текст:

# 744
И още една снимка от Надежда за обич  Joy Joy Joy Joy Joy /ще речеш, че е много страшно положението, въпреки, че ревността може и наистина да е страшна Wink/...за сравнение и  избор Laughing

Скрит текст:

Лиа така като гледам и двамата ми харесват  smile3521.Имам в предвид визуално ми харесват ,защото аз сериала още не съм го гледала и не мога да кажа като игра как са.Засичала съм сериалчето на няколко пъти и все брата на Умут виждам .Има тоя човек развитие -от мръсник как се превърна в такъв добър човек не знам  newsm78.Засичала съм и едни две кифли дето са сестри на Умут -ама мноооооого надути и повърхностни трътки бе  smile3521
За Ибрахимчо според мен си права .В рвала ,от снимки се вижда че е по купона ,обича животните и природата и е спортист.Но предполагам и че ако някои папрак го засече в библиотека няма да си направи труда да го снима защото не е никак сензационно и интересно  smile3521

# 745
Ени Hug Joy Joy Joy за Ибрахимчо си много права! Party
А това, че в Надежда за обич хората от много лоши се превръщат в добрички hahaha, не си ли го знаеш от други турски сериали? Joy Joy Joy

Наздраве!

# 746

Ще ядем и ще пием, нали изборите минаха Joy Joy Joy Joy Joy

# 747

Австралия

# 748
  • Мюнхен
Здравейте Иффетки и Мерхаметки! Пишещи на Приливи и отливи, пеещи като Чучулиги, с Надежда за обич, с Лалета и Червени рози и т.н. Заповядайте в нашият нов клюкарник:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=783769.new#new

Пишете си за филмите, които гледате, които ви харесват или не ви харесват, слагайте снимки, правете си каквото си искате, само едно правило има. Не спирайте да се отбивате когато намерите време!

Отивам в клюкарника!

# 749
Бг-гърл Hug, значи ти въведе пълна демокрация Joy Joy Joy Peace Peace Peace, всеки може да си прави каквото си поиска, супер!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт