Парфюмни размисли и страсти - 180

• 71 510
  • 709
  •   1
Отговори
# 465
  • Велико Търново
Вчера тествах Долче на Долче и Габана - нищо интересно, което да ме грабне; като за сезона е парфюма, но не е мой Confused
Пръснах и от Bvlgari Omnia Indian Garnet - доволно траен е на моята кожа, но трябва повече разносване, за да ме убеди, че трябва да го купя Wink
Консултантката много ми похвали Karl Lagerfeld For Her - интересен е, и бих го тествала отново.

# 466
Бисквитка, абсолютно съм съгласна! Нищо запомнящо се, и даже дразнещо обикновени бели цветя, а прекалено скъпо като за Долче и Габана. Обикновено те са от категорията на Версаче откъм цена, а този ми се стори и прекалено скъп?!?  Rolling Eyes

# 467
  • София
И аз тествах Долче, и мен не ме впечатли. (Цената не съм гледала, само аромата... Твърде много бели цветя...)  Peace

# 468
Имах възможността да пробвам това:

http://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Velvet-Orchid-22963.html

От блотер ме събори с един удар, но може би защото нямам богат опит с аромати на бранда. На кожа е невероятен (поне на моята). Не ме бива в описания и разделяне на съставки, но определено има усещането за велур, за кадифе. Освен изразената орхидея усетих и малко мед, кожа, цитруси...но всичко това като основа на цветето. Има и малко бели цветя, но някъде в дъното. Мислех си, че не е мой тип парфюм... но след първите 5-10 минути така се измени на кожата ми, че беше любоФ .... и много траен - десетки пъти миене на ръце, два пъти душ, почти 24 часа и въпреки това дори не беше заглъхнал.

ММ пък си хареса това:

http://www.fragrantica.com/perfume/Bottega-Veneta/Bottega-Veneta … -Homme-18853.html

А аз смятам да придобия някоя от двете разновидности на женския вариант (първия си го имам).

Кой беше Азарото който доста похвалихте преди време? Мъжа ми има нужда от по евтин ежедневен парфюм.

Последна редакция: чт, 08 май 2014, 15:02 от Анонимен

# 469
  • София
Кой беше Азарото който доста похвалихте преди време? Мъжа ми има нужда от по евтин ежедневен парфюм.
Хром - свеж цитрусов аромат. Визит - по-сух, с нотка на борова смола. И двата са чудесни за ежедневна употреба и много бюджетни.

# 470
Хром - свеж цитрусов аромат. Визит - по-сух, с нотка на борова смола. И двата са чудесни за ежедневна употреба и много бюджетни.

Благодаря Атти. Хром го ползва от много време. Визит беше другия. Ще го накарам да го пробва.

# 471
  • София
Консултантката много ми похвали Karl Lagerfeld For Her - интересен е, и бих го тествала отново.

Аз го имам, харесвам го, но не е много траен. Аз го усещам не повече от два часа, а ми се иска цял ден да ми мирише.  Grinning

# 472
  • София
Най-новият Хром на Азаро е този: http://www.fragrantica.com/perfume/Azzaro/Chrome-United-18963.html. Той е от края на 2013 година...  Peace  Хубав е. По-интересен е от предишния вариант на Хром, който е чист свежак.

Визит няма нови версии.

# 473
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз пробвах 3-те нови аромата на M. Kors - удобни аромати като за всеки ден, офиса, автобуса, не се натрапват, сигурни и без изненади. Бих ги препоръчала на млади момичета. Не ме развълнуваха достатъчно обаче за покупка.

# 474
  • София
Мнооооого искам да се похваля, че днес получих ето това съкровище, след няколко пробвания и почти едногодишно умуване.
www.fragrantica.com/perfume/Romea-D-Ameor/The-Mistresses-of-Louis-XIV-4825.html

Изключително много съм щастлива   Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Mr. Green

# 475
  • София
fede, честито!  Hug С радост да си го пръскаш! Много интересна пирамида!

# 476
  • София
Мнооооого искам да се похваля, че днес получих ето това съкровище, след няколко пробвания и почти едногодишно умуване.
www.fragrantica.com/perfume/Romea-D-Ameor/The-Mistresses-of-Louis-XIV-4825.html

Изключително много съм щастлива   Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Mr. Green

fede, честито! Нека да ти носи много хубави моменти! Наистина изглежда като съкровище, този бранд е много интересен. На мен много ми харесва този.

# 477
fede, честито, много да му се радваш, до дъно! А тук в София има ли го този бранд, къде мода да тествам? Мерси

# 478
  • Пловдив
Bliss , Visit Bright също не е зле за настъпващия сезон.

# 479
  • София
Благодаря, момичета  Hug
Оказава се в последно време, че съм станала флорална "любовчийка" Simple Smile
Много ми се иска да ви го опиша парфюма, но не ме бива в тази част. За това обичам да ви чета през повечето време.

VeTray, опасявам се, че в България бранда го няма.
Аз попаднах на него случайно, след като една прекрасна дама от фрагрантика ми го изпрати заедно с други аромати.

Общи условия

Активация на акаунт