Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 38 ~

• 48 562
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
И снимка от Семин Гюнеш. Страхотна е!  love001 Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart

# 346
Благодаря ти за всички прекрасни снимки Габи! Ето и от мен една нова невероятна снимка на Гамзе ...  smile3525 Two Hearts newsm76  love001 Two Hearts

# 347
Вчера Чаала е пуснала тази снимка от времето , когато е била Мис Турция 2002.
Напълно е заслужила , толкова е красива и лъчезарна!  Heart Eyes newsm76 Two Hearts Two Hearts

Така е! Чаала е невероятна сладурана. Много си я обичам ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 348
а 256 епизод кога ще го качите ?

# 349
Напълно е заслужила , толкова е красива и лъчезарна!  Heart Eyes newsm76 Two Hearts Two Hearts

Габи, благодаря ти за снимката. Но тук ще те поправя- Чаала НЕ Е Мис Турция 2002. Мис Турция 2002  е Азра Акън, която печели титлата Мис Свят за същата година. А и Азра Акън е дългогодишна приятелка на Къванч Татлъту. Но това е друга тема. Чаала е нейна подгласничка.

# 350
Какъв е този зор. Когато има възможност, Краси ще го качи и публикува тук в темата.

# 351
И снимка от Семин Гюнеш. Страхотна е!  love001 Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart

Наистина е страхотна

# 352
Момичета може ли да отправя една молба! Моля пишете с нормален шрифт, едрият шрифт се смята за крещене а и дразни!

Здравей , Г-ца Бързо се уча!
Попринцип всеки пише с какъвто шрифт харесва , както иска и както му е удобно! Wink Някои предпочитат едно , други друго. А и все пак , когато се качва нещо ново е хубаво да е с голям шрифт , за да може да се забелязва по-добре. Така е и по-удобно поне за мен , но всеки има свое мнение! Peace

И аз споделям мнението ти Габи! Всеки пише, както иска Съжалявам, ако различния шрифт дразни някого - не е нарочно. Просто според мен е по-добре когато пускаме нещо ново да се откроява. От край време аз лично правя така и няма как да си променя навиците ...  newsm10 newsm76 Two Hearts
Споделям мнението на Габи и Роси. Това е въпрос на личен избор, стига да е в рамките на допустимото.

# 353

Габи, благодаря ти за снимката. Но тук ще те поправя- Чаала НЕ Е Мис Турция 2002. Мис Турция 2002  е Азра Акън, която печели титлата Мис Свят за същата година. А и Азра Акън е дългогодишна приятелка на Къванч Татлъту. Но това е друга тема. Чаала е нейна подгласничка.

Благодаря ти за информацията , Боряна Данкова! Hug Извинете ме за грешката! Peace
Но все пак Чаала е неповторима красавица! newsm76 Two Hearts

# 354
Какъв е този зор. Когато има възможност, Краси ще го качи и публикува тук в темата.

Наистина , не бързайте толкова. Нека не притесняваме така човека , все пак когато може. Трябва да сме му много благодарни за това , което прави , а не да го притискаме така! Peace Hug

# 355

Наистина , не бързайте толкова. Нека не притесняваме така човека , все пак когато може. Трябва да сме му много благодарни за това , което прави , а не да го притискаме така! Peace Hug

Така е! Сигурна съм, че когато може Краси ще качи епизода. Нека бъдем търпеливи ...  Peace

# 356
Нова снимка на Онур Бей/Текин ... smile3525

# 357
Ето и 2 нови прекрасни снимки на Берк с негови приятели от вчера - страхотен е ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

# 358
Ето и една снимка на Алп от вчера с кученцето на Гюлджан - прави се на заспал. Страхотен е ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

# 359
Ето и една невероятна снимка на Гюлджан, Алп и тяхна приятелка от вчера. Страхотни са ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart  Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт