Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 38 ~

• 48 568
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Уау, ето и една нова невероятна снимка на Уур зад кадър от 330-ти епизод. Толкова е готин и сладък. Застанал е много хубаво ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 361
Ето един прекрасен клип зад кадър на Уур, Гюлджан, Алп, Шефкет и Зафер. Той е от днешния 329-ти епизод на Опасни улици по Канал Д. Тук стоят и чакат напътствия - някой им казва кой на къде да тръгне - явно за сцената. После всички хващат в посоката, която трябва. Клипчето е кратко, но много готино. Някой явно ги е снимал отгоре. Всички са супер ...   newsm44 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

https://www.facebook.com/photo.php?v=566966786735216&set=vb. … ype=2&theater

# 362
а 256 епизод кога ще го качите ?
Какъв е този зор. Когато има възможност, Краси ще го качи и публикува тук в темата.

Наистина , не бързайте толкова. Нека не притесняваме така човека , все пак когато може. Трябва да сме му много благодарни за това , което прави , а не да го притискаме така! Peace Hug

аз не бързам само питам е то човек значи неможе да пита

# 363
Какъв е този зор. Когато има възможност, Краси ще го качи и публикува тук в темата.

Наистина , не бързайте толкова. Нека не притесняваме така човека , все пак когато може. Трябва да сме му много благодарни за това , което прави , а не да го притискаме така! Peace Hug

Питай  си - няма проблем! Аз казвам по принцип. Когато момчето има възможност със сигурност ще пусне епизода ... Peace

# 364

Питай  си - няма проблем! Аз казвам по принцип. Когато момчето има възможност със сигурност ще пусне епизода ... Peace
Илияне, извинявай ако ти е прозвучало, че ти се карам. Не исках така да прозвучи. Разбирам, че искаш да изтеглиш епизода. Аз също, защото вчера нямах никаква възможност да го гледам.  Но разбирам и Краси. Сигурно не е имал възможност да го качи. Но да не му даваме зор, защото човека си има и друга работа предполагам.

# 365
Ето и 2 нови прекрасни снимки на Берк с негови приятели от вчера - страхотен е ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

Роси , благодаря ти за снимките на Берк , както и всички останали. Hug
Усмивката му така ме радва , толкова е прекрасен , нямам думи! txtloves txtloves Two Hearts Heart Eyes

# 366
Ето и една невероятна снимка на Гюлджан, Алп и тяхна приятелка от вчера. Страхотни са ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart  Hands Clap

Снимката е много сладка! lovekiss Kissing Heart sohappy Two Hearts
Гюлджан е невероятна , Алп също! thumbsup  Kissing Heart Много са хубави заедно! Heart Eyes Heart

# 367
Днес в списание Milliyet tv има репортаж и интервюта от снимачната площадка на Опасни улици. Пише, че от списанието са били 2 дни на сета. Интервюта са дали Зафер Ергин, Шефкет Чорух, Йозгюр Озан, Уур Пекташ и Гюлджан Арслан.  newsm44 newsm76  love001 Two Hearts Two Hearts

Аз мислех, че ще има и видео интервю, но явно е само за списанието. До колкото разбрах от малкото неща, които успявам да прочета говорят за рейтинга на сериала и за успеха му:  smile3525

Шефкет казва, че и 500 епизода да е сериала би участвал в него. Гюлджан и Уур говорят за това колко е забавно на снимачната площадка. newsm10

Гюлджан казва, че винаги следи рейтинга на сериала. По време на снимки когато започнат някое изречение, някъде по средата започват да се смеят и всичко прекъсва. Казва също, че всички от екипа са страхотни и много позитивни хора. Накрая казва, че тя е далеч от социалните медии: "Имам само instagram и там споделям снимки. Какво да споделя в twiiter или facebook? Гладна съм. Има толкова много забавни неща, които ще ме е срам да напиша" - казва Гюлджан ...  Mr. Green   Kissing Heart Two Hearts

Уур казва: "Социалните медии са празни приказки"   Laughing

Репортера споделя, че разговора му с Уур Пекташ е бил много интересен. Според Уур: "Хората в днешно време са много диви. Понякога дори ти се смеят в очите. Държат се като диви животни. В сериала "Опасни улици" има приятелство и братство. Много рядко в днешно време се изпитват тези чувства. Мисля, че затова хората продължават да гледат и да усещат любов към този сериал."Heart Eyes ppp  Hands Clap

Уур казва също, че приятелствата и отношенията между жените и мъжете винаги са интересни на хората.  Peace

"Не на социалните медии" - "Социалните медии са празни приказки" - казва Уур. "Ти не можеш да докоснеш хората и хората не могат да те открият". После дава пример с компютърните игри, където всеки си избира герой ... smile3533

Попитан, кои социални медии използва, Уур отговаря: "Имам WhatsApp"
Heart Eyes

# 368
Днес в списание Milliyet tv има репортаж и интервюта от снимачната площадка на Опасни улици. Пише, че от списанието са били 2 дни на сета. Интервюта са дали Зафер Ергин, Шефкет Чорух, Йозгюр Озан, Уур Пекташ и Гюлджан Арслан.  newsm44 newsm76  love001 Two Hearts Two Hearts

Аз мислех, че ще има и видео интервю, но явно е само за списанието. До колкото разбрах от малкото неща, които успявам да прочета говорят за рейтинга на сериала и за успеха му:  smile3525

Шефкет казва, че и 500 епизода да е сериала би участвал в него. Гюлджан и Уур говорят за това колко е забавно на снимачната площадка. newsm10

Гюлджан казва, че винаги следи рейтинга на сериала. По време на снимки когато започнат някое изречение, някъде по средата започват да се смеят и всичко прекъсва. Казва също, че всички от екипа са страхотни и много позитивни хора. Накрая казва, че тя е далеч от социалните медии: "Имам само instagram и там споделям снимки. Какво да споделя в twiiter или facebook? Гладна съм. Има толкова много забавни неща, които ще ме е срам да напиша" - казва Гюлджан ...  Mr. Green   Kissing Heart Two Hearts

Уур казва: "Социалните медии са празни приказки"   Laughing

Репортера споделя, че разговора му с Уур Пекташ е бил много интересен. Според Уур: "Хората в днешно време са много диви. Понякога дори ти се смеят в очите. Държат се като диви животни. В сериала "Опасни улици" има приятелство и братство. Много рядко в днешно време се изпитват тези чувства. Мисля, че затова хората продължават да гледат и да усещат любов към този сериал."Heart Eyes ppp  Hands Clap

Уур казва също, че приятелствата и отношенията между жените и мъжете винаги са интересни на хората.  Peace

"Не на социалните медии" - "Социалните медии са празни приказки" - казва Уур. "Ти не можеш да докоснеш хората и хората не могат да те открият". После дава пример с компютърните игри, където всеки си избира герой ... smile3533

Попитан, кои социални медии използва, Уур отговаря: "Имам WhatsApp"
Heart Eyes

Роси , невероятна си! Толкова си се старала! Много съм ти благодарна!  love001  Kissing Heart

Статията е много хубава. Уур и Гюлджан са много забавни.  Mr. Green Всичко е прекрасно! sohappy
Думите на Шефкет много ми харесаха - играе невероятно в ролята си на Месут и много ми харесва , че не мисли да се отказва от сериала! sohappy sohappy  Kissing Heart

А на теб отново ти благодаря! Без теб нямаше как да разбера за какво става въпрос! Laughing newsm76

# 369
Роси , невероятна си! Толкова си се старала! Много съм ти благодарна!  love001  Kissing Heart

Статията е много хубава. Уур и Гюлджан са много забавни.  Mr. Green Всичко е прекрасно! sohappy
Думите на Шефкет много ми харесаха - играе невероятно в ролята си на Месут и много ми харесва , че не мисли да се отказва от сериала! sohappy sohappy  Kissing Heart

А на теб отново ти благодаря! Без теб нямаше как да разбера за какво става въпрос! Laughing newsm76

Благодаря ти за прекрасните думи Габи! Радвам се, че статията ти хареса. Знаеш, че винаги правя всичко с удоволствие. Няма защо да ми благодариш ...  smile3525 newsm76  Two Hearts

Думите на Шефкет и мен много ме зарадваха. Всички от нашия сериал са невероятни ...  newsm44

Гюлджан и Уур също казват прекрасни неща. Най-важното е, че всички от екипа са като едно голямо семейство и много се забавляват заедно.  txtloves  Kissing Heart Two Hearts

Много се смях на думите им за социалните медии ...
Flushed    smile3532  grinning039

# 370
Ето още няколко снимки от списанието ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

# 371
Чаала пусна една нова прекрасна снимка на кученцето си Мая - толкова е сладко ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

# 372
Още една прекрасна снимка от онзи ден на Берк и Мерве с техни приятели. Както винаги той е супер сладък ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76  Kissing Heart

# 373
Ето и една снимка от Шефкет Чорух/Месут. Много е готин , само каква физиономия! Two Hearts ppp Two Hearts Mr. Green Mr. Green

# 374
Габи, благодаря ти за прекрасната снимка на Шефкет и Гарип - страхотни са!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Новият епизод започва след малко - приятно гледане на всички!  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт