Евтините неща, от които сме доволни - 24

• 91 014
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Да похваля любимия си ексфолиант на Гарние за смесена кожа 

Още един глас и от мен.Подобен пак на Гарние е и този скраб/ не гел/ -също страхотен:

Последна редакция: ср, 23 апр 2014, 10:22 от blackpearls

# 166
  • Пловдив
А къде са най-добри цени?За скрабовете питам  Grinning

# 167
  • Бургас
В Елитис, предполагам.
Силно алергична съм към тази серия на Гарние. Такива проблеми си докарах преди години с нея, така че избягвайте ако имате склонност към алегрии. Иначе почистваха добре.

# 168
А къде са най-добри цени?За скрабовете питам  Grinning
По принцип аптеки Ремедиум поддържат най-добри цени като цяло, аз предимно от тях пазарувам.Но мисля, че в момента са си намалили цените на тези серии на повечето места, тъй като и на други места ги срещах с червени етикети и намалени цени./около 7 и нещо/

# 169
  • Варна
От геловете на Гарние има ли такъв,който да е подходящ за ежедневно почистване.
Имам почистваща маска на Хималая,ето тази-много съм доволна!
С една дума-трябва ми почистващ гел,препоръчайте някой,от който сте доволни,а ако е и по-тънкаж,ще е супер Sunglasses

# 170
Ето от този гел съм много доволна. С екстракт от дюля е. Много приятен, добре
почиства. Някъде към 4.50 лв беше.

# 171
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
А къде са най-добри цени?За скрабовете питам  Grinning

В ДМ и Лили бяха на промоции около 7 и нещо.Предполагам, че и в Елитис са на подобна цена в момента.Ще пробвам и този с въглена  Peace

За безцветна спирала бих казала да се избягва тази на Импала, за нищо не става.

От ГР съм доволна от спиралите в цветните опаковки  Peace

# 172
  • Варна
Мерси Miss_Bingley Peace
В момента и аз съм с безцветната на Импала.Потвърждавам,че не става,не ми фиксира стърчащите косъмчета на веждите.Само за сресване е ОК.
ГР имаха ли кафява спирала?

# 173
Момичетата, които препоръчаха Пирин Дрийм - да сте живи и здрави! Simple Smile Взех си матиращия крем, мултиактивния серум и бб крем. От серума съм възхитена направо! Снощи си сложих  и някакси днес кожата ми изглежда по-добре. Имам мимически бръчки и забелязах, че не си личат толкова...А само веднъж съм си сложила...Може би е заради хиалуроновата киселина в състава?! Матиращия крем е хубав, можеше и да е малко по лек, но не е фатално. Като аромат и консистенция ми прилича на този на Талодерма за смесена кожа. С ББ крема нещо днес не можах да се разбера...взех си светлия, но като си сложих нещо тъмен ми се стори...поне имаше не малка цветова разлика с шията ми...Може би за лятото...
Чувала съм положителни мнения и за антицелулитния им гел. Струва към 9-10лв. Смятам да си взема още неща от същата серия...Може би приоритет им е износа, а не бг пазара и затова не се намират във всяка аптека.
Друго, което забелязах е, че няма срок на госност след отваряне...Имам предвид това, което е на етикета - примерно 9, 12 или 24м. Значи срока е който е указан на опаковката, т.е. 2015г., което е добре.... Кремовете са в шишенце с помпичка.
Моля, ако има момичета, които са ползвали други техни продукти, нека споделят мнение. Мисля да взема и за майка ми, но от серията с Ройбос.
Извинявам се за дългия пост!

# 174
  • Стара Загора
Артемида, аз съм много доволна от скраба за лице, фитоизбелващата маска и  от серума също. Имам и ББ крем-тъмен ми е и съм го оставила за лятото, иначе много ми харесва.

# 175
Хвалехте някакви евтини и качествени червила. Коя марка бяха, къде ги има и колко пари са?

# 176
Ползвам няколко продукта на Боди-Д: от серията Пирин дрийм околоочния крем, дневния крем, серума, от Ройбос серията имам същите продукти. Вчера си взех матиращия крем- прекрасен е. Очаквах да е лек и да ми опъва, нищо подобно, попива и матира отлично. Но и аз съм с по-зряла кожа вече, не съм за антиакнеични продукти. Взех си и ББ-крема, светлия вариант. Жълтее ми и не ми попива, остава лепкав филм върху кожата Rolling Eyes.. Не знам на коя съставка се дължи, но определено не съм очарована. Да споделя, че от всички продуукти най ми допада серума от Пирин дрийм и не смятам да го заменям с нищо Flutter, купувам трета опаковка. Още нещо- ползвам и активния гел за около очи със стволови клетки, който нанасям вечер, супер е, препоръчвам. За сравнение- имам Advanced Night Repair  околоочен крем на EL, който отлежава в шкафа- никакъв ефект, ако не броим пресушаване и опъване..
Забравих да спомена и измиващия гел и тоника от Ройбос серията- не са лоши, но не бих повторила, особено тоникът ми идва тежък и мазен..

# 177
  • Пловдив
А от кои други ББ кремове сте доволни?Викам да си взема нещо и аз,че нямам никаква подобна козметика  Blush Но...проблема ми е,че като нанеса пудра или фон дьо тен/пробвала съм/ ми се излющва кожата  Rolling Eyes Излизат ми едни бели кожички,все едно ми е суха кожата...Мажа първо с крем и писле с тоя тип козметика или... Rolling Eyes

# 178
  • Deutschland
Доволна съм и от основата за лак за заздравяване и топ лака за бързо съхнене на Есенс, около 3-4 лева са и двете.

Доволна ли си от топ лака за бързо съхнене? Донесоха ми същия от Германия, но не съм го пробвала все още.

# 179
Хвалехте някакви евтини и качествени червила. Коя марка бяха, къде ги има и колко пари са?

Класикс - около 3 лв.
Голдън Роуз - май различните са между 3 и 6 лв.
и двате марки са на един и същи производител

в момента от евтините бб и сс най-доволна съм от сс на есенс

Общи условия

Активация на акаунт