Хайде на срещааа!

• 7 010
  • 122
  •   1
Отговори
# 90
  • в края на града
Има сняг, топи се, киша и локви, студено е, но не много, до събота го дават да се позатопли, така, че ще разтопи снега, ама го дават дъждовно  Confused

# 91
Да, за момента има сняг, но определено през деня е приятничко времето а и слънчице грее Simple Smile
Дано и в съботата е такова!

# 92
ОТ колко часът е срещата ви момичета?, че нещо съм пропуснала.

# 93
  • София / Пловдив
  Аз като дойда в София и завиват виелиците и свеговете  Sad само не ме бийте, че докарах лошото време пак  Mr. Green
  Идвааааааам в събота, бабата е на линия да гледа тайфунката!
  Понеже нямам Нет, Нина ми обеща, ако има промени да ми каже.
  Чао и до събота!

П.П.Вече нямам търпение да се видим Hug

# 94
ОТ колко часът е срещата ви момичета?, че нещо съм пропуснала.
От 13.00ч в пицария Дон Домат, която е близо до Дондуков на 11.08 ден събота Simple Smile

# 95
Може ли да ми кажете в София има ли сняг и какво е времето?

Няма сняг тръгвайте  car003 (и да има ще го стопим smile3521)
Утре ви чакам newsm51

# 96
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
На срещата ще съм за малко, но за сметка на това ще дойда по- рано Grinning Така, че който желае може да се изтипоса със мене към 12,30 часа.

# 97
Момичета ако закъснея да не решите да ме отпишете от присъстващите? Ще дойда...къде без мен? Simple Smile

# 98
На срещата ще съм за малко, но за сметка на това ще дойда по- рано Grinning Така, че който желае може да се изтипоса със мене към 12,30 часа.

А защо не я направим срещата в 12.30?
Креми, ще те изчакаме разбира се  bouquet (с моя приятел ли ще бъдеш Wink)

# 99
Тръгвам за София днес, макар, че ме е стегнала дисковата херния.
Толкова се радвам, че ще Ви видя.
Да дойдете на всяка цена.

Силвенце, на теб ще ти звънна по телефона. До скоро!  car003 newsm01

# 100
Аз пак да попитам - променяме ли часа на срещата за 13.30?

bebiradi, лек път  bouquet

# 101
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
12,30 Силве, но кой когато дойде:)

# 102
  • София
здравейте!
За съжаление утре няма да мога да ви видя. Но мислено ще съм с вас... мислете си и вие за нас с Мимето Simple Smile

С нея ще сме почетни гости на първото светско събитие на една малка принцеска. Навършва 40 дни от рождението си и ще й правим пита. Аз ще съм единствената мама, всички др са все още моми. моята приятелка много иска да се видим и да поговорим за куп неща покрай бебчето. А и Мими ще е сред хора.Надявам се да се чувства добре. Ще разказвам и показвам после снимки.

Ще чакам и от вас хубав коментар за срещата на мамите!
Забавлявайте се момичета!!!
Ох едно ми е превъзбудено за утре... имах намерение да я облека в едно розово костюмче, но сега искам да е в др две.... искам да я видят в най-хубавата й светлина ... на мама гарженцето Simple Smile

# 103
и аз май ще се изтипосам в 12:30 с Нията и ще си ходим към 13:30, щото нашия татко пак имал срещи Sad
надявам се да не се случи нещо друго и да сме на линия!

# 104
  • София
Здравейте! Аз ще направя всичко възможно да дойда да изям една голяма пица във вашата компания!

Наде, теб специално искам да те питам ще идваш ли на срещичката, за да ти донеса най-накрая бременните дънки, че хванаха вече паяжина в гардероба..?!

Общи условия

Активация на акаунт