Девойка малка или юначе се крие в ОКТОМВРИйското тумбаче - TEMA 6

• 32 361
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
Добре дошли на новите мами   bouquet Лека бременност на всички.

Имаме и Пловдивчанки което е супер Simple Smile

# 271
  Embarassed  Аз също като eli_as бих се радвала акоме отбележите на първата страничка - на 27 г. съм от Пловдив, , в момента съм в 15г.с. и 5 дни т.е. термин 03.10.14, имам една неуспешна бременност преди година.

А относно въпроса на eli_as, моята д-р Леви миналата седмица не успя да ми каже пола, не беше сигурна и каза че не иска да ме настройва предварително...е, поне при мен беше така

Хубав ден на всички  Blush
Според мен е важна и техниката и ехографите ако са по нови се вижда при мен се водя на ФМ във 12 седмица но не е на 100% сигорно но ще се разбере на 5 май Wink

В 13г.с. ми спомена както се изрази тя "към какъв пол отиваме", но не искаше толкова рано да се ангажира  Laughing

# 272
Благодаря за мненията, момичета!

aniii_b, аз също ходя при д-р Леви Mr. Green - може да сме се засичали!

# 273
  Embarassed  Аз също като eli_as бих се радвала акоме отбележите на първата страничка - на 27 г. съм от Пловдив, , в момента съм в 15г.с. и 5 дни т.е. термин 03.10.14, имам една неуспешна бременност преди година.

А относно въпроса на eli_as, моята д-р Леви миналата седмица не успя да ми каже пола, не беше сигурна и каза че не иска да ме настройва предварително...е, поне при мен беше така

Е щом се е изрязала ТЯ ще е от розовите знамена или Гащи  Joy Joy Joy Joy Joy
Според мен е важна и техниката и ехографите ако са по нови се вижда при мен се водя на ФМ във 12 седмица но не е на 100% сигорно но ще се разбере на 5 май Wink

В 13г.с. ми спомена както се изрази тя "към какъв пол отиваме", но не искаше толкова рано да се ангажира  Laughing

# 274
Благодаря за мненията, момичета!

aniii_b, аз също ходя при д-р Леви Mr. Green - може да сме се засичали!

Можее Simple Smile а и за напред може да се засичаме като гледам с теб въврим заедно   Grinning

# 275
Фъстъче , къде ще ходите на ФМ (това т.нар. 4Д ли е? Извинете за невежеството ми)

Точно днес това писах и във ФБ - Не знам! Иска ми се във Фемина - при Димитрова или Цолова, но пък си мисля, че мога да се доверя и на лекарката, която ме следи (тя ми каза къде да отида на ранния скрининг) и тя да ми препоръча някого, защото е много важно лекаря да е специалист в тази област, а те в България са малко. Лошото е, че трябва да реша тези дни, за да мога да си запиша час за другия месец.
По принцип 4D е шоу за родителите. До колкото знам (на мен ми е първа бременност) гледат на 2D или 3D и после пускат 4D за да се радват мама и тати Simple Smile . На ранния скрининг мен ме гледаха на вагинален 2D, а има момичета на които още тогава са им пуснали 4D (предполагам, че са ги гледали на коремен).

Колкото до пола обикновено момчетата се показват по-рано или по-точно казано лекарите се чувстват по-сигурни в това което виждат Grinning и затова в момента групата е пълна с момченца Simple Smile

# 276

Под "ТЯ" имах предвид д-р Леви (може би не съм обяснила правилно  Crazy )

# 277

Под "ТЯ" имах предвид д-р Леви (може би не съм обяснила правилно  Crazy )

Ами както и да е Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes smile3525

# 278
Аз се връщам от йога за бременни  Laughing и там жената гледаше в някаква книжка по нумерология на една бременна майка със секцио кога е благоприятно да се роди бебчо.Гледа ми и на мен ... и каза,че според деня също можело да се избере буква благоприятна за името и живота му.Не знам доколко вярвате ,ама ми се строи интересно.
Иначе днес много съм изнервена,който е във ФБ групата знае за свадата ми с ''кръстницата'' е днеска така ме изнерви до краен предел,че и ММ покрай тях ,направо ако ми беше пред очита щях да го ритна  #Cussing out #Cussing out

# 279
Здравейте момичета. Тъкмо се връщам от преглед и ...  stork-girl ето ни и нас с розови гащи  Grinning Мнооого съм щастлива  newsm44  Още не съм си казала термина за първа страничка, тъй като при всеки преглед се мести с 1-2 дни, но лентичката съм си я правила с термин 5 октомври, така че ако искате отбележете тази дата.

# 280
Ейй забравих да кажа ДОбре дошли на новите мами   bouquet
Lady Fortuna то с точност и докито не може да ти каже кога ти е термина.Когато само си реши тогава.На мен ми е 2-3 октомври ,ама със секциото нали седмица преди това го местят.Честито розови гащи ,хайде трябват и моми за тея момченца... Laughing Laughing

# 281
Добро утро мами...как сте днес Hug за работещите утре и вече почивка... Wink
на Борката Сестра Му да не сме в един колеж  Laughing защото и аз съм в частен и особено като става въпрос да плащаш ,само дето червен килим не ми постилат. Laughing
Във Варненския свободен, то няма май по скъп от него?!?

# 282
охоо...и аз щях да съм там,ама тея такси сякаш 3 висши наведнъж изкарвам.Много нагорнище щяха да ми дойдат таксите.Аз съм в Частен колеж по мениджмънт към Пловдивския аграрен.

# 283
  • София
аз още гащи не искам, ще изчакам 20с и тогава Simple Smile

# 284
В 16-та седмица не се видя пола или докторът не искаше да сподели, че не беше сигурен. Но каквото дойде няма да го върна.
Добре дошли на новите бебета.

Общи условия

Активация на акаунт