Девойка малка или юначе се крие в ОКТОМВРИйското тумбаче - TEMA 6

• 32 016
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Да y.k. нямаш антитела... Wink

# 91
  • Бургас
 Party  bouquet мерси значи за сега съм спокойна хахахха и така всеки месец
 Heart Eyes

# 92
6u6ulina и на мен ми става лошо от задуха в градския транспорт по принцип, но като се прибирах метрото беше празно, а и там си е доста "проветриво". Предполагам, че е по-скоро от това, че е под земята и, че доста рязко се ускорява и спира.

# 93
Да се запиша и аз в новата тема. Вчера ми откриха Хашимото и понеже виждам, че сега се дискутира тук ЩЖ ще си пльосна поста от ФБ. Най-ме подразниха коментарите за бебетата на  мамчетата преди няколко страници, как може такова нещо, какви са тея сестри и доктори  ooooh! Аз бях при Начев и ето какво стана

"Вчера бях много емоционално изтощена и не можах да пиша. И аз съм с Хашимото и ще си пия хапчетата всеки ден. Доктора много ме успокои и ми вдъхна кураж. Каза, че нищо страшно не се е случило и в най-най-най- лошия случай (ако не сме взели мерки цялата бременност, ако не се е включил защитния механизъм, ако стойностите още се повишат, ако, ако... с моите стойности детето до толкова ще е засегнато, че вместо 6-тици ще изкарва 5-тици  ) По-спокойна съм. "

Държа да кажа, че никога, никога не бях изследвала тези хормони, проблеми не съм имала, но ето ...

Спокойно, хашимотото била хубавата болест, моя доктор нашироко ми обясни... между другото аз вярвам че автоимунното заболяване се лекува, само че трябва да се сменят много работи. Да сме по спокойни, да си подпомогнем функцията на щ.ж да започне да работи, храната е от голямо значение и с хомеопатия. само че сега е хубаво да се избягва да се хапва зеле, брюкселско зеле, соя такива храни които блокират синтетизирането на йод до щ.ж. в интернет има много инфо за хашимотот. на мен миналата година ме гледаха на ехо граф и ми каза хашимото, но изследванията показаха че имам скрита хипофункция на щ.ж. след време с храна самичка си я оправих, но сега по време на бременността трябва да и подпомогна с 25 мг, л тироксин. таака че, споко и горе главата, мисли си хубави мисли и всичко ще е 6  Hug

# 94
Мога ли да попитам кога преглежда през седмицата,аз съм ходила веднъж при него и беше към 13:30 мисля преди две седмици.Всеки ден ли преглежда?Благодаря предварително

В понеделник е преди обяд, вторник не работи в кабинета, сряда, четвъртък и петък от 14:00 до 17:00. Понеже си запазвам час и не съм обръщала особенно внимание на раб. време, ама мисля че е това. По спомен, ти не ходи ли при Гамишев, че и него ми го хвалиха, доволна ли си?

# 95
6u6ulina и на мен ми става лошо от задуха в градския транспорт по принцип, но като се прибирах метрото беше празно, а и там си е доста "проветриво". Предполагам, че е по-скоро от това, че е под земята и, че доста рязко се ускорява и спира.
да най-вероятно е от това. Rolling Eyes Мен много ме е страх утре как ще пътува близо 350км в едната посока.Преди си ми ставаше лошо,пък сега...И каквито са съзтезатели на пътя...да пази Господ  Praynig

# 96
да най-вероятно е от това. Rolling Eyes Мен много ме е страх утре как ще пътува близо 350км в едната посока.Преди си ми ставаше лошо,пък сега...И каквито са съзтезатели на пътя...да пази Господ  Praynig

И аз ще пътувам почивните дни, но малко по-близо. Вече няколко пъти пътувах на сравнително кратки разстояния и си ми става лошо. И преди седнех ли на задната седалка ставаше... ooooh! преди пиех кокулин при пътуване, ама сега не искам да пия хапчета (колкото и безобидни да се водят). Та ми е доста трудничко ....

# 97
  • Бургас
6u6, вземи си за всеки случай от ония капки п/в гадене и повръщане хомеопатичните, и но ща смисъл всичко да е стеб, ако трябва и блистер "утрогестан" може при смяната да ти прецапа

# 98
Мога ли да попитам кога преглежда през седмицата,аз съм ходила веднъж при него и беше към 13:30 мисля преди две седмици.Всеки ден ли преглежда?Благодаря предварително

В понеделник е преди обяд, вторник не работи в кабинета, сряда, четвъртък и петък от 14:00 до 17:00. Понеже си запазвам час и не съм обръщала особенно внимание на раб. време, ама мисля че е това. По спомен, ти не ходи ли при Гамишев, че и него ми го хвалиха, доволна ли си?
В началото ходих два пъти при Гамишев,но просто защото не знаех при кой друг да отида тук,аз съм малко предубедена към бургаските гинеколози Sad(не съм особено доволна от него)Но една моя приятелка ражда при др-Кироваков и ми го препоръча,колебаех се и за др- Минчев,но в крайна сметка реших че тук ще се запиша при др-Кироваков-обръща страшно много внимание,обяснява и е много внимателен.А иначе ако всичко е наред дай Боже  Praynig смятам да раждам в плевен.

# 99
Здравейте момичета,
Има ли някоя мама от София, която следи бременността си в Софиямед? Търся някой да сподели мнение.

# 100
Doros  Hug Благодаря за окуражителните думи. Както и на всички, които се включиха по темата   bouquet
Питах при личния ми лекар дали ще може да ми дава направления за хормона и той каза " абсурд всеки месец"
При вас така ли е наистина ?
Гинеколожката дали ще ми ги пуска като и кажа диагнозата ?  Thinking

# 101
Doros  Hug Благодаря за окуражителните думи. Както и на всички, които се включиха по темата   bouquet
Питах при личния ми лекар дали ще може да ми дава направления за хормона и той каза " абсурд всеки месец"

не съм сигурна но, мисля че не всички хормони се поемат от здравната каса..май само, тсх. но, пак си провери при личния лекар и гинеколога.

# 102
Фъстъче мен по-скоро ме е страх от пътуване на такива дълги разстояния,че какви работи стават,пази Боже  Praynig Преди пиех мента,глог и валериан ,ама сега...Макар че доки каза,че няма проблем да си го пия.
y.k. доки каза,че няма проблем.А и аз като пия водичка съм ок ,ама ...то все пак е за 2 дена,ама знам ли ...

# 103
draculora 15:15 излязох от кабинета и чаках момичето след мен да излезе щото бяхме заедно но излязох отвън, че вътре въздуха не ми стига, ужасно е smile3514

# 104

При мен е следното - един месец направление за ендокринолог взимам от личен лекар, на следващия от гинеколог. А пък ендокринолога всеки месец ми дава направление за хормона. Т.е. на мен ендокринолога ми дава направление за ТСХ и ФТ4.

Общи условия

Активация на акаунт