Евтините неща, от които сме доволни - 24

• 90 980
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • на Земята
Аз си взех ББ Гарниер,най-вече за матиращият ефект и УВ-е защитата,че лятото така лъщя,че чак светя.Надявам се да ми бъде достатъчен и не ми се налага да слагам крем от долу,а може би допълнително пудра,ако не е достатъчно матиращ.

# 196
  • Hell
Много съм доволна от тази маска.

http://parfumi-kozmetika.com/product-2204.html

# 197
Доволна съм от мицеларната вода на Lirene.
За 4 лв (в момента е на промоция в дрогерии Лили) - върши много добра работа.
П.П. 3,95 лв е точната цена в Лили до края на април.

Последна редакция: пт, 25 апр 2014, 10:08 от krem-karamel

# 198
Скрит текст:

Много ми хареса аромата на този крем за ръце на Дева. Crazy

# 199
Някой да е ползвал този продукт за кожички?
http://vianperfect.bg/537/ZAZDRAVITELI_-_STARA_KOLEKCIQ/

На мен ми трябва нещо за омекотяване отстрани на нокътя, а не в основата му.

Аз го имам, така си стои почти цяло в шкафа, нищо не прави, най-обикновения крем за ръце омекотява по-добре  Sad и моите кожички отстрани на ноктите са твърди и се нацепват, ако някой има изпитано решение, моля да сподели.

# 200
Най-доброто за отстраняване на кожички, което съм ползвала е на Алверде. Има го в ДМ и представлява нещо като флумастер. Аз лично съм много доволна

# 201
Някой да е ползвал този продукт за кожички?
http://vianperfect.bg/537/ZAZDRAVITELI_-_STARA_KOLEKCIQ/

На мен ми трябва нещо за омекотяване отстрани на нокътя, а не в основата му.

Аз го имам, така си стои почти цяло в шкафа, нищо не прави, най-обикновения крем за ръце омекотява по-добре  Sad и моите кожички отстрани на ноктите са твърди и се нацепват, ако някой има изпитано решение, моля да сподели.
От момичетата в лаковата тема разбрах за "изпиляването" на кожичките Heart Eyes След баня, минавам всички кожички с по-едра картонена пила, след това нанасям масло (и на Икаров е добро), като попие  намазвам със силно подхранващ крем за ръце и...това е. Резултатът е перфектни нокти-пръсти-ръце, благодаря на дамата, която сподели  bouquet

# 202
Много искам да похваля системата за депилация Smooth Legs или нещо такова, не запомних точното име, а изхвърлих опаковката. Както и да е- това са тези лентички, които премахват окосмяването и мъртвите клетки- кожата става много гладка, отлично е да ексфолиация!  Heart Eyes Изненадващото беше, че по български сайтове прочетох много отрицателни мнения, но пък в американските източници беше точно обратното и така се реших- доволна съм, защото за моята кожа това е едно от малкото възможни решения!  Simple Smile

# 203
Lindie Може ли да обясниш по подробно, от къде си я купи и най-вече как я ползваш и какъв е резултата, освен ексфолиращ (също се интересувам, не е ли грубо, като шкурка, после почервенява ли ти кожата) ... ?  newsm78 newsm78  bouquet

# 204
  • Седмото небе
Някой да е ползвал този спрей на Шаума? http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=268030
Видя ми се доста изгоден като цена - 3,50 лв в Елитис. Свършват ми кристалите и се чудя дали да не си взема това, хем е повече като количество.  Rolling Eyes

И аз бях пред същата дилема newsm78...но взех този спрей,който е с маслата!!!и май хич не сгреших.1ят път напръсках доста смело/като невидяла чак  #Crazy/,ама малко тежичко и омазняващо ми дойде,че после даже и кристали мацнах  ooooh! но вчера вече имах мярка,няколко помпички само на дланта и втрих хубаво само към краищата.пак изсуших,после изправях с преса и чак 2 часа след като излязох се сетих,че пропуснах кристалите.но видимо нямах и нужда.много съм доволна-хубав аромат и действие,сносна цена-даже и без промоция,икономичен-200 мл-абе красота!!! newsm10 newsm44

# 205
  • Варна
Препоръчайте измиваща пяна за лице,сега свършвам една с екстракт от охлюв.

# 206
  • Седмото небе
с каква кожа си?пък и зависи колко пари ти се дават,а и какви марки предпочиташ...  Thinkingи дали обичаш да си ги съчетаваш в серия с другите продукти за лице като мен например... newsm78

# 207
Каде мога да намеря продуктите на  Пирин Дрийм,освен в Елитис?

# 208
  • София
Само при мен ли това масло на Икаров не попива, ами го втривам след 20 минути върху ноктите??  Thinking

# 209
Само при мен ли това масло на Икаров не попива, ами го втривам след 20 минути върху ноктите??  Thinking
Това масло за нокти е ужасно,и при мен не попива,и след 20мин. ноктите са ми АБСОЛюТНО същите  Sick

Общи условия

Активация на акаунт