Евтините неща, от които сме доволни - 24

• 90 107
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Ако косата ти е толкова суха - ти трябват продукти с арганово масло, освен тук показана маска в момента много популярна е тази серия

Маската е някъде 6-7 лева. Аз взимам кристалите за коса за ММ, за да не ми атакува Наши-то.

# 526
Не съм срещала тая серия ..в DM дали ги има... Rolling Eyes

# 527
  • Бургас
Има ги по всички знайни и незнайни квартални парфюмерии. Ако те интересува какви точно маски за коса има в ДМ питай в тяхната тема.

# 528
  • Хасково
А някой ползвал ли е за много суха и с късащи се краища коса тази маска на рубелла http://2.bp.blogspot.com/-uramFOU5JO0/UptS877e4NI/AAAAAAAADZM/tJ … C%D0%B8%D1%8F.png или на Shauma тази http://static1.framar.bg/product/1-20121205134822gliss-kur-oil-nutitive-mask.jpg . И аз бях доволна от маските на Farcom, но тук в Сф не ги намирам.

# 529
  • В един копнеж!
Това май не е на Шаума, а на Шварцкопф. Аз съм я ползвала, както и шампоана, и спрея за лесно сресване. Всичките са в цвят слънчево жълто. Ефект никакъв. След първите опаковки, не съм повторила абсолютно от никоя.

# 530
  • При децата ми
За "Миосотис" да се изкажа и аз: Не я сменям за никоя друга маска за коса!:peace: Ползвам червената кутия години наред. Колкото пъти съм решила да разнообразя и да пробвам други винаги съм съжалила. Косата ми е гъста, твърда, остра и суха. Освен това е доста побеляла и я боядисвам, което допълнително я изсушава. С тази маска я усещам жива и една идея по-мека. За моята коса е идеална.

# 531
Аз ползвам тези кристали с Арган, бях си ги взела от Елитис и съм доволна  Peace

# 532
Ако косата ти е толкова суха - ти трябват продукти с арганово масло, освен тук показана маска в момента много популярна е тази серия

Маската е някъде 6-7 лева. Аз взимам кристалите за коса за ММ, за да не ми атакува Наши-то.

Ползвам в момента такива кристали, но не съм доволна. И ароматът не ми допада. Правят ми косата още по-суха...

# 533
  • Бургас
Най-сетне си намерих пудра за лице на Катерин Арлей,струва 5лв,а съм по-доволна от нея отколкото от тази на Лореал,имам и пудра на Евелин,която свършва,но не можах да намеря отноео такава,също съм много доволна

# 534
  • Варна
Най-сетне си намерих пудра за лице на Катерин Арлей,струва 5лв,а съм по-доволна от нея отколкото от тази на Лореал

Аз също съм доволна, от тази двойната. Но най-вече ползвам тъмния цвят, светлия има блестящи частички.
http://2.bp.blogspot.com/-xRp_KZ_UdwU/UVWlw31JNdI/AAAAAAAAAcM/Aw … s320/IMG_1080.JPG

Взех си този ш-н Шаума с кератин. Мирише на изискан парфюм. Снощи го пробвах без балсам, за да видя как ще ми въздейства на косата. Не омекна, стоеше твърдичка след измиване, но при изсушаване поомекна. Засега нямам сърбежи по скалпа, мисля, че ще ми допадне.

Скрит текст:

# 535
Най-сетне си намерих пудра за лице на Катерин Арлей,струва 5лв,а съм по-доволна от нея отколкото от тази на Лореал,имам и пудра на Евелин,която свършва,но не можах да намеря отноео такава,също съм много доволна

И аз съм доволна от тези на Катерин Арлей. Миналото лято си купих 3, докато си уцеля цвета...Ама за цената си е супер.
А тази на Евелин, понеже видях само една - матираща, без нюанси, полупрозрачна ли е? Снощи си поръчах някои неща от сайта им и я видях, но понеже нищо не съм чувала за нея и се зачудих..
Вече мога да похваля заздравителя на Евелин 8 в 1 - още на втория ден имаше ефект, колкото и странно да звучи! Ноктите са ми по-твърди, по-бързо растат и нацепените места са се "поизгладили"(не съм си пилили досега ноктите, откакто ползвам заздравителя - 8-ми ден). Мисля да направя само 3х3.
Някоя от вас да е ползвала маслото за бюст на Кокона? Ония ден си го взех, ама нещо не очаквам кой знае какво. Намерих си серума за бюст на Евелин и на него възлагам повече надежди.

# 536
  • Бургас

Мисля, че гледах или в Елитис, или в Лили, че имат цял стелаж на Евелин.

# 537
Доволна съм и от двата парфюма на Николета Лозанова с марка Рефан.
И двата ми допават и като трайност, и като аромат, независимо, че са доста различни.

REFAN LIGHT 192 - EDP

REFAN BEAUTY - Perfume Deodorant

Последна редакция: ср, 28 май 2014, 13:30 от krem-karamel

# 538
+1. На мен лично много ми прилича на белият Dupon

# 539
  • варна
,,Кожения,, ли?Мноооого го харесвам!Мерси за информацията!Непременно ще го пробвам.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт