Re: Графики на БТ - коментари

• 42 195
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • София

Благодаря ти мила Денис,
взех си омега 3 и почвам да пия от днес. Пуснах чхг резултатът е 2004.2  за съжаление не се сетих за прогестерона , може ли да го пусна в събота заедно счхг или да отида пак утре?  притеснено ми е заради ПКЯ то.

П.П.: Благодаря ви момичета поръсвам си с прашец ръс......  Hug

ЧХГ е добре
Да, заедно с ЧХГ може да пуснеш и Прогестерон
Не се притеснявай от ПКЯ -  нямат никакво отношение към бременността, не може да навредят на бебчо
Следи само ТСХ

# 616
Здравей Денис, от известно време се изкушавам да те попитам какво мислиш за моята графика и вече не се стърпях  Embarassed
БТ е мерена орално, на 17ти ден имах фоликул 21мм, лигавица 14мм, затова и съм отбелязала 18тия ден. Първи месец ми е на мерене и изгледах един тон графики, а не знам дали е добре това, което е при мен. Благодаря предварително   bouquet

пп на Дуфастон съм от 18тия ден.

Последна редакция: чт, 28 авг 2014, 22:36 от Crystalline

# 617
Дотук графиката ти не е много показатена Simple Smile
МЛ е тъничка, но има време да нарастне още
При фоликул 16мм на 10 от МЦ - О. трябва да е в периода 13 - 15 ден от МЦ.
Прави тестове за О. и мери БТ  и пусни прогестерон на 7 ден след О. / ти беше с нисък прогестерон, нали?!/
Благодаря ти, Денис Hug Ще продължавам с меренето, въпреки че температурите са ненормално високи за мен (дори след като се пооправих уж ooooh!). Тестовете също се държат малко странно - възможно ли е да има и други пикове на LH преди О - на 9-ти ден теста беше с доста наситена втора черта (не колкото първата, но доближаваже), а след това пак избледня #Crazy Тази сутрин отивам пак при док да видим как се развива проекточовека вляво и ще пиша отново.
П.с. Пия масло от облепиха (омега 7), но не знам дали не са малки дозите - общо на ден ми се събират около 2000мг newsm78
ЕDIT: Върнах се от док, ето резултата -  МЛ тип М 5,4мм в л.я. един дом. ф-л 18,2х13,4мм , предписа ми таблетки за нарастване на МЛ, тъй като не е мръднала (не помня какви - дадох рецептата на ММ да ги купи)... явно проблема е в моя телевизор Cry, отдавна трябваше да направим това, в неделя пак съм там.

Последна редакция: пт, 29 авг 2014, 10:38 от Ransun

# 618
  • От Луната
Здравей Денис, може ли мнение за графиката ми. Притесняваше ме високата БТ в първата фаза, мислех че съм имала ранна О, тъй като имах почти положителен тест на 9ти ден, но се оказа късна. Не съм имала по-дълъг МЦ от 31 дни, никога не ме е пропускал. Първият тест за Б имаше лека сянка м/у 5-15 минута, после изчезна, другите тестове са отрицателни - 2 с чувствителност 10 и един престо. Най-рано в понеделник мога да отида на кръвен. Според теб има ли двуфазност и има ли шанс да ни се е получило този месец? Благодаря  Hug

# 619
  • София
Здравей Денис, от известно време се изкушавам да те попитам какво мислиш за моята графика и вече не се стърпях  Embarassed
БТ е мерена орално, на 17ти ден имах фоликул 21мм, лигавица 14мм, затова и съм отбелязала 18тия ден. Първи месец ми е на мерене и изгледах един тон графики, а не знам дали е добре това, което е при мен. Благодаря предварително   bouquet

пп на Дуфастон съм от 18тия ден.
Hug
Графиката е добре дотук - О. според мен може да е била на 19 ден от МЦ
Дано да е станало  Peace

# 620
  • София
Ransun  
Само един фоликул ли има? -  според графиката има и друг/-и, по-малки от доминантния?
За Омега 7 - дозата е добра
За МЛ - вит.А и Вит.В1
Може Герикапс и Б-комплекс
Аргининът подпомага нормалното развитие на МЛ

# 621
Денис, не съм питала за други - в неделя ще попитам... знам само, че доминантния е един и е вляво, освен това според док расте бавно, но расте за разлика от МЛ Thinking
Герикапс сега ли или в началото на М? А вит.В комплекс пия заради АБ, Аргинин ще поръчам (забравих го като поръчвах омегите Embarassed)

# 622
  • София
Денис, не съм питала за други - в неделя ще попитам... знам само, че доминантния е един и е вляво, освен това според док расте бавно, но расте за разлика от МЛ Thinking
Герикапс сега ли или в началото на М? А вит.В комплекс пия заради АБ, Аргинин ще поръчам (забравих го като поръчвах омегите Embarassed)
Когато има повече фоликули - доминанатния расте бавно
Добавките - в нач. на МЦ до О.

# 623
Благодаря, Денис  bouquet Тъкмо ще имам време да поръчам и да ми доставят аргинина, ако има нещо друго, което мога да направя кажи  Hug

# 624
  • София
Благодаря, Денис  bouquet Тъкмо ще имам време да поръчам и да ми доставят аргинина, ако има нещо друго, което мога да направя кажи  Hug
Комбинацията: Инозитол, Аргинин и NAC е много добра ... има вече толкова много резултати Simple Smile
може също: ALA, Омега 3, вит.Е, Масло от Вечерна иглика

# 625
Благодаря, записвам си ги в списъка (бая дългичък стана, но ако ще помогнат ще ги пия) Вит.Е имам 200UI, само трябва да проверя дали е в срок и ще го започна.
Edit: ММ ми донесе хаповете, дето ми изписа док за увеличаване на МЛ - естрофем 2мг. Като чета листовката май разчитаме на страничния му ефект, не ми харесва особено да се тъпча с хормони, но щом трябва... дано да помогне поне newsm78

Последна редакция: пт, 29 авг 2014, 18:03 от Ransun

# 626
  • В сърцето на любимия човек
Ransun - не се притеснявай за Естрофем-а, това е много много често използван медикамент именно за удебеляване на МЛ, но трябва да се приема само под лекарски контрол, както е при теб.
Възможно е лекарят ти да ти добави и аспирин протект, това не трябва да те притеснява.
Успех   bouquet

# 627
Благодаря,  пънче-мънче   bouquet Просто не обичам хапове, а сега пия цяла шепа и това ако беше заради мен никога нямаше да го направя, дори да съм на умирачка Rolling Eyes Както и да е, дано помогне и добре че сте вие тук да разсейвате притесненията ми, че колкото въпроси имам към док трябва или да го наема на 24-часов работен ден само да ми отговаря или да отворя открита денононщна линия на телефона Mr. Green Тъпото е, че сега с тая висока температура графиката я пиша бегала... а исках да засека някак си с ФМ, тестовете и температурите дали правилно се ориентирам, за да не притеснявам Денис непрекъснато... но явно не й било писано да се отърве от мен Embarassed

# 628
Денис пак съм аз , ивинявам се, че се отклонявам от темата ... но пуснах пак ЧХГ и прогестерон както ме посъветва чхг  4923.9 а беше 2004.3 прогестерона е 12.93, референтни стойности за 1 тримесечие 4.70- 50.70  ,  как ти се струва? и кога да отида на лекар? Днес ми е 19 ден след ову според графиката ми...благодаря ти !

# 629
  • В сърцето на любимия човек
Ransun - стискам палци  Praynig
elida__ - Прогестеронът ти е нисък, обади се АГ, за да ти изпише прогестеронов препарат. В тови етап на бременността трябва да е поне над средата на референтните стойности.

Общи условия

Активация на акаунт