Хайде на срещааа!

• 7 010
  • 122
  •   1
Отговори
# 105
  • густо майна Филибето
Пожелавам ви приятно прекарване, ясно е защо няма да дойда, нали Wink Надявам се да има повече хубави теми за разговор и да си изкарате купона като на купон!

# 106
здравейте - ясно е защо ще минете и без мен   bouquet
да ви пожелая приятно изкарване и си хапнете и пийнете (безалкохолна бира - давала кърма - ще видим  Rolling Eyes newsm78) за наше здраве.
до следващата среща на зелено
ще чакам снимки и отзиви - Светлето

# 107
На срещата ще съм за малко, но за сметка на това ще дойда по- рано Grinning Така, че който желае може да се изтипоса със мене към 12,30 часа.

А защо не я направим срещата в 12.30?
Креми, ще те изчакаме разбира се  bouquet (с моя приятел ли ще бъдеш Wink)
Момичета и аз съм за идеята да е от 12.30 че се очертава да си тръгна и аз раничко...свекъра е рожденник и трябва да го уважа...Силве, тоя път май ще съм без него, че да не го дърмезкам после по маршрутките Simple Smile но си запазвам правото другия път да го доведа Wink

# 108
Здравейте! Една нова мама би искала да се присъедини към вас. Помощта и подкрепата ви биха били много важни за мен!
мама Ели
бебе Боби
батко Вени

# 109
  • София
елена акманова, заповядай на срещата. Със сигурност ще срещнеш усмихнати и отзивчиви мами, които ще ти помогнат с каквото могат.
Ще те чакаме!

# 110
Много благодаря!  Grinning

# 111
здравейте - ясно е защо ще минете и без мен   bouquet
да ви пожелая приятно изкарване и си хапнете и пийнете (безалкохолна бира - давала кърма - ще видим  Rolling Eyes newsm78) за наше здраве.
до следващата среща на зелено
ще чакам снимки и отзиви - Светлето

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на батко ТЕДИ Hug
  bouquet

Ще пийнем по една биричка за ваше здраве и на следващата среща те чакаме  bouquet

# 112
Здравейте! Една нова мама би искала да се присъедини към вас. Помощта и подкрепата ви биха били много важни за мен!
мама Ели
бебе Боби
батко Вени

Здравей  bouquet ще те чакаме на срещата

# 113
Не можах да дойда! Дано сте си изкарали чудесно! Всъщност - сигурна съм, че е било така! Hug

# 114
аз като видях че Йепе е писала реших че вече има и снимки

благодаря за поздравите за Теди и наситина чакам снимкииииииии

# 115
Привет  bouquet
Много се радвам, че се видяхме отново, а тези, които ги нямаше пак са с неизвинени отсъствия (с изключение на Светлето Wink).
Снимките знаете от кого да ги чакате Peace

# 116
  • Кори Селести
Снимковият материал този път е оскъден и леко нескопосан, но ми беше толкова приятно, че не ми се снимаше направо:)

# 117
  • София
Този път и аз като Реза, много ми беше хубаво и въбще не ми се снимаше, бях през цялото с всички ви и много се наприказвах, е искам още такива срещи, но беше многооооооооооооо добре!!!

# 118
  • София, "Младост 3"
пък аз ви завиждам  Crossing Arms
искам и аз да мога да дойда  Heart Eyes

# 119
На 18.03 ще има среща на целия форум аз този път мисля да ходя, а вие?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=79467.0

Общи условия

Активация на акаунт