Тренировки в домашни условия: Тема 46

• 33 511
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
След Великден е ок, че иначе ще се проваля на третия ден, срам, срам  Embarassed Смоуки, а кажеш резултата от мазния фаст, знам, че нямаш за чистене, та да видим на теб как ще се отрази   bouquet

Ще кажа - стига да има какво  Laughing
Имам за чистене само около зоната на пъпа и имам чувството, че там ми е най-трудно. Иначе над и под и встрани съм ок, но тази зона  #Cussing out

# 136
Ами има само pdf файлове. Ако не е проблем, може ли линк към програмите?

# 137
  • София
Смоуки, винаги когато чета колко си изчистена си те представям като някой фитнес модел  Heart Eyes Браво! Изобщо не знам как се поддържа такава форма. Дори постигането й ми се вижда по-лесно от поддръжката  Embarassed

Мери, ох, да ... знам че с тежести ... обаче не мога да се престраша, а и на фитнес не ходя, така, че няма къде да ги вдигам тия тежести. Е, пудовката си я ползвам де, не съм  съвсем безтежестова  Grinning

Предизвикателството на Шон мнооого интересно! Не знам дали ще се включа, ще видя, според последиците от празниците.  Laughing Няма как да не е ефикасно, щом е негово. Любче, жива и здрава да си, че го пускаш  Hug

Аз измерих см. преди мазният фаст, та ще видим дали там ще има някакъв резултат.

# 138
  • Пловдив
Маги, в началото има линкове, ако ли не става, изтегли ги от руттракера, с паролата ипотребителското на бг мама  Peace
За предизвикателството интересното е, че Шон е претърпял развитие по отношение на избора на храни и времето за хапване. Той казва, че по времето на Инсенити и преди това е препоръчвал /а и аз лично го четох от него тогава в хранителния план/ да се приемат въглехидратите до обед /както е всеобщото схващане/. Сега обаче, в резултат от някакви проучвания /които той цитира/, при които групите са яли едно и също, но едните са приемали въглехидратите до обед, а другите вечер, резултатите били, че тези с вечерните въглехидрати са изгорили доста повече процент мазнини. Другия прогрес в диетата му е положителното мнение по отношение на мазнините - допускат се, а също и доста по-осезаемо орязване на плодовете. Ядките обаче ми беше странно, че препоръчва като най-най-добри лешник или макадамия. Той казва, че и бадем е добър избор, ама той бил алергичен и не можел да пробва  Joy И, последното различно е, че няма междинни хранения. Освен трите, има само храненията преди и след тренировка. Супер интересно е и бих си направила експеримента, единствено няма да ям преди тренировка, тъй като тренирам много рано сутрин и няма как да го вместя по-рано храненето.   bouquet
Хайде лека вечер  Hug
Що се отнася до тренировките на крака с тежести, аз ако го имам по програма, ще, ама когато го няма, няма, макар че днес на тренировката на Джилиян добавих тежести, тъй като съм "напреднала"  ooooh!
И, много ми е странно от мазнинките по факирски ще станете тотално обезмаслени  Hug

# 139
момичета, аз се тръшнах болна, но имам ново професионално предизвикателство и не мога да се лекувам вкъщи.. та е доста трагично, нямам никакви сили, за тренировки да не говорим. Надявам се до 2-3 дена да вляза в ритъм. Ще се опитам да видя назад какво сте писали..

# 140
  • София
Ясно  Mr. Green Шон си е абсолютно ВМ-НВХ мислещ  Heart Eyes
Въглехидратите определено е най-добре да се хапват вечер, така е. Но старото схващане с яденето сутрин е много широко разпространено и доста хора го правят така.
Страхотна информация Любе  Hug Hug Hug

Шанс, скорошно оздравяване!  Hug

# 141
  • here, there, everywhere
Отчитам кардио от БР +WO6.
И аз съм с вас за предизвикателството на Шон. Кой ден започваме за да се снабдя с необходимото?а колко време трае? Обичам да ми е ясно преди да започна Mr. Green Отделно гледам няма никакви млечни.

Бобченка да каже има ли ефект от CLA? И аз си взех и от днес го пия, но забелязах, че с него много се потя. За ефект е рано да се говори.

# 142
И аз днес съм с Total Body Tabata Workout – 45 Min HIIT and Toning Routine. От утре мисля да следвам 5-дневната програма на ФБ. Днес следобед пуснаха първата тренировка, но вече бях тренирала, така че ще тренирам с един ден закъснение.

Шанс, бързо оздравяване!

# 143
Може ли малко повече информация и обяснения относно вечерното приемане на ВХ?
И аз до сега съм чела и се опитвам да спазвам противоположното становище (до колко успявам е друг въпрос), но ще ми е интересно да разбера какви са доводите  Peace

# 144
Отчет за днес - Пирамидата от Гамата, 8- минутно HITT-че на ФБ и обедно йога в студио.  Получих си новата постелка за йога и много и се радвам Wink

От утре и аз съм на предизвикателството на ФБ - тази сутрин много късно го качиха и нямаше кака. Иначе ако някой се интересува, ето какво е за Ден 1 - http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Lower-Body-Workou … Thigh-Workout/iv/

Иначе в духа на спорта, вчера си купих новите сезонни билети за ски.  Който иска да заповяда догодина  Wink

Някой питаше за прибиране на корем - ето едно доста информативно видео от ФБ - http://www.fitnessblender.com/v/article-detail/How-to-Lose-Belly … and-Six-Packs/d9/

За "диетата" на Шон - бройте ме и мен в кюпа, само че след Великден  Wink

# 145
Шанс, оздравявай!

Аз днес пак бягах. Отивам да си взема безплатната петдневка на ФБ Simple Smile

П. П. Мама Мил, къде е безплатната програма? Или е само за потребители на Фейсбук?

Последна редакция: вт, 15 апр 2014, 01:15 от Фея Кръстница

# 146
Фея, за съжаление не са публикували цялата програма - явно всяка сутрин ще постват във Фейса какво трябва да се прави.  Ако нямаш Фейсбук, мога да ти пиша тук каква е програмата за деня.  Аз лично ще ги правя с 1 ден закъснение, защото сутрин ги постват в 7:30 мое време, което на мен ми е късно. 

# 147
Мама Мил, къде е безплатната програма? Или е само за потребители на Фейсбук?
Хоп и аз със същата питанка  Wink

Имам за чистене само около зоната на пъпа и имам чувството, че там ми е най-трудно. Иначе над и под и встрани съм ок, но тази зона  #Cussing out
Само като чета как тренираш... Искаме снимков материал  Wink

Ето, наснимах бебето. Тя вече е почти на 6 месеца  - https://www.flickr.com/photos/108024596@N05/sets/72157638085899603/

Mamma Mil, благодаря  Hug

# 148
Ах, Биляна, прекрасници малки!  Heart Eyes Heart Eyes Великолепни са и двете, пу-пу! Колко ли ви спират  разни лелки да чирикат над децата ти  Laughing

Мама Мил, нямам Фейсбук и не смятам да имам. Може да ги даваш на ден, па да ги съберем в един Гугъл докс и да ги лепнем на първа страница.

Днес пак бягах навън. Пролет!

# 149
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро утро!

Билянка, Дяволски чаровна, благодаря  Hug
Билянка,
Скрит текст:
аз в твоя случай, открехвам и казвам "в момента не е удобно!" и затварям. Който иска да ми се сърди - спокойствието на децата ми е по-важно  Crossing Arms
Малките са прекрасни!   Heart Eyes
Смоуки, завидях ти за ездата! На мен треньора ми вика "идвай с бебето, ще го гледаме"...ама нещо не мога да му доверя детето си... не знам кога ще мога да отида, няма на кой да я оставя малката  Tired

Аз вчера към пилатеса направих 2 часа бързо ходене с бутане на количка и 30 мин. бавен ход, както и 30 мин. носене на бебе 6,5 кг. в кенгуру  Mr. Green
На мен днес ми е почивен, ама така ми се тича в парка... утре ще завали и край на тичането в парка...чак ми е дилема  Rolling Eyes

Иии да си похваля чопъра - прави и смутита. Вчера се олях - буквално и преносно  Joy

Последна редакция: вт, 15 апр 2014, 07:52 от TDI

Общи условия

Активация на акаунт