Re: Графики на БТ - коментари

• 42 225
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Денис дали би погледнала и моята графика за коментар. За първи път меря БТ и правя тест за Овулация. Цикълът ми е 30 дневен. Овулацията би трябвало да е покрай 16-17 ден!Тази сутрин температурата ми беше по-висока с 2 десети от вчера, но пък чертата от теста е доста по-бледа от вчерашната! newsm78

Температурата я меря орално с дигитален термометър!

Графиката е добре дотук - О. може да е била на 16  ден от МЦ
Стискам палци Peace

Благодаря ти! Heart Eyes
Мисля да спра с тестовете за този месец, но да продължа с температурата, за да си завърша графиката!

# 556
Денис, имам нужда от мнение...
От 9 месеца меря БТ и О винаги е между 13-16 ден.
Онзи ден бях на преглед, доктора видя фоликул, но предположи, че О ще настъпи четвъртък/ петък (17-18 ден). Освен това видя киста на единия Я. Възможно ли е кистата да забави О?
Пусках хормони на трети ден и всички са в норма. Доктора назначи СА 125, който излезе 44 ( малко завишен).
Ето и графиката ми http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=kukuruku

# 557
Здравей Денис, дали има още шанс за този месец, след тези два дни спад? Вагинално е мерена температурата.

# 558
  • София
Влизам да кажа, че прогестерона ми е 18.96... 21-22 ден от Ц, мисля, че е ок, графиката ми е малко щура в последните дни...

# 559
  • София
Влизам да кажа, че прогестерона ми е 18.96... 21-22 ден от Ц, мисля, че е ок, графиката ми е малко щура в последните дни...
Дай рефер. граници.
Прогестерон се изследва на 7 ден след предполагаема О.

# 560
  • София
Онзи ден бях на преглед, доктора видя фоликул, но предположи, че О ще настъпи четвъртък/ петък (17-18 ден). Освен това видя киста на единия Я. Възможно ли е кистата да забави О?
Пусках хормони на трети ден и всички са в норма. Доктора назначи СА 125, който излезе 44 ( малко завишен).
Ето и графиката ми http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=kukuruku
Да, кистата може да забави О.
Дай да видя изследванията
Графиката е добре - кистата обратно развитие ли търпи, какво е мнението на лекаря?

# 561
  • София
Здравей Денис, дали има още шанс за този месец, след тези два дни спад? Вагинално е мерена температурата.
Графиката е добре - шанс да е станало има - стискам палци  Peace

# 562
Да, кистата може да забави О.
Дай да видя изследванията
Графиката е добре - кистата обратно развитие ли търпи, какво е мнението на лекаря?

За пръв път я виждаме, така че не знам как се развива...
Според мен е нова, понеже до сега цикълът ми винаги е бил на 28 дни като по часовник и сега за пръв път ще имам толкова късна О.
Ето хормоните на трети ден:
Скрит текст:
Име на теста (изследването)   Резултат     Единици     Референтни граници

TSH ( Тиреотропен Хормон )   2.120     mIU/l           0.27 - 4.20

Prolactin ( Пролактин )        173.00     mIU/l           М: 86 - 324; Ж: 127 - 637

LH ( Лутеинизиращ Хормон )   5.93             IU/l   М:             1.7-8.6; Ж: фол. 2.4-12.6, овул. 14-96, лут. 1.0-11.4, мен. 7.7-59

FSH ( Фуликул Стим. Хормон ) 5.82    IU/l                    М: 1.5-12.4; Ж: фол. 3.5-12.5, овул. 4.7-21.5, лут. 1.7-7.7, мен. 25.8-134.8

Estradiol (Естрадиол)           138.60   pmol/l                 М:28-156;Ж: 1-10г.22-99.1,фол. 46-607 овул. 315-1828, лут. 161-774, мен. до201

Testosterone ( Тестостерон )   1.15           nmol/l           Ж:0.22 - 2.9; М: >17г. 9.9-27.8;13-17г. 0.98-38.5;7-12г. 0.1-2.37;1-6г. 0.1-1.12

Туморния маркер можеш ли да го коментираш? Четох, че не е сигурен показател за нищо...
Иначе очаквам сега резултатите от микробиология и цитонамазка.

# 563
  • София
Диамантче 
Хормоните са добре, дори не показват че има киста
Маркера СА 125 - лекар трябва да го интерпретира на база киста и изследвания

Ще чакам да пишеш какъв е коментара на лекаря

# 564
  • София
Дай рефер. граници.

седми ден е, реф.ст - ЛФ - 1.5 - 20

# 565
  • София
Дай рефер. граници.

седми ден е, реф.ст - ЛФ - 1.5 - 20

Добре е  Peace

# 566
Привет отново, Денис  bouquet Да не мислиш, че съм забравила да те тормозя Wink
Мислиш ли, че този месец е имало нормална овулация и в кой точно ден - маркирала съм и двата теста като плюс, но втория е под въпрос (беше малко тъмно и както съм недоскив не съм сигурна дали чертата беше достатъчно наситена newsm78) Огромният скок в темп в 17-ти ден вероятно е защото не се чувствах добре (цяла нощ ми се гадеше и повръщах - може би лепнах вирусче, но на др ден бях ок Tired) Този месец ми е странна графиката - с единични скокове тук-там, но предполагам е нормално, дори по-нормално отколкото очаквах... все пак твоето мнение е по-меродавно, затова питам. И благодаря предварително Hug

# 567
  • София
Привет отново, Денис  bouquet Да не мислиш, че съм забравила да те тормозя Wink
Мислиш ли, че този месец е имало нормална овулация и в кой точно ден - маркирала съм и двата теста като плюс, но втория е под въпрос (беше малко тъмно и както съм недоскив не съм сигурна дали чертата беше достатъчно наситена newsm78) Огромният скок в темп в 17-ти ден вероятно е защото не се чувствах добре (цяла нощ ми се гадеше и повръщах - може би лепнах вирусче, но на др ден бях ок Tired) Този месец ми е странна графиката - с единични скокове тук-там, но предполагам е нормално, дори по-нормално отколкото очаквах... все пак твоето мнение е по-меродавно, затова питам. И благодаря предварително Hug
Hug
Ако БТ се повиши и се задържи висока О. може да е била на 16 ден от МЦ
Графиката е добре дотук - дано да е имало О. - което ще означава, че хормоните са се нормализирали. Ако не - ще изчакаш малко - търпението винаги се възнаграждава

# 568
Благодаря ти, Денис smile3525
Дано ш......е хормони са наред, всичко останало ще си дойде по реда надявам се Praynig

# 569
  • От Луната
Привет и от мен Денис, моля за коментар на графиката ми.
Струва ми се странно висока температурата. Меря я ректално в 7ч сутринта.
Понижиха се стойностите, но пак ми се струват високи, за този етап от МЦ. Дали О няма да е много по-рано този месец? Следобед ще направя първия тест за О, но ми се струва рано едва 9ти ден е.
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт