УВРЕДЕН СЛУХ СЛЕД ЛЕКАРСКА ГРЕШКА

• 7 525
  • 16
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, хранителните добавки, които описах не са лекарства. Разликата е огромна, хранителните добавки за разлика от лекарствата лекуват, а последните само спират симптоматиката. Така хората се заблуждават, че са излекувани и след време нещата стават още по-зле. Самия смисъл на лекарствата вече е силно комерсиализиръл с времето. Вече фармацията, като най-силната и мощна индустрия в Света не може да си позволи лукса да лекува, защото ако има здрави хора, няма да има нужда от лекарства, а от там и от фармация. Лекарствата се произвеждат само, за да притъпяват симптомите, болестта остава, дори се обостря или хронифицира и с времето здравето става все по зле. Така с годините хората започват да пият лекарства със шепи. Ако лекарствата лекуваха това не би следвало да става така, но не, целта е хората да са болни и все по-болни, за да могат други да забогатяват от това. Парадокс, но истина. Погледнете един диабетик, в началото взема лекарства и следва да се излекува, но не само, че не се лекува, а приети синтетичните хормони увреждат още органи и след години този човек вместо да спре т.нар. ЛЕКАРСТВА, той започва да пие още за сърце, за хипертония, за костни заболявания и т.нат. При хранителните добавки ролята е обратна, те засилват определени функции на органи в тялото, което има свойтството да се самолекува. Човешките тела са устроени така, че да могат да се самолекуват, просто е нужна подкрепа на определен орган или система, в определен момент, за да може тялото само да премахне причинителя на болестта, а не симптоматиката. Затова хранителните добавки лекуват. Те са много по-мощни от лекарствата, но с по-бавно във времето действие, а човека е иска да няма болка веднага. Така лекарството се продава по-добре, защото задоволява нуждата на човека да спира бързо болката, а не да премахва източника. Поглеждали ли сте се какво правите когато ви боли глава, веднага се взима хапче и и след 10 мин. болката сира. Когато обаче има заболяване, болката е именно сигнала, който ни изпраща мозъка, че нещо не е наред и вместо да лекуваме проблема, ние спираме сигнала. Така проблема става все по-голям проблем, защото не сме лекували него, а сме подтискали симптома.  Разбира се, когато даден орган или система са увредени до толкова, че да не функционират, то тогава и хранителните добаваки са безсилни, но поне няма да увредят още органи, както става с лекарствата. Защо според вас производителите на хранителни добавки не могат да ги сертифицират като лекарства, ами защото тази мафиотска машина наречена ФАРМАЦИЯ няма да допусне това. На фармацията и трябват болни хора, на които да продава лекарства и да печели от това и колкото по-болни стават хората стават още по-богати. Ужасно, но те са толкова мощни, че вече никой не е в състояние да спре този БИЧ в Света.  Фармацията е политика, както търговията с оръжие, целта не е да лекуват или да има мир в Света, а да се печели продавайки лекарства и оръжие. Човешкия живот е просто монета и разни лозунги за борба за човешко здраве и световен мир, звучат направо аругантно именно защото се поставят от фармацефтични или военни компании, които продават човешко нещастие Simple Smile). Хората обаче са толкова зомбирани от подобни икономическо-политически системи, че дори не се замислят, как са станали обект на един Адски бизнес. Вече сме в 21 век. Казват, че това е века на квантовата медицина,т.е. медицината, която не лекува, а дава възможност на тялото да се самолекува. Има вече и интеренет, хората не би следвало да се поддават на подобни маниполации, а да четата. До скоро Simple Smile)

# 16
Неврита няма да се излекува. Ще ти вливат системи, после ще пиеш хапчета, но няма как да се излекуваш на 100%. Дано поне да запазиш част от слуха си.
И аз имам неврит, причинен от грип и влошен, заради безхаберие на ЛЛ. Тогавашният ми ЛЛ се опита да ми "лекува" ухото, въпреки че симптомите ми си бяха за преглед при УНГ. Когато благоволи да ме прати на УНГ, УНГ доктора ме изпрати в болница и ми се накара, че съм закъсняла.
Последно си правих изследване, нямам още загуба на слух, но се оказа, че лекарствата, които трябва да пия профилактично ми се отразяват зле на стомаха. Сега я карам без лекарства и гледам да вземам бързи мерки, когато настина/грипясам.
Ще се радвам да ги осъдиш. Peace
НИЩО ПОДОБНО, АЗ ДОКАЗАХ ТОЧНО ОБРАТНОТО, ВСИЧКО СЕ ЛЕКУВА, ТЯЛОТО СЕ РЕГЕНЕРИРА САМО. А СХВАЩАНИЯ КАТО ВАШЕТО СА " НАСАДЕНИ" С ГОДИНИТЕ СЪВСЕМ УМИШЛЕНО, ЗА ДА СЕ КУПУВАТ ЦЯЛ ЖИВОТ " ЛЕКАРСТВА" Simple Smile)
АЗ ИЗЛЕКУВАХ НЕВРИТА СИ ПРОТИВНО НА ВСИЧКИ СВЕТОВНИ СХВАЩАНИЯ НА ТРАДИЦИОННАТА МЕДИЦИНА. В МОМЕНТА СЛУХЪТ МИ Е МНОГО ПО-ДОБЪР ДОРИ ОТ МОЯ ЛЕКАР Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт