Евтините неща, от които сме доволни - 24

• 90 171
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Много се чудех за този крем,като си поръчвах другите продукти. Много ме болят краката сутрин, все едно че не съм спала...Основно петите. Може да пробвам. Моля те, сподели мнение, как ти действа.

Ами, аз си го купих за първи път, когато забременях с големия ми син (сега на две годинки и половина). От бременността и горещините през лятото краката ми се подуваха и вечер направо пареха. Купих си това кремче (не помня дали не мо го препоръча продавачката) и вечер след работа първо си измивах крачетата със студена вода, а след това мажех с кремчето, което има охлаждащ ефект, и вдигах нависоко (върху две възглавници, сложени една върху друга, или пък върху навито на руло по-плътно одеало). Отразяваше ми се чудесно - от една страна, краката ми си отпочиваха добре, от друга, спираха да парят и не усещах напрежение и дискомфорт. Щом те болят крачетата чак, не знам дали това кремче ще ти е достатъчно, но поне можеш да опиташ да приложиш описания от мен метод за почивка. Със сигурност ще усетиш облекчение!

И помисли дали болките в петите не се дължатна твърди подметки и некомфортни обувки. Преди да забременея измъчвах краката си с какви ли не глупави обувки - некачествени материи, неудобни подметки, супер високи токове. Вече им засвидетелствам нужното уважение като си купувам удобни обувки. Все пак, краката ми не са за един ден! Ако подметките са ти твърди, провери по аптеките за едни такива силиконови възглавнички, които се лепят над стелката и омекотяват вибрациите при стъпване. Това е едно невероятно съвременно изобретение, което увеличава комфорта при ходене многократно. Такива лепенки се продават за всички части на обувката - за пръстите, за петата, за извивката над свода на стъпалото... Наистина вършат работа! Препоръчвам ги горещо!

# 571
Много се чудех за този крем,като си поръчвах другите продукти. Много ме болят краката сутрин, все едно че не съм спала...Основно петите. Може да пробвам. Моля те, сподели мнение, как ти действа.

Ами, аз си го купих за първи път, когато забременях с големия ми син (сега на две годинки и половина). От бременността и горещините през лятото краката ми се подуваха и вечер направо пареха. Купих си това кремче (не помня дали не мо го препоръча продавачката) и вечер след работа първо си измивах крачетата със студена вода, а след това мажех с кремчето, което има охлаждащ ефект, и вдигах нависоко (върху две възглавници, сложени една върху друга, или пък върху навито на руло по-плътно одеало). Отразяваше ми се чудесно - от една страна, краката ми си отпочиваха добре, от друга, спираха да парят и не усещах напрежение и дискомфорт. Щом те болят крачетата чак, не знам дали това кремче ще ти е достатъчно, но поне можеш да опиташ да приложиш описания от мен метод за почивка. Със сигурност ще усетиш облекчение!

И помисли дали болките в петите не се дължатна твърди подметки и некомфортни обувки. Преди да забременея измъчвах краката си с какви ли не глупави обувки - некачествени материи, неудобни подметки, супер високи токове. Вече им засвидетелствам нужното уважение като си купувам удобни обувки. Все пак, краката ми не са за един ден! Ако подметките са ти твърди, провери по аптеките за едни такива силиконови възглавнички, които се лепят над стелката и омекотяват вибрациите при стъпване. Това е едно невероятно съвременно изобретение, което увеличава комфорта при ходене многократно. Такива лепенки се продават за всички части на обувката - за пръстите, за петата, за извивката над свода на стъпалото... Наистина вършат работа! Препоръчвам ги горещо!

Много ти благодаря за бързата и изчерпателна обратна връзка! Нося удобни обувки, но просто по цял ден съм на крак, от 8ч до 24ч. В майчинство съм с дете на 2 години и предполагам знаеш какво е да ходиш постоянно след него. На обяд, докато спи, не лягам, а върша някаква работа вкъщи. За вдигане на краката - само след като заспи, вечерта, като си легна и аз, но направо заспивам. Точно това усещам - парещи стъпала като си легна, през 1 мин си отмествам краката, да ми стане по-хладно. Ще пробвам с този крем! Доволна съм от другите им продукти. Сега тествам антицелулитния и серума за стягане на бюст. Ще дам отзиви скоро! Simple Smile

# 572
  • София
Аз също бях доволна от Аура слим, но преди година си взех Антицелулитният гел на “Krauterhof” и според мен е по-добър. Силно азгрява обаче и не знам дали всеки би го изтърпял. Ето този е:
Скрит текст:

Извинявай, но каква цена е и от аптека ли се купува?
   bouquet

# 573
Вчера си купих тая маска за коса ,спомням си ,че някой беше доволен от шампоана...ще видим каква ще е маската,не е скъпа ,около 4 лв е ...

# 574
  • Бургас
Аз също бях доволна от Аура слим, но преди година си взех Антицелулитният гел на “Krauterhof” и според мен е по-добър. Силно азгрява обаче и не знам дали всеки би го изтърпял. Ето този е:
Скрит текст:

bouquet

Струва около 10 лв. Продават го навсякъде - в аптеки и козметични магазини. Последно го видях в Елитис и струваше 10лв и някакви стотинки.

А Аура слим мисля, че струваше около 8 лв, но това беше преди няколко години.

# 575
Вчера си купих тая маска за коса ,спомням си ,че някой беше доволен от шампоана...ще видим каква ще е маската,не е скъпа ,около 4 лв е ...
На мен много ми харесва.

# 576
  • София
Благодаря за препоръките , ще пробвам този на Евелин .   bouquet

# 577
Момичета здравейте Hug Страхотна тема. Чета Ви с удоволстиве и сте ми много полезни за което Благодаря    bouquet
Искам да ви попитам някой да ли има впечатления от тази маска за коса
Скрит текст:
Досега получих две отрицателни мнения от приятелки, които са ползвали маските със бадемово масло и алое вера. Но както всички знаем на всеки му се отразява различно. Косата ми е суха във краищата, не се омазнява. Мога да похваля кристалите на Виктория Бюти с Арган - страшно доволна съм, отразяват се перфекто на косата ми, мажа само във краищата. До скоро бях предубедена към "по-евтините" продукти, но с радост откривам, че повечето от тях са в пъти по-добри от тъй наречената "скъпа" козметика и не отстъпват по нищо на качество и цената им разбира се е по-добра.

# 578
Скрит текст:

bouquet
Отговорили са ти вече, но и аз да потвърдя. Има го почти навсякъде и цената варира от 10 до 13 лв  Peace

# 579
Скрит текст:

bouquet
Отговорили са ти вече, но и аз да потвърдя. Има го почти навсякъде и цената варира от 10 до 13 лв  Peace

И аз съм чувала добри отзиви за този на "Krauterhof". Като свърши моя на Евелин , мога да пробвам и този.

# 580
Здравейте дами първо да ви похваля за страхотната темичка. Аз от скоро ви чета и научих за доста полезни неща коиисля да си закупя когато се прибера в бг. Тези дни попаднах случаино на кремовете  на краутенхоф видях няколко добри отзива за антицелолитния, искам да ви попитам някой ползвал ли е нещо на тази фирма и какви са впечатленията ви.

# 581
  • Хасково
На мен не ми харесва, много е рядка, после косата ми не е мека и не пада тежко, а аромата на маската ми идва ужасно силен и остава след като се изкъпеш. Аз днес си взех тази Хареса ми състава, довечера ще я пробвам.

# 582
От тази серия дневния крем за лице е много хубав и маската за ръце. Peace

# 583
Преди време си купих антицелулитния гел на Кройтерхоф, заедно с това започнах и маските с утайка от кафе. Гела го нанасях след процедурата с кафето, увивах във фолио и стоях така около час и половина 2.. Честно да ви кажа такова мъчение беше че изтърпях 1 седмица и се отказах под предлога, че не виждам резултат.  Rolling Eyes Знам че за толкова кратко няма как да видя нещо, но този гел не знам ужасно много пари !!!  Sick и така си седи сега на шкафчето не знам може ли да се ползва още.. или поточно бих ли се престрашила  Naughty а за процедурата с кафето - суперска ти става кожата страшно гладка и мека !!  Heart Eyes

# 584
да и аз съм го правила два тропане страхотен рилинг е наистина кожата след това е разкошна много ми харесва нашто да си почиствам лицето със сода за хляб 

Общи условия

Активация на акаунт