Девойка малка или юначе се крие в ОКТОМВРИйското тумбаче - TEMA 6

• 32 361
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Честито на всички мами, дето вече знаят пола.Шантал, и аз бях на бфс и мф във фемина и съм много доволна.Аз бях при Славкова, страхотн е, обеснява всичко подробно и е много мила.Момичета, споделете как мина при зъболекаря.Аз вече счупих зъбче, направо се разруши от един бон бон, а по принцип са ми здрави зъбите и сега се налага спешно да посетя.

# 256
Добро утро мами...как сте днес Hug за работещите утре и вече почивка... Wink
на Борката Сестра Му да не сме в един колеж  Laughing защото и аз съм в частен и особено като става въпрос да плащаш ,само дето червен килим не ми постилат. Laughing

# 257
  • София
върнах се от прегледа! останах много доволна от докторката, обясни ми като на малоумна кое какво му е, малкия човек смучеше пръст, протягаше се, прозяваше се... общо взето ширеше се подобаващо и направо си записах час за фетална при цолова, толкова доволна останах от нея  Laughing

# 258
  Здравейте на всички бъдещи мами   Hug
  Най-накрая се престраших и аз да се включа във форума и по скоро в голямото Октомврийско очакване...Моят термин е на 03.10.14 ... Желая леко бременеене на всички дами и много приятни изживявания.     bouquet

# 259
# 260
Здравейте, мамиии Simple Smile Сега се връщам от преглед при д-р Цолова, много съм доволна - огледа всичко и ни обясни. Добре сме, махаме с ръчичка и стоим с кръстосани крака Simple Smile Тежим целиииии - 136 грама  Hug
И сме момче Simple Smile stork-boy Като погледнах на мъжа ми голямата усмивка и му викам "Не е сигурно", а докторката " Еми доста сигурно си е" Simple Smile И така де, надявах се да връзвам панделки, че поне имам опит с племенницата, но ще се науча и да играя с колички и мечове Simple Smile Важното е, че е живо и здраво и се развива добре. На пук на дъжда и студа - днес е прекрасен ден Simple Smile

# 261
Прекрасни новини Simple Smile
Добре дошли на новите мами, лека бременност и здраво бебче на финала Simple Smile

шантал да ти слагаме ли синия щъркел  Grinning

# 262
Здравейте, момичета! Нямам много време да пиша, но понякога влизам да попрочета нещичко  Simple Smile Онзи ден бях на първия скрининг,в 12 г.с. съм, но още не са ми готови резултатите...казаха иначе, че всичко ще е наред. Кога е следващият БХС, че аз не съм много наясно,чак на 10.05 съм при доки пък тя за следващ не ми каза нищо,пък тук вас ви чета за втори... Blush и нещо се обърках...

# 263
Днес и аз бях на преглед.Бебо е пораснал ,нещо много шаваше, но после се успокои.Развива се много добре за сега .Пол още не ми казаха, но следващия път да се надявам , че ще го разберем.
Хубав ден на всички мами.

# 264
Привет и от мен!
Имам данни за попълване към 1-та страничка Laughing - 34г., първа бременност, живея в Пловдив.
Чета, че повечето вече знаете пола на бебето, аз в момента съм в седмица 15+3 /или 16г.с./, дали би могло да се види и на обикновен ехограф..?  Simple Smile
Планирам да си направя ФМ 18-23 г.с., началната я пропуснах нарочно - мисля, че няма смисъл, втората е по-детайлна и сигурна. И мнението на лекарката беше такова.  Simple Smile По същата причина не правих и БХС в 11-13 седмица - не исках да се притеснявам излишно, само на фона на статистически данни. Изчетох много мнения за фалшиви резултати и стреса покрай тях. Мнението на лекарката пък при прегледите, че също няма притеснения, съвсем ми помогна окончателно да се откажа.  Излишни нерви и пари. Но...естествено, всеки има право на мнение!  Simple Smile Просто моята философия е такава...
Ще ми е приятно да си общуваме. Хубав ден за сега!  Wink

# 265
  Embarassed  Аз също като eli_as бих се радвала акоме отбележите на първата страничка - на 27 г. съм от Пловдив, , в момента съм в 15г.с. и 5 дни т.е. термин 03.10.14, имам една неуспешна бременност преди година.

А относно въпроса на eli_as, моята д-р Леви миналата седмица не успя да ми каже пола, не беше сигурна и каза че не иска да ме настройва предварително...е, поне при мен беше така

Хубав ден на всички  Blush

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 14:18 от aniii_b

# 266
Здравейте и от мен минах и днес през зъболекъра пломбира полира ми фасадъта  Laughing Laughing Laughing
Утре пак ще има вадене тоя път...
Добр дошли на новите мами от мен леко бременеене и от мен и пухкав финал на края

eli_as Пола се вижда вече на ехограф

# 267
Добре дошли на всички нови мами! Много се радвам, че така се увеличава групичката ни.

eli_as не е задължително да правиш двата скрининга - обикновено ако си правила първия и няма нещо притеснително в резултатите ти не те изпращат на втори. Най-вероятно затова лекарката ти не го е споменавала. В момента момичетата които не са ходили на първия са на втория. Иначе има Фетална ехография която е някъде 15-18 гс. и ФМ 18-22 на която ще ходят повечето.

# 268
Фъстъче , къде ще ходите на ФМ (това т.нар. 4Д ли е? Извинете за невежеството ми)

# 269
  Embarassed  Аз също като eli_as бих се радвала акоме отбележите на първата страничка - на 27 г. съм от Пловдив, , в момента съм в 15г.с. и 5 дни т.е. термин 03.10.14, имам една неуспешна бременност преди година.

А относно въпроса на eli_as, моята д-р Леви миналата седмица не успя да ми каже пола, не беше сигурна и каза че не иска да ме настройва предварително...е, поне при мен беше така

Хубав ден на всички  Blush
Според мен е важна и техниката и ехографите ако са по нови се вижда при мен се водя на ФМ във 12 седмица но не е на 100% сигорно но ще се разбере на 5 май Wink

Общи условия

Активация на акаунт