Евтините неща, от които сме доволни - 24

• 91 006
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
След добрите отзиви за калциевия гел на Перфект, взех си и аз. Наистина виждам ефект. Преди няколко дни се лакирах с лака ГР, показан няколко поста по-напред, отдолу бях с гела и съм учудена, че издържа лакът, без да се обели 3 дни. През това време чистих, мих много чинии, боядисвах яйца.

# 151
Май е първото нещо, което си купувам на тази марка, но това тоалетно мляко много ми хареса.

# 152
Доволна съм и от основата за лак за заздравяване и топ лака за бързо съхнене на Есенс, около 3-4 лева са и двете.

# 153
  • Седмото небе
Невероятен-поне за мен-лосион за почистване на околоочен грим.  smile3521 масло от жожоба и розова вода 1:5.Марките на продуктите са по избор,пробвала съм с няколко различни комбинации.Премахна лесно и без търкане даже напластена спирала,не ми пари,мирише страхотно и най-вече НАПЪЛНО НАТУРАЛНО,ЧЕ АМАН ОТ КОНСЕРВАНТИ И ВСЯКАКВИ ХИМИКАЛИ  smile3513 smile3515 smile3511
 Забравих да спомена,че двата продукта ми струваха около 10 лв.

Последна редакция: пн, 21 апр 2014, 16:05 от Irina Popova

# 154
Невероятен-поне за мен-лосион за почистване на околоочен грим.  smile3521 масло от жожоба и розова вода 1:5.Марките на продуктите са по избор,пробвала съм с няколко различни комбинации.Премахна лесно и без търкане даже напластена спирала,не ми пари,мирише страхотно и най-вече НАПЪЛНО НАТУРАЛНО,ЧЕ АМАН ОТ КОНСЕРВАНТИ И ВСЯКАКВИ ХИМИКАЛИ  smile3513 smile3515 smile3511
 Забравих да спомена,че двата продукта ми струваха около 10 лв.

И само с масло става -каквото и да е - бадемово, кайсиево, жожоба...Но е възможно подпухване на очите сутринта. Аз лятото си правех точно с масло и розова вода, но спрях , защото ми подпухваха очите.

# 155
Бяхме писали за сенките за вежди на Есенс,днес си ги купих и останах очарована.Вътре има и формичка за вежди да си ги нарисуваш  Laughing

# 156
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Да похваля любимия си ексфолиант на Гарние за смесена кожа 

# 157
Маските за коса на РУБЕЛА са мн.хубави,купувала съм ги от Кауфланд  Peace

# 158
  • София
Момичета, препоръчайте ми безцветна спирала за фиксиране на вежди. Очевидно никоя от вас не е доволна от тази на Есенс, затова препоръчайте друга бюджетна. Hug

# 159
И от мен  Hug

# 160
Момичета, препоръчайте ми безцветна спирала за фиксиране на вежди. Очевидно никоя от вас не е доволна от тази на Есенс, затова препоръчайте друга бюджетна. Hug

С четка за вежди и малко гел и готово .

# 161
  • Пловдив
Нещо ви изпуснах...  bouquet

От коя спирала на Голдън Р. бяхте доволни?

# 162
  • Бургас
Да похваля любимия си ексфолиант на Гарние за смесена кожа 

Трябва да опиташ същия с черен въглен.

# 163
Много съм доволна от отлепящата маска за лице, която ми беше препоръчана малко по-назад:
Скрит текст:
Пак ще си я взема  Sunglasses

# 164
П.с. - интересно ми е, при положение, че казваш , че тоникът има ефект, защо са ти избили пъпки
? Това означава, че тоника не е за твоята кожа и ще ти образува и занапред комедони.
Предположих, че тоника помага по-бързо да се образуват и избият пъпките.
Появяват се още - малки, бели, гнойни.
Да не би пък да ми идва?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт