МАРТенски бебоци

• 38 870
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
Аз ползвах колан веднага след изписването и го носих месец -без да го свалям и никакъв резултат няма.За коликите -и ние сме със силни колики ползвах Еспумизан,Инфакол-няма ефект.На АМ сме.Педито ни каза да вземем Абоколикен-същата работа дори разтройство получи от него.Утре сме на преглед и ще искам направление за гастроентериолог.

# 76
И аз си взех стягащ колан веднага след изписването. Не знам колко ми помага, но се чувствам по- добре като го нося. За мазане ползвам бадемово масло.
При нас втората хепатитна мина добре, без температура и неразположение. Сега се притеснявам за следващите 2, че са нови и са накуп  Sad.

# 77
Хоп и аз да дойда в темичката! Моят термин беше 27 март, но бебокът се появи на 18-ти.

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 16:37 от BlackFire

# 78
Момичета продавам капки против колики Lefax 50ml донесоха ми го от Германия, но нашите колики почти изчезнаха и нямаме нужда. Флакона е неотварян със срок на годност до 08.2015, цената е 30 лв.

# 79
  • гр. София
Здравейте Simple Smile
Имам едно питане към мъжките мами... Правите ли нещо за пишлетата и как мислите да процедирате със забелването? На нас педиатърката ни каза да не го пипаме, тя щяла да го оправи, а мои познати с момчета казват да не чакаме и ние да забелваме по малко при къпане. Моля за мнения Simple Smile

# 80
Мен ме посъветваха вечер след баня да го забелвам леко и при нужда да го почиствам, защото след това процедурата била доста болезнена. Сега със сигурност не го боли, защото нито плаче, нито се дърпа. Общо взето мисля, че е въпрос на личен избор, защото накрая резултата е един и същ.

# 81
Здравейте момичета, да се запиша и аз вече в родени. Нашето момче се казва Димитър и се роди на 16.03

На нас педиятърката ни каза, че 4-5 месец ще започнем да забелваме пишката. Сега бил много малък за тази процедура

# 82
Здравейте,майчета и от мен.Нашето момиче е на месец и половина вече Simple Smile основно сме на АМ /NAN H.A./ и частично /по около 3-4 пъти на ден/ и давам и кърма по 50гр.защото само толкова успявам да събера за съжаление.От 2-3 дни обаче ми прави впечатление,че акото й е тъмно зелено на цвят и не знам дали нещо не е наред или е нормално това?Някоя от вас,ако има мнение нека го сподели.Иначе за колики и давам КОЛИКИНД,който са хомеопатични,но няма никакъв ефект от тях.Пробвахме и еспумизан и бийо гайа,но пак без резултат...сега си взехме чайче от копър на ХИП,пък дано поне малко я облекчи. Praynig

Поздрави на всички Wink

# 83
Galeto, az sum chuvala che ako e zeleno akoto tova znachi che deteto e nastinalo, no pak kazvam tova ne mi go e kazvala doktorkata. Taka che nai dobre se konsultirai s pediatur. Za koliki i nie izprobvahme kakvo li ne i Lefax nai mnogo pomogna, za shtastie kolikite ni izcheznaha pochti i mi ostana cqla opakovka nerazopakovana. Ako nqkoi se interesuva sa kaje.

# 84
ето едно полезно четиво за акото на бебето Simple Smile

http://slavip.moetodete.bg/blogpost_4318_0.html

# 85
Здравейте и от мен!
Моята госпожичка утре ще направи 1 месец! Grinning

Здравей galeto83sf!
Исках да ти пиша за зеленото ако!
За щастие малката няма този проблем, но баткото ми имаше! Баткото имаше много силни колики (и бебка има, но са по-поносими) и педиатърката ни тогава ми обясни, че в стомахчето му има много въздух, който предизвиква повторно ферментиране и на това се дължи зеления цвят на акото!
Това, че детето е настинало също съм го чувала, но принципно баткото имаше доста често зелено ако и нямаше никакъв здравословен проблем (ако не броим непоносимите колики).
Все пак, за да си спокойна, ако искаш се обади на педиатъра ви да си каже и той мнението.

Последна редакция: чт, 24 апр 2014, 13:09 от sotinus

# 86
Преди малко и аз се чух с педи,защото Кари два пъти ми върна мляко като фонтанче и акито и сутринта беше зеленикаво с водичка,но педи ме успокой че е нормално и се случва.

# 87
  • София
Като гледам май повечето сме се пренесли във ФБ. Simple Smile
Записвам се и тук да следя темата.  Wink

# 88
menyanthe я кажи как да се преселим и ние във фейса?  Wink

# 89
  • София
Ами пишете ми на лично съобщение email в ФБ и ще ви добавя като приятели и чак тогава мога да ви добавя в групата - скрита е Wink

Общи условия

Активация на акаунт