Тренировки в домашни условия: Тема 46

• 33 499
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
  • София
кой беше питал за закуските не помня, но лично аз бих махнала хляба, млякото, овесените ядки и бих заложила на мязнини и протеини - яйца с бекон, авокадо, маслинки,

Абсолютно се припокрива и с моето мнение.

За днес отчитам абс кардиото от Бетата и
Скрит текст:
начало на цикъл 
Laughing

# 121
Мери, благодаря за хубавата тема!
Аз не пиша често, но ви чета редовно   bouquet.
Преди седмица приключих с 30 days shred на Джилиан и съм доволна от резултата.
След това продължих с 6 weeks six-pack, като го редувам с Fitness Blender 5x5x5 Pulse Workout for Butt & Thighs - Legs on Fire Workout Toned и Lean Arms Workout - Rhomboids, Shoulders, Bicep, Tricep and Chest Workout.
Имам въпрос към по-напредналите - така добре ли е да редувам дните или трябва да избера единия вариант и само него да го правя. Визирам упражненията на Джилиан за корем.

Атланта, силно стискам палци! Сви ми се стомаха като те прочетох.

# 122
Искам да благодаря на TDI за качването на гама фазата Simple Smile).
Успях да я изтегля , но след това нещо интернета ни правеше проблеми и не успявах да вляза във форума .
TDI -10 кг за такъв кратък период от време и скоро родила е направо страхотен резултат според мен.Аз лично съм си възстановила килограмите от както забременях , но се чувствам по дебала.След две бременности и със втората много килограми качени нещо се чувствам едра и някак си отпусната.Сдобих се и с целулит който се чудя как да боря.
Хайде днес започвам гамата Simple SmileДа видим в края дано да имам още по добри резултати и да се почувствам по добре.
И искам да ви попитам с колко кг тежести тренирате Фокус?И също така Гама фазата по две тренировки ли се правят в дена примерно два пъти спеед или е само по една?

# 123
  • София
Дяволски чаровна, прави ли Алфата и Бетата или направо Гамата почваш?

Като гледам календара й, май по две се правят, но нека по-вещите да кажат.
Ще се радвам, ако текущо споделяш впечатления от Гамата.

# 124
  • Пловдив
Здравейте,
Аталанта, приеми и моята положителна енергия, надявам се всичко да се оправи и да остане само лош спомен. Прегръщам те   bouquet
Виви, Дяволски чаровна, гамата си е по една тренировка, в петък са двете една след друга. Има две места за тикване, тъй като на едното тикваш, ако едвам си се справил, а на другото, ако си го забил /нали и Шончо се появява с такава фанелка "Нейлд ит"/. Сладурчета  Peace Аз лично правих гамата с 3 кг., сменях с 5кг. от време на време, но по онова време не бях готова да тренирам с 5кг. точно тази програма /нивото ми на тренираност беше Вив, като твоето, захванах я след 4 месеца тренировки  Hug/. Сега, предполагам, няма да имам проблем.
За мен днес Деселератор, страхотна тренировка за цяло тяло, просто много ми хареса. Горещо препоръчвам. И забелязвам при Тони един факт - докато горна част си тренира основно с тежести, по-рядко със собствено тегло /като изключим лицевите, де/, то долна част е основно със собствено тегло, има само една тренировка за долна част с тежести. Явно пази от хипертрофия на бедрените мускули, тъй като ние жените не харесваме прекомерно развити долни крайници. Следобед по чудо имах време и направих Килър Бънс енд Тайс, ниво 1 на кака Джилиан. Голям смях - хем ти се вижда лесно с едни простички, олд скул упражнения, както се изразява тя, хем гледам капе пот от мен  #Crazy, а пък не се чувствам изморена или нещо, бях се разхвърлила по гащи да тренирам, не е и да е било топло. Та, много приятно си изкарах времето с нея, ще правя тази програма пак.
Лек и усмихнат ден   bouquet

# 125
  • София
Любче, о, мерси много за пояснението.   Hug Хич и не се загледах, че е място за тикване  Embarassed
Аз също изобщо не тренирам долна част с тежести, та ако ще и папата да ми дойде. И без това съм увеличила с 2 см бедрата, малко ако напълнея ще ми седи ужасно гадно, не искам.
Относно тежестите - сега Бетата я правя с гири по 2 кг, нямам други, но са ми добре. Досега само с мускулна треска на ръце и гърди си ходя, откакто съм почнала програмата  hahaha Значи и 2-та кг са ми добре засега.

# 126
Вивиан, ако знаеш тежестите колко добре влияят на долна част! Направо върха! Голяма грешка да не включваш тежести  Peace

# 127
Уикенда отчитам разбиващи тренировки + езда - бях забравила колко е готино, но и колко болят краката след това.

# 128
Здравейте Simple Smile Искам да попитам има ли видео към тренировките в програмата P90? Аз свалих P90X2, но няма видео. Мерси Simple Smile

# 129
  • Пловдив
Магдалена, аз съм свалила Р90х и Р90х3 и са си видео. Не съм видяла как е с Р90х2, ама като няма видео, какво има тогава?
Момичета, слагам едно седемдневно слимдаун предизвикателство от Шон, ако искате да се пробваме /аз обаче след Великден/, ето го, много ми харесва начина на подреждане на  храната. Ако го направя, ще споделя за резултата    bouquet

Последна редакция: пн, 14 апр 2014, 17:18 от luba_rizova

# 130
Люба, аз приемам предизвикателството. Кога почваме?  Laughing

# 131

Имам въпрос към по-напредналите - така добре ли е да редувам дните или трябва да избера единия вариант и само него да го правя. Визирам упражненията на Джилиан за корем.

Каква е цел си поставила?

# 132
Люба, аз приемам предизвикателството. Кога почваме?  Laughing

И аз го приемам. След Великден. Сега с момичетата от НВ ВМ сме на мазен фаст тази седмица, пък да видим  Crazy Съвсем като риалити героиня ще се почувствам  Joy Joy

# 133
  • Пловдив
След Великден е ок, че иначе ще се проваля на третия ден, срам, срам  Embarassed Смоуки, а кажеш резултата от мазния фаст, знам, че нямаш за чистене, та да видим на теб как ще се отрази   bouquet

# 134
Какво да отчета. Едва 30мин. от Total Body Tabata Workout – 45 Min HIIT and Toning Routine, като едва приспах бебето да започна (времето ми за тренировка е толкова ценно и свещенно) и една досадна критска баба съседка затропа на вратата по средата еййййй...
Скрит текст:
Просто незнам колко вече на брой пъти съм и казвала, че не се звъни по всяко време и ако чукне и не отворя значи че децата спят или съм заета. Обикновенно съм миролюбиво създание, но в такива моменти не  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт