Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 38 ~

• 47 995
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Новият епизод започва всеки момент. Приятно гледане на всички ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 496

Благодаря за снимките! Когато ги видях направо се разтопих. Няма по-голям сладур от Берк. Изглежда е играл със свои приятели на някаква игра със стрелби и боя. Толкова е готин, сладък и прекрасен - не мога да му се нагледам. Супер много го обичам. Особено на първата снимка ме разтапя с тази усмивка ... newsm44 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves Flushed  grinning039

Много ти благодаря за снимките!
За Берк нямам думи освен - перфектен! txtloves txtloves Two Hearts

Последна редакция: сб, 24 май 2014, 22:07 от GabDineva

# 497
Здравейте,големи благодарности за линковете.А някъде могат ли да се гледат сериите от 8 сезон онлайн?Друг път ги захващах поне от сайта на Канал Д,но сега и там изчезват първите от сезона?

# 498
Здравейте,големи благодарности за линковете.А някъде могат ли да се гледат сериите от 8 сезон онлайн?Друг път ги захващах поне от сайта на Канал Д,но сега и там изчезват първите от сезона?

Ами единствено се сещам в сайта на канал Д има и в други сайтове, но там след известно време ги трият.  Peace

http://video.kanald.com.tr/arkasokaklar/Bolumler/

# 499
Забележете този до Мерве, той не играеше ли в Опасни улици, където убиваше децата? Един път отвлече и Шуле?  newsm78

# 500

Ами единствено се сещам в сайта на канал Д има и в други сайтове, но там след известно време ги трият.  Peace

http://video.kanald.com.tr/arkasokaklar/Bolumler/

Здравейте и от мен! Намерих още един сайт, в който има епизодите от сезон 8 и може да се гледат онлайн. Ето линка ...  smile3525 newsm76 Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart

http://www.harikadizi1.com/category/yerli-diziler/arka-sokaklar/

# 501
Забележете този до Мерве, той не играеше ли в Опасни улици, където убиваше децата? Един път отвлече и Шуле?  newsm78

Честно казано много ми прилича на него - може и да е той, но не съм сигурна ... Thinking

# 502
Здравейте!  Kissing Heart

Снощи не успях да гледам епизода , тъй като ми прекъсваше постоянно от сайта и интернета ми беше много слаб. no За това го гледах сега! newsm76 Хареса ми , беше много интересно! Two Hearts
С нетърпение очаквам следващата събота! Heart Eyes

Ето и една снимка , която Канал Д пуснаха в Инстаграм на Татко Ръза! Flowers Bouquet Two Hearts Two Hearts

# 503
Още една снимка от Ипек/Пънар. Много е сладка! newsm76 Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart Kissing Heart

# 504
И още една нова снимка , но този път от Фуркан Гьоксел. Супер е! Mr. Green lovekiss  Kissing Heart

# 505

Честно казано много ми прилича на него - може и да е той, но не съм сигурна ... Thinking

Същият, проверих името му в инстаграм, после погледнах епизода в началото където пише гост актьорите.  Mr. Green

# 506
Снимки от преди няколко дена на Зейнеп и Шефкет, извинявам се, ако някой ги е качвал.  Peace

# 507
Рени, Габи - благодаря ви за прекрасните снимки ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ето и една нова невероятна снимка/колаж на Берк и приятелката му Мерве от ваканцията им в Норвегия. Много са готини и сладки ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 508
Здравейте  Hug има ли я качена някъде серията от днеска по бтв където я даваха  newsm78

# 509
Здравейте  Hug има ли я качена някъде серията от днеска по бтв където я даваха  newsm78

Не знаех, че гледаш Опасни улици. Епизода от днес още го няма. Когато може Краси ще го качи тук в темата. Иначе няма как - от БТВ са забранили ... newsm10

Общи условия

Активация на акаунт