ВИДЯХТЕ ЛИ ТОВА?

• 10 740
  • 166
  •   1
Отговори
# 135
  • Под липата
Бях подбрана от псевдоморалистките във форума, изговориха куп глупости, прикривайки собствената си нестабилност и неумение да се справят с редица житейски ситуации.

Едни от глупостите в тази тема, са твое дело Herz.

За каква нестабилност говориш? Твърде далеч съм от всяка нестабилност. Имаме много трудности, но и икономическите условия в България не са от най-благоприятните, ако се сещаш. А, що се отнася до житейските ситуации, слава Богу, имам богат опит и  се научих да се справям с много неща. За мен, това е безценен урок. Дай Боже всекиму подобен опит, та да не пише наизуст по форуми и да дава определения за хора, които не са с късмета да живеят в моментното благоприятно финансово състояние на драскача  Mr. Green
 Аз много добре те разбрах, какво искаш да кажеш и думите ти, отправени към друга ситуация или други хора, биха били правдиви, но в случая ... прекали.

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 16:29 от Raffaella

# 136
  • Earth
Едно не мога да разбера. Защо когато се пусне тема за помощ винаги има някой, който да ни разясни как сме неуспели и нищо не можем? А тези на които помагаме са най-малкото неудачници.....

Най-вероятно, защото като ПУСНЕТЕ тема за помощ, тези които са решили да помогнат имат право и на мнение.

Тези, които са решили да помогнат обикновено не бързат да съдят другите.

# 137
Момичета, това е абсолютно излишно. Сигурна съм, че имате около себе си хора, които оценяват вашите плюсове и не ви спестяват  минусите.. и чието мнение означава нещо за вас. Тук само си търкате буквите на клавиатурата в момента Peace

# 138
  • София
Всъщност, Херц- подигравам ти се.

Ти само това можеш, мила, продължавай да циклиш, пък дано свършиш и нещо добро между другото.
За добро или за лошо ти не знаеш какво мога или не мога, правя или не правя и помагам ли или не помагам. Писания на такива като теб ме забавляват и разтоварват. Ще те помоля само да не ме "милосваш", не говори добре за теб. Не, че другите неща говорят, но... както и да е.

# 139
Бях подбрана от псевдоморалистките във форума, изговориха куп глупости, прикривайки собствената си нестабилност и неумение да се справят с редица житейски ситуации.

Едни от глупостите в тази тема, са твое дело Herz.

За каква нестабилност говориш? За човек с две висши, със съпруг с две висши, съм твърде далеч от всяка нестабилност. Имаме много трудности, но и икономическите условия в България не са от най-благоприятните, ако се сещаш. А, що се отнася до житейските ситуации, слава Богу, имам богат опит и  се научих да се справям с много неща. За мен, това е безценен урок. Дай Боже всекиму подобен опит, та да не пише наизуст по форуми и да дава определения за хора, които не са с късмета да живеят в моментното благоприятно финансово състояние на драскача  Mr. Green
 Аз много добре те разбрах, какво искаш да кажеш и думите ти, отправени към друга ситуация или други хора, биха били правдиви, но в случая ... прекали.
Престани да злобееш и да квалифицираш хората. Всеки се справя с различни ситуации, престани да ни навираш твоите! Ако ти липсва внимание, не тук е мястото.

# 140
Всъщност, Херц- подигравам ти се.

Ти само това можеш, мила, продължавай да циклиш, пък дано свършиш и нещо добро между другото.
За добро или за лошо ти не знаеш какво мога или не мога, правя или не правя и помагам ли или не помагам. Писания на такива като теб ме забавляват и разтоварват. Ще те помоля само да не ме "милосваш", не говори добре за теб. Не, че другите неща говорят, но... както и да е.

Честно казано не искам да знам абсолютно нищо за теб.

# 141
Как е възможно да докарвате всяка тема до скандал и лични нападки?

# 142

Много лесно. Някой задава логични въпроси и веднага му отговарят, че никой не е застрахован от това да попадне в ситуацията на субекта от темата, че на всеки може да се случи и подобни глупости. От там се започва спор, в който някои нямат аргументи, но държат да участват с лични нападки.

# 143

Много лесно. Някой задава логични въпроси и веднага му отговарят, че никой не е застрахован от това да попадне в ситуацията на субекта от темата, че на всеки може да се случи и подобни глупости. От там се започва спор, в който някои нямат аргументи, но държат да участват с лични нападки.
Няма ли възможност да имаме различни възгледи без да се нападаме? Или на някои не им се получава? Толкова ли не можем да приемем различното мнение без ярост и непримиримост? Май задавам риторични въпроси, но се изморих от негативизъм и агресия ПРИ ВСЕКИ  спор.

# 144
  • Tам през Атлантическия океан
Имам пари , в случай, че остана без работа, за доста време, да кажем поне 5 години.
Ако пък се разболея, имам добра здравна осигуровка.
Ако пък умра, детето ми има какво да наследи от мен.
Така, че моето дете е подсигурено.
Но не съм чакала държавата или някой друг да ми дава. Naughty

Освен че се похвали, друго какво поиска, но не успя да кажеш?

Е тя темата такава стана за хвалби кой как се оправял и кой колко помогнали бил благороден (Herz) ама сега няма защото нали ......

Касита , респект и успех с това където си се захванала  Hug

# 145
  • Под липата
 Темата е за помощ - доброволна. Ситуацията при хората, за които е темата, е факт. Искаш, помагаш. Дразни те нещо, не помагаш.
 Това да се принизяваш до там да коментираш има ли човекът от репортажа телефон, интернет и да гадаеш как и колко плаща за тях, минава личните ми представи за благотворителност и добронамереност. Да публикуваш нечий фейсбук с последвали втрещени емотикони, пък минава всякакви човешки и морални граници.

Толкова за ''подобните глупости''.  

# 146
Всеки има право да критикува, задава въпроси, изразява недоволство и пр.
В крайна сметка темата е в Клюкарника, не в Благотворителния. Аз и за това предложих да има закована тема-плювалник да си споделяме неправдите и възмущенията.

Десс, нищо не е моето.

# 147
Ей, хора засрамете са ! Темата тотално я о*хте !  ooooh! Който иска да помага- чудесно, който има някакви съображения за обратното и ги е споделил тук - ок !  Всеки си има глава на раменете и може да вземе решение !

# 148
Имам пари , в случай, че остана без работа, за доста време, да кажем поне 5 години.
Ако пък се разболея, имам добра здравна осигуровка.
Ако пък умра, детето ми има какво да наследи от мен.
Така, че моето дете е подсигурено.
Но не съм чакала държавата или някой друг да ми дава. Naughty

Освен че се похвали, друго какво поиска, но не успя да кажеш?

Е тя темата такава стана за хвалби кой как се оправял и кой колко помогнали бил благороден (Herz) ама сега няма защото нали ......

Може ли без заяждане?
Зададени ми бяха хипотетични ситуации като предупреждение, да не се заричам много.
Обясних по всяка една.
Може да прочетеш първия ми пост, дали съм се хвалила с нещо.

# 149

Може ли без заяждане?
Зададени ми бяха хипотетични ситуации като предупреждение, да не се заричам много.

Добре е да не се заричаш. Най-малкото защото заричането е признак на липса на житейска мъдрост, да не кажа че просто е глупаво...особено пред хора.

Общи условия

Активация на акаунт