ВИДЯХТЕ ЛИ ТОВА?

• 10 770
  • 166
  •   1
Отговори
# 1
Ужасно! Вече не мога да ги асимилирам тези неща. Снощи по новините гледах за жената от Кнежа, на която са й отнели двете деца.

# 2
Е, и? Сега за всеки мъpзелив неудачник ли ще pевем и събиpаме паpи?
Плодят се без да мислят и после хоpата са им длъжни да ги издъpжат.

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 11:16 от Emi Daniel

# 3
Бабата не получава ли пенсия? О къде са?

# 4
Видях, да, много неприятно. Ще се намерят хора да помогнат. Е, повечето ще бъдат като  Emi Daniel, но децата до дни ще бъдат обути и дори пре.
Тези с тризначките и каката не ги мисля- семейство са, имат и баща, и майка, и баба в комплекта.
Виж, Тереза от Кнежа здраво е закъсала.

# 5
Плодят се без да мислят и после хоpата са им длъжни да ги издъ,жат.
Теб лично никой не те кара да правиш нищо. Един съвет-като не знаеш какво да кажеш си затваряй устата. Полезно е в живота,  нищо лично.

# 6
Плодят се без да мислят и после хоpата са им длъжни да ги издъ,жат.
Все по-често си задавам въпроса кой е виновен в такива случаи? Вече наистина не разбирам този стремеж за размножаване без идея как ще се гледат тези деца.

# 7
Не са извадили никакви координати все още.
Понякога човек има нужда от съвсем малко помощ! Хората се оправят сами общо взето, сигурна съм, че на почти всички мами ни стоят ей така по 2-3 чифта стари, вече малки обувки /да не говорим и за други, вече непотребни ни неща/.

Еmi Daniel- като "е, и?" има много други теми, които да четеш, но поне като изказваш мнение си подбирай правилно епитетите - може да са неудачници..господ им пратил 3 деца на веднъж.. newsm78, но пък мързеливи как ти хрумна???

# 8
  • София
Смятам,че отивате в двете крайности.....жалко за дечицата,Господ дал,че и предал.
Но според мен винаги в тези случаи истината има две лица,а журналистите само чакат повод за сензация #Cussing out
Не мога обаче да оправдая родителите,все пак като се създават деца се мисли преди,а не след това.Това семейство все пак получава и детски,а и за каква заплата работят като обявяват 600лв?!
При тяхното положение и 1600лв.да вземат,пак няма да им стигнат с тези 4деца.Тук според мен е виновна т.нар."социална политика".Редно е да им помагат,все пак това са две раждания и какво са виновни,че са имали късмет с тризначките.
Колкото до майката от Кнежа,въобще не я оправдавам.С какъв акъл е забременяла и родила не едно,а две деца #2gunfireТова е безумие.Все пак родила едно,хубаво да не е сама на този свят,но и още едно,а сега кой ще ги гледа...?

# 9
Според това май цялата държава сме неудачници :
http://www.monitor.bg/article?id=408270
Цитат
Близо 880 000 семейства ще получат детски добавки, което означава, че доходът на семействата е под границата от 350 лв. Това са 80% от малчуганите в страната. И още няколко числа, които нямат нужда от коментар. 270 хиляди лица и семейства ще получават помощи за отопление. 17 хиляди души ще разчитат на обществени трапезарии. Какво се прави за пенсионерите? Средният доход на един възрастен в момента е 293 лв. на човек, догодина ще е средно 307 лева. По данни на  социалното министерство  възрастните хора под прага на бедността от 251 лв. са един милион.

Да са им живи и здрави дечицата на това това семейство и дано успеят родителите да си намерят по-добри работи и да им стигат заплатите да живеят нормално.  Някой ако им има координатите , да пише.

# 10
Ами те живеят на село. Да си купят една коза, да купят пет кокошки, да си насадят пет реда домати, чушки, картофи и боб.
Имам семейства две пред очите си, двор до двор, на село живеят- едните са с пет деца- мързели от класа, другите са с четири, но правят посоченото от мен по-горе. Доходът им е не повече от 400 лева, заедно с детските.

Цитираното от теб, Polaana, не е вярната статистика. Ама изобщо! Изобщо, защото в нея се отчитат и даваните "детски" на майките, които не са сключили брак с бащите на децата си, но последните са припознали децата си. Доходът на тези бащи не се иска и това изкривява както сумата, така и статистиката.

# 11
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
Ето ги координатите от страницата на Нова
Цитат
С разрешение на Савина публикувам телефона и адреса и. Савина Генова с. Тишевица ул Бачо Киро 1 ,0894877071. Има и банкова сметка на страницата " Да помогнем на Савина и нейните момиченца "

# 12
 snegura4ka Именно! Тези хора правят всичко всичко възможно да си гледат децата, но просто са много...да са им живи и здрави,и както казах имат нужда от малко помощ. Разликата със Снежа е огромна /за там и аз не намирам някакво оправдание.../

# 13
Ето ги координатите от страницата на Нова
Цитат
С разрешение на Савина публикувам телефона и адреса и. Савина Генова с. Тишевица ул Бачо Киро 1 ,0894877071. Има и банкова сметка на страницата " Да помогнем на Савина и нейните момиченца "

Благодаря. Който иска ще помогне, който не- не. Всеки си преценява Peace

# 14
Да са живи и здрави дечицата, сега ще звънна да попитам кой номер обувки трябват и ще изпратя.

Обадих се, обаче се оказа, че има друг проблем. Децата никога не са носили обувки и майката не знае кой им е номера. Довечера ще им премери ходилцата, за да знам какъв номер да изпратя.

Общи условия

Активация на акаунт