Евтините неща, от които сме доволни - 24

• 90 667
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
За матиращ крем бих препоръчала това http://www.bgdrogeria.com/index.php?main_page=product_info&c … f1mcl9aemegk1hod1 , но не и за акнеична кожа. Просто е добър като матиране, хидратация и подхранване. За съжаление е без слънцезащитни филтри Peace

Още един глас и от мен за този крем. За съжаление, все по-трудно го намирам, вече не го зареждат в аптеката до вкъщи и в някои други, където съм питала също го няма... Ако някой се сеща за друг добър матиращ крем, моля да сподели  Peace

Благодаря ви! Ще го потърся в аптеката, ако не го намеря, ще го поръчам през сайта им. Преди бях доволна от крема за лице на Елея, зеления. Отдавна не съм го ползвала, не мога да кажа сега как е, може да са го развалили...Но за него се сещам. Иначе мога да посоча 3 добре матиращи, но са по-скъпички - на Ла Рош, Виши и Уриаж...
Бях си поръчала крем от етерични масла - направен за моята кожа, но не ми матира....Ще го ползвам като нощен.

# 91
За матиращ крем бих препоръчала това http://www.bgdrogeria.com/index.php?main_page=product_info&c … f1mcl9aemegk1hod1 , но не и за акнеична кожа. Просто е добър като матиране, хидратация и подхранване. За съжаление е без слънцезащитни филтри Peace
Още един глас и от мен за този крем. За съжаление, все по-трудно го намирам, вече не го зареждат в аптеката до вкъщи и в някои други, където съм питала също го няма... Ако някой се сеща за друг добър матиращ крем, моля да сподели  Peace
Кремове на този производител съм виждала в един магазин в пряка на Дондуков, но беше преди година и нещо. Аз съм взимала крем и серум от серията Ройбос и изобщо не съм доволна.

Amiamo, мерси, ще я потърся. Мислех, че я има само в нета.

# 92
Серията с ройбос е за изключително суха и/или дехидратирана кожа или такава с нарушен водно-липиден баланс. Не бих конкретизирала възрастов диапазон, понеже една кожа може да е дехидратирана и на 20г. Пирин дрийм серията е малко по-лека, но също толкова богата на активки. Аз ползвам само серума и ми е напълно достатъчен без да нанасям отгоре дневен..

# 93
  • Бургас
В Ивис има някакво намеление на душ гелове на Унгаро и взех на ММ този за 7 лева/400мл

+ комплект Дезодорант с душ гел на Bourjois  за мен за 5 кинта

# 94
  • на Земята
Погледнах предложеният тук, Микса балансиращ и много ми допадна.Точно това е което търся,само дето ми липсва УВ-е фактор.Харесва ми ,че е без парабени и матиращ.Може ли някой да предложи такъв сходен на друга марка,със защита.И как ползвате матиращите кремове лятото ако нямат слънце защитен фактор?Допълнително ако се сложи такъв,няма ли да стане тежко за кожата?В голяма дилема съм какъв крем да избера.

# 95
  • Седмото небе
Погледнах предложеният тук, Микса балансиращ и много ми допадна.Точно това е което търся,само дето ми липсва УВ-е фактор.Харесва ми ,че е без парабени и матиращ.Може ли някой да предложи такъв сходен на друга марка,със защита.И как ползвате матиращите кремове лятото ако нямат слънце защитен фактор?Допълнително ако се сложи такъв,няма ли да стане тежко за кожата?В голяма дилема съм какъв крем да избера.

И аз имам същия проблем,който засега решавам като към дневния(idelia for mixed skin-vichy) слагам по 1 капка от летния за плаж от мин.година (mat fluid-dry touch spf 50),но ще е супер да има нещо комбинирано на сносна цена!

# 96
От два дни ползвам мицералната вода на Ziaja с натурален зехтин. Много съм доволна. По-добре ми чисти остатъците от грим от тази Mixa.

# 97

И аз имам същия проблем,който засега решавам като към дневния(idelia for mixed skin-vichy) слагам по 1 капка от летния за плаж от мин.година (mat fluid-dry touch spf 50),но ще е супер да има нещо комбинирано на сносна цена!

http://apteka.framar.bg/30021109/%D0%BB%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%88 … -50-%D0%BC%D0%BB-

# 98
От два дни ползвам мицералната вода на Ziaja с натурален зехтин. Много съм доволна. По-добре ми чисти остатъците от грим от тази Mixa.

И аз току-що приключих с тази мицеларна вода. Добре почиства и не ми дразнеше очите. Peace

# 99
  • Седмото небе

http://apteka.framar.bg/30021109/%D0%BB%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%88 … -50-%D0%BC%D0%BB-

ако ми попадне мостра ще го пробвам,макар че лято 2012 едва го избутах с ЛА РОШ - ANTHELIOS ACNE с фактор SPF 30 ЗА ЛИЦЕ-ФЛУИД.  smile3512 матираше,ама много бяло стоеше.мерси за съвета все пак  smile3525

# 100
  • Седмото небе
а има ли някоя тема,където се обсъжда кой от какво не е доволен?че 2-3 неща от различни класове грим и козметика,които съм купувала наскоро много ме разочароваха...  Weary newsm11

# 101
Серията с ройбос е за изключително суха и/или дехидратирана кожа или такава с нарушен водно-липиден баланс.
Да, моята е такава и крема и серума които ползвах не ми харесаха, особено серума. Тежки, мазни, гъсти, не попиват изобщо.

а има ли някоя тема,където се обсъжда кой от какво не е доволен?че 2-3 неща от различни класове грим и козметика,които съм купувала наскоро много ме разочароваха...  Weary newsm11
Има.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=548519.0;topicrefid=4

Последна редакция: вт, 15 апр 2014, 17:47 от Lemy

# 102

Защо да не ги напишеш и тук? Например, в скрит текст?

# 103
  • Седмото небе
Lemy благодаря-там ще си излея мъката!!!

Последна редакция: вт, 15 апр 2014, 18:00 от Irina Popova

# 104
  • Варна
Споменатия крем на Пирин дрийм го има в Елитис,както и доста от продуктите на "Боди-Д".На мен лично не ми допада особено.Много гъста консистенция,не ми хидратира достатъчно и не на последно място,мирише ми супертежко и неприятно.
В момента съм с този и ми е ОК.Мисля да погледна и за нощен от серията.

Общи условия

Активация на акаунт