Тренировки в домашни условия: Тема 46

• 33 508
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Lidsy, аз лично ям пълномаслени, понеже са по-полезни по ред причини. Избягвам прясно мляко, понеже започва да ми къркори корема от него. Основно хапвам сирене, по-рядко заквасена сметана и кисело мляко. Но като цяло млечните са ми допълнение към храната, а не основна храна. Например парче сирене към салатата, кашкавал с масло за закуска, когато нямам време за друго, заквасена сметана с разни примеси за следобедна закуска при глад. Имам периоди с много малко млечни и други, в които хапвам повече. Според както дойде и както ми се яде. Засега не съм намерила основателна причина да ги изключа съвсем, а и сиренето особено ми е любимо и би ми липсвало...

# 196
  • Canada
Скоро открих, че един мой идол - Маргарита Манева си е направила сайт, та реших да го споделя с вас: http://strengthandgrace.eu/?page_id=252&paged=2

Преди няколко годиниредовно четях дневника и в ББ тийм и трябва да ви кажа, че тренировките и са направо размазващи, поне за мен  Laughing  Освен това, споделя и начина си на хранене, та който се интересува може да хвърли един поглед :http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49967

# 197
Polar, благодаря. Ще се чете  Wink

Отчитам с 45 Min HIIT Cardio and Abs Workout - Insane At Home Fat Burner - Interval Cardio Training and Core и ми е интересно защо е сложена 6 степен на трудност, а е за 4 според мен - http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/HIIT-Cardio-and-A … ning-and-Core/hv/
За днес обаче ми дойде добре.

За довечера вечерята ще е салата от булгур тип табуле (накиснат за 2 часа, не варен), спанак, магданоз, сок и кора от 1 лимон, домат, маслини, 1-2с.л. зехтин, ако измисля още нещо в този дух ще натикам и него вътре  Mr. Green

И Бобченка скоро не се е разписвала, дано е добре...

# 198
  • София
Lidsy, и аз хапвам пълномаслени млечни, освен че са по-полезни, съдържат и по-малко въглехидрати. Колкото е по-обезмаслена една храна, толкова повече въглехидрати съдържа, а и повече е пипана. Реално с обезмаслената храна се поемат повече дебелеещи вещества, отколкото с пълномаслената. Това при условие, че се ограничава вредния въглехидрат де.  Hug

# 199
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Здравейте мацки Simple Smile

отчет:
1. 130 Squats & 10 мин ходене на пътека и Джо Дилън
2 - Plyometric Cardio Circuit ( Много го обичам Шон)
3. Кофички на пейка 30 бр
4. Повдигания на дупе - задно бедро

Връщам се да Ви чета

# 200
  • Canada
Обожавам табуле  Heart Eyes

Днес правих гърди и гръб от Р90Х + коремните.Задобряла съм откъм лицеви, но ръцете ми постоянно се изплъзват от лоста за набиране, направя два опита и край, трябва да се намествам пак... досада.

# 201
  • Пловдив
Полар беър, извинявай,ще пуснеш ли линк за Р90х на Магдалена, откъдето си свалила,че аз не мога да се добера до компа, а тя пита 3 пъти вече...  bouquet
Билянка, имаш разкошотии вместо деца! Да са ти живи и здрави и много да те радват!
Аз отчитам Предизвикателството, скъса ми се ластика, а този беше скъп и пак 2 месеца не удържа. Ужас. Сега в събота с какво ще тренирам,не знам. Исках да си поръчам едни ластици от трвнирай.ме, ама сигурно ще дойдт,чак вторник, та ще ходя утре спешно да купувам някви по-евтини, та накрая ще се набутам петорно от много акъл. Пфу. Ама така е. И евтино, и скъпо, все боклуци бееее.
Иначе яденето е хаотично,но ...така,ще се влезе в релси,няма начин.
Изчезвам,че голямото дете пак било гладно  chef

# 202
Люба, ако на мен ми се късат няколко пъти ластиците, изобщо няма да си давам парите за такива "екстри".

# 203
  • Пловдив
Ами Мер, за съжаление не знам как да адаптирам... Набиранията на лоста се модифицират с ластици, а как тях и с какво да заместя, не знам... А лост мъжа ми не ми дава да слагам,иначе щях да си правя него, и без това е по-ефективен. Та това ми е зора, аз обичам да си следвам програмите, Embarassed, липса на въображение,ама поне после ако няма резултати виня програмата  Crossing Arms но засега на лоша програма не съм попадала, де. Та ако имаш идеи за модификация
...

# 204
Много ви се радвам на ранобудните ентусиасти, да знаете Simple Smile надявам се скоро и аз да мога да правя тренировки сутрин.

Вчера, след като направих една полу-тренировка, но все пак добра като цяло, днес съм като чисто нова - нито хрема, нито гърло, нито глава. Да не казвам голяма дума, но абсолютно здрава  Peace
И го отчитам изцяло на тренировката!

Но трябва малко да диверсифицирам, че аз от зор да наблегна на дупето, явно съм претоварила колената и едното леко ме боли.. принципно изпълнявам упражненията правилно, но не е като да съм с най-добрите колене Simple Smile та, сега ще трябва да внимавам...

Относно храненето - опитвам се и аз да понамаля въглехидратите, отдава ми се като цяло, но не мога да се справя с грамажите, които поемам - нямам никаква идея колко е 100 и 200 гр, а ми е ужасно досадно да меря постоянно.. аз нямам и кухненско кантарче, де. И не знам доколко съм ОК с режима. Но не хапвам нищо сладко, почти не соля, хляб хапвам съвсем малко, не ям джънк фууд, не пия газирано и подобни. Усещам обаче, че бричът още повече ми е изпъкнал - явно съм отслабнала леко, но той си седи и ужасно много ме дразни  ooooh! ooooh! ooooh! но тъй като няма какво да направя повече, гледам да съм постоянна в тренировките, дано се появи резултат скоро.

И да се похваля - другия месец мисля да си подаря малко ЛПГ процедури  Crazy

# 205
Люба, как с какво, с гири  Peace голяма работа, че показват с ластици. Следващия вариант са гирите.

Аз днес ометох пак храна за цял китайски народ и не съм тренирала.
Гледах едно мотивиращо клипче и в 9 и половина посред нощите се мятам да правя горна част с Румяна  Laughing

Edit: От толкова ядене и мислене за ядене вече започвам и да забравям. Как не съм тренирала?! Сутринта правих 20 мин HIIT  Joy много съм смотана!  Laughing

Edit2: Направих си и втората тренировка за деня - 24 мин горна част.

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 22:19 от Merry.

# 206
Вчера след вечеря си избягах 3.5 мили по план ... малко ми беше тежко ... Шанс, аз пък се възхищавам на всички, които тренират следобед/вечер ... При мен ако не съм си изпълнила плана сутрин, то 90% е сигурно, че никаква няма да я свърша по-късно. 

Днес - ден 2 на ФБ. Хареса ми.

Ден 3 на ФБ - ще пробвам утре - Insane HIIT - http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Insane-HIIT-Chall … ining-Workout/is/

Магдалена, Р90Х2 нямам .. ако искаш 1 или 3, пиши ни ма лични  Peace

Люба, аз преди да си взема ластиците и лоста правих упражненията с гири.

Някой има ли гири като тези на ФБ?  Отзиви?  Омръзна ми да си купувам от обикновените, защото заемат много място.

# 207
Понеже днес ми е ужасен ден, целият свят ми е крив и съм ужасно нервна, на пук реших да направя още една тренировка за днес.
Втори отчет за днес - същия като сутрешния - долна и горна част на Румяна

Искам да попитам- когато тренирам 2 пъти дневно, добре ли е едни и същи упражнения да ги прави и в двете тренировки или по-добре нещо различно?

# 208
Меги, по-добре различно.

# 209
Lidsy аз сирене хапвам от време на време  рядко и по малко, прясно мляко не пия защото след едни години хората нямат ензима да раграждат прясното мляко - то е  за бебетата кисело мляко също рядко не знам защо...ама така не мога да го ям нещо и кашкавал не обичам много и също много рядко ям Simple Smile
Аз нещо се разболявам....ама дано бързо да го преборя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт