Евтините неща, от които сме доволни - 24

• 90 942
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Дами, искам да попитам за нещо, което избелва лицето. По-специално - петна от акне. Много е неприятно, когато стане студено  влажно и ако съм без грим - почервеняват, сякаш съм от шарка болна. Shocked

Домашните средства - лайка, лимон, мляко, мая, алое, не помагат Cry

Така, че ще съм благодарна ако ме посъветвате нещо евтино и ефикасно. Хъм, може и да не е евтино bowuu важното е да действа Sad
Effaclar Duo + на La Roche-Posay.
И задължително - слагай слънцезащитен крем ежедневно на лицето, защото от слънцето белезите се влошават и потъмняват.

# 256
Дами, искам да попитам за нещо, което избелва лицето. По-специално - петна от акне. Много е неприятно, когато стане студено  влажно и ако съм без грим - почервеняват, сякаш съм от шарка болна. Shocked

Така, че ще съм благодарна ако ме посъветвате нещо евтино и ефикасно. Хъм, може и да не е евтино bowuu важното е да действа Sad
И задължително - слагай слънцезащитен крем ежедневно на лицето, защото от слънцето белезите се влошават и потъмняват.

Ще го пробвам при първа възможност. Благодаря  bouquet
Колкото до слънцезащитния крем той не ми влияе добре....отказала съм да си слагам такъв на лицето. и скъп и евтин- все тая - алергия на макс ooooh!

# 257
Дами, искам да попитам за нещо, което избелва лицето. По-специално - петна от акне. Много е неприятно, когато стане студено  влажно и ако съм без грим - почервеняват, сякаш съм от шарка болна. Shocked

Ще го пробвам при първа възможност. Благодаря  bouquet
Колкото до слънцезащитния крем той не ми влияе добре....отказала съм да си слагам такъв на лицето. и скъп и евтин- все тая - алергия на макс ooooh!

пробвай някой с натурални слънцезащитни филтри, те попринцип не предизвикват алергии ( примерно титаниевия диоксид или сусаменото масло ) . Иначе вземи си мостри на различни марки медицинска козметика от някоя аптека и виж, може някой да не предизвика алергия. Специално за белезите слънцезащитата е задължителна.
Другото, което е, можеш да отидеш при добър дерматолог на химичен пилинг

Последна редакция: пн, 28 апр 2014, 14:37 от Coral_2013

# 258
  • Бургас

Пробвай маска с мед и канела. На мен много ми помогна. Или само маска от чист мед. Тук давам малко повече подробности.
http://linasfavoritestuff.blogspot.com/2014/04/blog-post_27.html

Газираните напитки много отдавна са аут от менюто ми. В къщи не се пият и аз ги избягвам по заведенията. Чипсовете не ги обичам, пърженото също липва сред храната ми, шоколад - веднъж в месеца натурален или бял. Да продължавам ли още? Като цяло - се яде пълноценна храна в къщи с малко месо и т.н. Това е от години. И въпреки това лицето ми на нищо не прилича...

Знам за меда и канелата. Но, само предизвиква нови пъпки. И избелване- никакво... Cry И меда също... Иначе омекотява кожата ми, но....

Пробвала ли си смрадлика? Малко изсушава, но има ефект за почистване на акне, за белези не мисля.
И ходила ли си на дерматолог?

# 259

Пробвала ли си смрадлика? Малко изсушава, но има ефект за почистване на акне, за белези не мисля.

В никакъв случай! Тя ми е суха кожата и без това Naughty

Да, ходих, но никой нищо не можа да направи. Но говоря за белезите. За акнето, то понякога изчезва и рядко излиза в момента. Белезите ми са мъката Cry

# 260

Да, ходих, но никой нищо не можа да направи. Но говоря за белезите. За акнето, то понякога изчезва и рядко излиза в момента. Белезите ми са мъката Cry
ХИМИЧЕН ПИЛИНГ ти трябва! пускам ти снимка преди и след - http://legrano.bg/html/upload/images/predi-sled-himichen-piling.jpg
Като цена не е много скъп, смятам, че по-добре да направиш процеуда/ри, отколкото да купуваш скъпи кремове и да се мацотиш с разни бабини лекове.
Но го направи при дерматолог, не при козметик!

# 261

ХИМИЧЕН ПИЛИНГ ти трябва! пускам ти снимка преди и след - http://legrano.bg/html/upload/images/predi-sled-himichen-piling.jpg
Като цена не е много скъп, смятам, че по-добре да направиш процеуда/ри, отколкото да купуваш скъпи кремове и да се мацотиш с разни бабини лекове.
Но го направи при дерматолог, не при козметик!

Горе долу така изглежда.... Да, ще си направя. Като си оправя финансите....не се търпи това нещо...Мерси!   bouquet

# 262
Горе долу така изглежда.... Да, ще си направя. Като си оправя финансите....не се търпи това нещо...Мерси!   bouquet

Билков пилинг също би свършил работа. Прилича на химичния, но се прави първо почистване и после кожата се третира с натурални съставки. Аз съм си правила няколко процедури преди време, когато от нищото се бях изринала жестоко. Ефектът беше чудесен - хем съществуващите пъпки изчезнаха, хем и белезите от старите се заличиха. Изобщо, релефът на кожата се заглади и лицето ми изглеждаше страхотно!
Имай предвид обаче, че процедурите не са много подходящи за лятото - нито билковият, нито химичният пилинг. Доста агресивни са и после трябва много да пазиш кожата на лицето. Слънцезащитният крем с най-висок възможен фактор е задължителен!

Момичета, всеки път, когато вляза в тази тема, се изкушавам да купя похвален от вас продукт. Последно се сдобих с околоочен гел и серум с мурсалски чай на Пирин Дрийм. Blush
На мама поръчах серума с рейбос (ако някой го е ползвал, моля, споделете отзиви), а от фирмата са ми изпратили погрешка два гела за околоочен контур с мурсалски чай, така че майчето ще намаже още един подарък! Party

# 263
Ванилина, Мъжът ми беше с много кофти кожа с белези от акне, след като започна да пие по литър, два на ден чай (коприва, невен, салвия), кожата му направо светна. Друго, което правеше заедно с това е от време на време пилинг с ръжено брашно, след което се мажеше с чист мед и най - противното ми, мажеше си лицето с чесън. За кратко време резултатите бяха такива, че козметичката го попита да не е взел да ходи другаде  Mr. Green
Но той е доста постоянен, обратното на мен. Така, че ако решиш, пробвай. Peace
Разбира се преди това се посъветвай в билковата аптека за приема на въпросните билки. И по възможност чист чай, без подсладители.

# 264

Билков пилинг също би свършил работа. Прилича на химичния, но се прави първо почистване и после кожата се третира с натурални съставки. Аз съм си правила няколко процедури преди време, когато от нищото се бях изринала жестоко. Ефектът беше чудесен - хем съществуващите пъпки изчезнаха, хем и белезите от старите се заличиха. Изобщо, релефът на кожата се заглади и лицето ми изглеждаше страхотно!
Имай предвид обаче, че процедурите не са много подходящи за лятото - нито билковият, нито химичният пилинг. Доста агресивни са и после трябва много да пазиш кожата на лицето. Слънцезащитният крем с най-висок възможен фактор е задължителен!

Момичета, всеки път, когато вляза в тази тема, се изкушавам да купя похвален от вас продукт. Последно се сдобих с околоочен гел и серум с мурсалски чай на Пирин Дрийм. Blush
На мама поръчах серума с рейбос (ако някой го е ползвал, моля, споделете отзиви), а от фирмата са ми изпратили погрешка два гела за околоочен контур с мурсалски чай, така че майчето ще намаже още един подарък! Party
Моля те, сподели мнение за кремовете от серията Пирин Дрийм, както и мнение на майка ти, ако използва крем с Ройбос, че и аз искам да взема на майка ми . Благодаря! Simple Smile

# 265
Моля те, сподели мнение за кремовете от серията Пирин Дрийм, както и мнение на майка ти, ако използва крем с Ройбос, че и аз искам да взема на майка ми . Благодаря! Simple Smile

Аз не ползвам кремовете им - взех само гела за околоочен контур и серума с мурсалски чай. Купих ги понеже точно тук, в темата, прочетох много хубави отзиви за тях (особено за серума). Няколко странички назад бяха писали момичетата. Едното беше споделило, че ползва вече трета опаковка серум, а след такова мнение и при ниската цена на продуктите не ми трябваше много, за да се навия да пробвам. Околоочния гел го купих, защото моето кремче е на привършване.
Серума с рейбос го купих, защото е за по-възрастни дами - на опаковката пише 45+.
Общо всичко (двата серума + околоочния гел), заедно с доставката, ми излезе по-малко от 25 лева. Човекът, който ми е опаковал поръчката, явно се е объркал, защото геловете бяха два. Приемам го като комплимент за първата ми поръчка! Mr. Green

# 266
  • Пловдив
Артемида с ройбос има кремове и в аптека Лечител - доволна съм от тях, имат и околоочен, освен дневен и нощен. Цените им са доста приемливи.

# 267
Аз имам серума, от който съм възхитена направо, матиращия крем(доволна съм) и ББ крема(който ме разочарова)...За майка ми искам да взема, понеже има силно изразени бръчки около очите-тип "пачи крак". Разгледах им сайта, но наблизо имам 2 аптеки, от които мога да си купувам тяхна козметика, така че не е проблем намирането Simple Smile Цените им наистина са доста ниски, предвид качеството...Ползвала съм преди време само медицинска козметика и не съм била толкова доволна, отколкото от някои с по-ниска цена.

# 268
  • Варна
Момичета,може ли снимка на този серум.И той ли има онази натрапчива (поне за мен) миризма на матиращия крем?Дали може да замести нощния крем?

# 269
  • Варна
Много странно. Питаш за препоръки, 3 човека хвалят един и същи продукт, а ти купуваш друг.  Laughing
Не,че нещо ,но попитах, не ми с отговори бързо и излязох да си купя каквото реша.Да не би да мислиш ,че 1 седмица ще сондирам мнения?  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт