Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Какви са някои от проблемите, които обсъждат майките във форума?
Какви са неприятните симптоми на бременността и как могат да бъдат облекчени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от проблемите, които обсъждат майките във форума?
-
Какви са неприятните симптоми на бременността и как могат да бъдат облекчени?
Неприятните симптоми на бременността включват умора, гадене, подуване на корема, болки в кръста и ниско в корема. За справяне с тях можете да се консултирате с лекар за прием на магнезий, да пиете нош па и да се отпуснете. Освен това е важно да поддържате здравето на щитовидната жлеза чрез балансирана диета и хомеопатия. Участниците споделят различни симптоми и проблеми, свързани с бременността, като кървене, проблеми с храненето, главоболие, промени в хранителните предпочитания и други. Препоръчва се консултация с лекар при всякакви необичайни симптоми или проблеми.
-
Какви са препоръките за бременни жени с хормонални проблеми като Хашимото?
-
Какви са препоръките за справяне с втвърдяването на корема по време на бременност?
а за пола не се видя.
Лека бременност.
Още бяхме 5 майчета,2 от които много напреднали.Жената обясняваше всичко,показваше...аз и преди съм ходила на йога,ама то там беше ако си видял -видял,ако си схванал -схванал.Тук ти обясняваше,намисташе...Даже ми показа едно упражнение за гърба,че моя изкривен. 
Аз също се надявах на още една девойка, гледам че повечето това искате
Когато раждах дъщеря ми само момичета се раждаха около нас, а сега всички само момчета. Вече се чудя дали не е заразно.