Евтините неща, от които сме доволни - 24

• 90 061
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
И аз за този Пирин Дрийм да питам. Къде да го намеря, освен онлайн? Обиколих няколко парфюмерии и още толкова аптеки. Всички ме гледаха странно. Нямаме Елитис, нито Ремедиум тук. Някакви идеи за тази марка в Русе?

# 301
И аз за този Пирин Дрийм да питам. Къде да го намеря, освен онлайн? Обиколих няколко парфюмерии и още толкова аптеки. Всички ме гледаха странно. Нямаме Елитис, нито Ремедиум тук. Някакви идеи за тази марка в Русе?

Вместо да плащаш доставка, ако си поръчаш онлайн, поръчай в някоя аптека. Предполагам, че няма да ти откажат да ти ги доставят. Виж в сайта им продуктите, избери си и в аптеката поръчай.

# 302
точно щях да пиша, че в Сф съм виждала продукти на марката в аптеки

# 303
  • Варна
Пиши им на мейла за контакт http://bodid.net/index_bg.php#/bg/Contact/ или във Фейса https://www.facebook.com/profile.php?id=100000550613175 и ги питай дали разпространяват в твоя град:peace:

# 304
  • В къЩи.
Бихте ли ми препоръчали шампоан подходящ за ежедневна употреба?
Благодаря.  Hug

# 305
Бихте ли ми препоръчали шампоан подходящ за ежедневна употреба?
Благодаря.  Hug
Аз си бях поръчала от фризьорка на Фарма вита с червен портокал.Струваше 8лв. едно кило.Ама не бих си го поръчала пак.Последно време не мога да случа на шампоани.Сякаш на Пантен бих си взела отново,ако не са развалили и тях  Peace

# 306
  • В къЩи.
На Пантен има ли някой ,който е специално за ежедневна употреба или всички са такива?
Ти от кой си останала доволна?

# 307
Ами аз ползвам за накъсани или цъфтящи краища.Общо взето за проблемна коса.Мисля,че то почти всички шампоани са подходящи за ежедневна употреба.На упътването им трябва да пише.Ама до колкото знам,не е хубаво да си миеш косата всеки ден,така я изтощаваш повече... Peace

# 308
Ами аз ползвам за накъсани или цъфтящи краища.Общо взето за проблемна коса.Мисля,че то почти всички шампоани са подходящи за ежедневна употреба.На упътването им трябва да пише.Ама до колкото знам,не е хубаво да си миеш косата всеки ден,така я изтощаваш повече... Peace
Напълно не съм съгласна.Особено пък ако използваш професионални продукти,за да набавяш полезните в-ва (например кератин,който е много важен) е хубаво дори всеки ден да се мие косата  Peace Наскоро гледах един клип с трихолога Филип Кингсли,точно за това говореше той  Peace

# 309
Напоследък купувам само ТЕО с коприва, много сме доволни в къщи.

# 310
Благодаря за предложенията - писах им във фейсбук. В аптеките, в които аз проверих (пък гледах да са по-големи, а не някои квартални), въобще не бяха чували за тази марка. Та ме съмнява да ми поръчат.

# 311
Кой от продуктите на Пирин Дрийм е подходящ за възраст 28 години? Имам мимически бръчки по челото и около очите.

Искам да попитам и какво мислите за продуктите на Регал? Също и за серумите на Nature of Agiva. Освен този по-долу видях още няколко различни.

Също така видях някакви кремове с екстракт от охлюв и с арганово масло на Victoria Beauty, дали си струват?

Малко множко въпроси станаха, но все пак дано някой отговори.

# 312
Благодаря за предложенията - писах им във фейсбук. В аптеките, в които аз проверих (пък гледах да са по-големи, а не някои квартални), въобще не бяха чували за тази марка. Та ме съмнява да ми поръчат.
Провери в лавките за козметика,не може да няма Simple Smile
Относно шампоаните-Пантен са ги развалили,има един прозрачен казва се Aqua Light,който е единствения им добър  Peace
Много съм доволна от маските за лице и около очи/устни на Schaebens!

# 313
Кой от продуктите на Пирин Дрийм е подходящ за възраст 28 години? Имам мимически бръчки по челото и около очите.

Искам да попитам и какво мислите за продуктите на Регал? Също и за серумите на Nature of Agiva. Освен този по-долу видях още няколко различни.

Също така видях някакви кремове с екстракт от охлюв и с арганово масло на Victoria Beauty, дали си струват?

Малко множко въпроси станаха, но все пак дано някой отговори.
На Регал нещата са чудесни , няма да сбъркаш при тях

# 314
  • София
За ежедневен шампоан бих заложила на някой детски, за да не изтощава

Общи условия

Активация на акаунт